• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic kannabiksen siemenet ovat Blueberry Automaticin ja Cheese Automaticin risteytys, jota on viiden vuoden jalostuksen aikana hiottu kohti täydellisyyttä. Tuloksena on feminisoitu autoflowering-siemen, joka peittoaa molemmat vanhempansa tuotossa, maussa ja potkussa.
(277) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (230)
 • Asiakkaiden kuvat (4)

Blue Cheese Automatic: Optimoi kasvatustilasi Blueberryn, Cheesen ja ruderalisin jälkeläisellä

Blue Cheese Automatic on joustava sisä-/ulkotilojen kasvi, joka kukoistaa lauhkeilla ja aurinkoisilla alueilla, kiitos Blueberry-, Cheese- ja ruderalis-perintönsä. Ottaen huomioon kasvin pienen koon se on täydellinen parvekkeelle, terassille tai muihin piilossa sijaitseviin kasvatusprojekteihin. Se kehittää violettia väritystä, jos yöt ehtivät käydä viileiksi ennen sadonkorjuuta. Sen aikainen sadonkorjuuajankohta tekee tällaisista sattumuksista kuitenkin harvinaisia. Sato on 325–375 g/m² sisällä ja 60–110 grammaa kasvia kohden ulkona. Budit ovat painavia, tiiviitä ja täynnä tahmeaa hartsia.

Blue Cheese Automatic rakastaa auringonvaloa, joten istuta se toukokuun puolenvälin ja kesäkuun alun välillä ulkona kasvattaessasi. Lisäämällä 30% kookosta mullan sekaan parannat kasvualustan ilmavuutta, vahvistat juurten kasvua ja autat kasvia saavuttamaan sen täyden potentiaalin. Kuten muitakin autoflower-lajikkeet myös tätä kasvia tulisi kastella pienillä määrillä tasaisessa tahdissa huolehtien samalla hyvälaatuisen valon saatavuudesta. Blue Cheese Auto on helppo siemen, sillä sen kasvattaminen ei vaadi ylimääräisiä temppuja eikä sillä ole erityisvaatimuksia.

Sadonkorjuun pariin vain 10 viikossa

Kasvi kukkii noin seitsemässä-kahdeksassa viikossa ja sen sadonkorjuu ajoittaa viikon 10 tietämille. Tämä puolestaan mahdollistaa syklin loppuun viemisen ennen hallan saapumista. Lyhyempi elinkaari tekee tästä kasvista suositun kylmemmässä ilmanalassa kasvattavien keskuudessa, sillä jopa lyhyt kesä on tarpeeksi pitkä maailmanluokan Blue Cheese -budin kasvattamiseen. Aikuinen kasvi on pieni, mutta älä anna koon hämätä sinua, Blue Cheese Automatic saavuttaa huippunsa raskaiden, säihkyvien ja korkean THC-pitoisuuden omaavien kukintojen kera.

Vaikka kasvin ominaisuudet ovat muutenkin reilusti plussalla, valitsevat useat kasvattajat Blue Cheese Auton sen gourmet-luokan tuoksun ja makuelämyksen takia. Tämä lajike on täydellinen kombinaatio vanhempiensa geeneistä, budit ovat rikkaita maultaan ja voit haistaa ne huoneen toiselta puolelta. Tulet huomaamaan sen vahvan ja makean, hedelmään taittuvan tuoksun, jossa on aistittavissa vanhan liiton skunkin vivahteita. Maussa pääosaa näyttelevät marjat ja mausteet kera jälkimausta esiin tunkevan kevyen kermaisen juuston aromin. Kasvin THC-pitoisuus on korkea ja CBD-pitoisuus matala savun ollessa kosteaa ja aromirikasta ilman hitustakaan kuivuutta. Korkea hartsipitoisuus yhdistettynä korkeaan THC-pitoisuuteen tekee tästä vaihtoehdosta hasiksen ystävien suosikin.

