• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic kannabiksen siemenet ovat Blueberry Automaticin ja Cheese Automaticin risteytys, jota on viiden vuoden jalostuksen aikana hiottu kohti täydellisyyttä. Tuloksena on feminisoitu autoflowering-siemen, joka peittoaa molemmat vanhempansa tuotossa, maussa ja potkussa.
 4.5/5 (88) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 7.65
3x
€ 19.35
5x
€ 29.25
10x
€ 54.00
Alennettu hinta!
€ 19.35

€ 21.50 Verollinen hinta (-10%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (2)
 • Arvostelut (70)
 • Asiakkaiden kuvat (12)

Optimoi kasvatustilasi "juustoisella" autoflowerilla

Blue Cheese Automaticin siemenet ovat monikäyttöisiä soveltuen sekä ulko- että sisäviljelmiin, eri lämpötiloihin sekä runsaan valon olosuhteisiin. Kasvin pienestä koosta johtuen se sopii täydellisesti parvekkeille, terasseille tai muihin tilanteisiin joissa huomaamattomuus on etu. Kasvin väri taittuu violettiin yölämpötilojen laskiessa, mutta sen nopea kukinta tekee tästä harvinaista. Sato on 325-375 grammaa per neliömetri sisätiloissa ja ulkona sato asettuu 60-100 gramman välille kasvia kohti. Kukinnot ovat raskaita, kompakteja ja täynnä tahmeaa hartsia.

Blue Cheese Automatic rakastaa auringonvaloa, joten istuta se toukokuun puolenvälin ja kesäkuun alun välillä ulkona kasvattaessasi. Lisäämällä 30% kookosta mullan sekaan parannat kasvualustan ilmavuutta, vahvistat juurten kasvua ja autat kasvia saavuttamaan sen täyden potentiaalin. Kuten muitakin autoflower-lajikkeet myös tätä kasvia tulisi kastella pienillä määrillä tasaisessa tahdissa huolehtien samalla hyvälaatuisen valon saatavuudesta. Blue Cheese Auto on helppo siemen, sillä sen kasvattaminen ei vaadi ylimääräisiä temppuja eikä sillä ole erityisvaatimuksia.

Sadonkorjuun pariin vain 10 viikossa

Kasvi kukkii noin seitsemässä-kahdeksassa viikossa ja sen sadonkorjuu ajoittaa viikon 10 tietämille. Tämä puolestaan mahdollistaa syklin loppuun viemisen ennen hallan saapumista. Lyhyempi elinkaari tekee tästä kasvista suositun kylmemmässä ilmanalassa kasvattavien keskuudessa, sillä jopa lyhyt kesä on tarpeeksi pitkä maailmanluokan Blue Cheese -budin kasvattamiseen. Aikuinen kasvi on pieni, mutta älä anna koon hämätä sinua, Blue Cheese Automatic saavuttaa huippunsa raskaiden, säihkyvien ja korkean THC-pitoisuuden omaavien kukintojen kera.

Vaikka kasvin ominaisuudet ovat muutenkin reilusti plussalla, valitsevat useat kasvattajat Blue Cheese Auton sen gourmet-luokan tuoksun ja makuelämyksen takia. Tämä lajike on täydellinen kombinaatio vanhempiensa geeneistä, budit ovat rikkaita maultaan ja voit haistaa ne huoneen toiselta puolelta. Tulet huomaamaan sen vahvan ja makean, hedelmään taittuvan tuoksun, jossa on aistittavissa vanhan liiton skunkin vivahteita. Maussa pääosaa näyttelevät marjat ja mausteet kera jälkimausta esiin tunkevan kevyen kermaisen juuston aromin. Kasvin THC-pitoisuus on korkea ja CBD-pitoisuus matala savun ollessa kosteaa ja aromirikasta ilman hitustakaan kuivuutta. Korkea hartsipitoisuus yhdistettynä korkeaan THC-pitoisuuteen tekee tästä vaihtoehdosta hasiksen ystävien suosikin.

Blue Cheese Autoa polttavat raportoivat rentouttavasta, hyvän mielialan pilvestä yhdistettynä läpitunkevaan rauhallisuuteen. Tämän lajikkeen pilveä kuvataan usein aivopainotteiseksi tai kosmiseksi sen kognitiivisten ja luovuutta ruokkivien vaikutusten takia. Se sopii mainiosti pitkän päivän jälkeiseen rentoutumiseen tai hieman intiimimpään sosiaaliseen tilanteeseen. Tällä pikku kaunottarella ei ole heikkouksia.

Tämä palkittu kasvi tuottaa iloa kasvattajalleen rikkaalla Cheesen aromillaan ja joustavilla vaatimuksillaan kasvatusvalintojen suhteen. Kyseessä on kaunis kasvi, jonka säkenöivät kukinnot ovat takuuvarma hitti alan harrastajien keskuudessa. Blue Cheese Automatic on palkitseva kasvatuskohde ja täydellinen siemen laadukkaan marihuanan ystäville.

 • Siementyyppi: Autoflowering
 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 325 - 375 gr/m2
 • Sato ulkona: 60 - 110 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 40 - 70 cm
 • Korkeus ulkona: 60 - 110 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 8 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 9-10 viikkoa itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Blueberry x Cheese x Ruderalis
 • Tyyppi : Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
 • Vaikutus: Psyykkinen ja piristävä
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Makea, Hedelmäinen

  By A. P. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Davvero un ottima qualità
  Comment : Consiglio a tutti u grower di provare una volta questo strain . Sono quasi sicuro che se ne innamorerà . Ha un profumo in fioritura incredibile , questo è positivo per chi la ama , un po' peggio per chi la odia ... Consigliata a tutti

  By M. V. on 11/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Bien pour faire pousser en hiver vers chez moi (sud de la france)

  By J. B. on 18/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Blue cheese
  Comment : Skvělý typ, pro kreativní práci.

  By M. A. on 13/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Blue Cheese
  Comment : Malgré des conditions peu optimale pour une première culture, le goût et les effets sont bien présents. Odeur forte pendant la floraison. C’est une plante tenace !

  By J. J. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Seeds
  Comment : Super happy för the bluecheese 👍👍👍👍

  By F. G. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Nonostante io fossi alle prime armi e le piante non siano cresciute in condizioni ottimali (intemperie, carenza di fertilizzanti ed occasionalmente acqua), sono arrivate al completamento del loro ciclo vitale dando un raccolto non abbondantissimo ma di ottima qualità, con cime potenti e gustose. Prodotto consigliato anche per principianti.

  By M. L. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Good quality, on time ,I'm happy

  By A. F. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Spedizione veloce e semi perfetti, germinati in 6 giorni.. vedremo

  By T. B. on 28/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Great Strain - Great Service
  Comment : Fast shipping, nice freebies! Planted 6 Blue Cheese Auto, all germinated directly in the final pots / soil! Can't wait to harvest. Fast and secure shipping. Will order again!

  By B. G. on 25/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Blue chees3
  Comment : Excellente grai'e germe super vite plus qu'à voir la récolte mais recommande déjà à 100 pour cent

  By H. L. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Blue cheese
  Comment : 100% recommended

  By P. S. on 07/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Blue Cheese Automatic
  Comment : Grows nicely and all 3 seeds bought germinated nicely and very quick using the starter kit!

  By M. W. on 20/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Mr Sykes
  Comment : Arrived in good time, good quality seed which sprouted within a few days after germination. Really happy with the freebies too!!! Defo use this site again!

  By S. D. on 26/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Seeds
  Comment : Perfectly packed came before the end of the date .Soon i will buy some more .And surely reccomend 😋

  By P. S. on 23/Jul/2019 :
  (5)

  Title : favoloso
  Comment : un gran seme a buon prezzo


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Keneltä Max | 2018-09-04 18:54:55

Sind die Samen Feminisiert?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Keneltä Elvyne VINCENT | 2018-06-03 21:06:13

Bonjour, J'ai eu avec la récolte de l'année dernière des graines de blue cheese auto. Seront elles, elles aussi des automatiques et féminisees ? Merci par avance pour votre réponse.

Royal Queen Seeds Team

Please note that all of our seeds are feminized, including the autoflowering and the CBD seeds.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.