Maku, aromi ja vaikutukset

Blue Cheese Autoa polttavat raportoivat rentouttavasta, hyvän mielialan pilvestä yhdistettynä läpitunkevaan rauhallisuuteen. Tämän lajikkeen pilveä kuvataan usein aivopainotteiseksi tai kosmiseksi sen kognitiivisten ja luovuutta ruokkivien vaikutusten takia. Se sopii mainiosti pitkän päivän jälkeiseen rentoutumiseen tai hieman intiimimpään sosiaaliseen tilanteeseen. Tällä pikku kaunottarella ei ole heikkouksia.

Tämä palkittu kasvi tuottaa iloa kasvattajalleen rikkaalla Cheesen aromillaan ja joustavilla vaatimuksillaan kasvatusvalintojen suhteen. Kyseessä on kaunis kasvi, jonka säkenöivät kukinnot ovat takuuvarma hitti alan harrastajien keskuudessa. Blue Cheese Automatic on palkitseva kasvatuskohde ja täydellinen siemen laadukkaan marihuanan ystäville.

Blue Cheese Automatic data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
THC: 16%
CBD: Matala
Sato sisällä: 325 - 375 gr/m2
Sato ulkona: 60 - 110 gr/plant
Korkeus sisällä: 40 - 70 cm
Korkeus ulkona: 60 - 110 cm
Kukkimisaika: 6 - 7 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 10–11 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Tyyppi : Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Vaikutus: Piristävä, Selkeä
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hedelmä, Juusto, Multainen, Pippurinen

  Arvostelija A. O. Päivämäärä 16/Jan/2023 :

  Titteli : buona ma non il mio genere
  Kommentti : La germinazione è andata bene (2 semi su 3 nati) le piante sono cresciute forti e ricche di cime. ho usato solo prodotti naturali, radicante, antifunghi ed i prodotti bio-boost. il sapore ricorda un pò il formaggio come dice il suo nome ma preferisco personalmente specie come la northen light.

  Arvostelija J. A. Päivämäärä 13/Jan/2023 :

  Titteli : pepe el aleman
  Kommentti : tolle pflanze

  Arvostelija E. N. Päivämäärä 12/Jan/2023 :

  Titteli : Blue Cheeese Squeezy
  Kommentti : Very nice taste

  Arvostelija R. G. Päivämäärä 16/Dec/2022 :

  Titteli : German Grow
  Kommentti : Versandt super, alle gekeimt, Ergeniss "noch" unbekannt aber wir verhoffen uns viel!

  Arvostelija R. L. Päivämäärä 14/Nov/2022 :

  Titteli : Top 10
  Kommentti : All season grow without any problems at all very good development of seeds! My favourite bank seed continues to be RQS

  Arvostelija J. N. Päivämäärä 31/Oct/2022 :

  Titteli : Super Auto
  Kommentti : First time growing an auto very efficient and good yield, and big bonus a very enjoyable smoke definitely recommend

  Arvostelija C. F. Päivämäärä 28/Oct/2022 :

  Titteli : ottimi semi
  Kommentti : Tutti i semi germogliati in una notte fantastici qualita' ottima....

  Arvostelija G. R. Päivämäärä 21/Oct/2022 :

  Titteli : blue cheese
  Kommentti : da provare.

  Arvostelija A. S. Päivämäärä 21/Oct/2022 :

  Titteli : TOP
  Kommentti : Good product!! 10+++

  Arvostelija J. B. Päivämäärä 16/Oct/2022 :

  Titteli : Bonne découverte
  Kommentti : 2 grandes plantes en intérieur (presque 1m20), facile, et belles a voir grandir, que des gros bourgeons, bien collants, résultat sec: 85g. Pour moi le ressenti est sucré, avec un léger goût fromage, je ne connaissais pas, un vrai plaisir, bavardage garanti. Aussi bien pour le jour que le soir. À refaire

  Arvostelija M. C. Päivämäärä 14/Oct/2022 :

  Titteli : Blue Cheese
  Kommentti : Honestly, ive smoked a lot of blue cheeses... not sure if it was because it was homegrown but for sure one of the strongest, potent, tasty and cosiest blue cheeses ive had. Had this as my first plant ever and it yielded 70g which for a the conditions is amazing. Cant wait to grow it again and actually see its full potential. So far so great.

  Arvostelija D. N. Päivämäärä 13/Oct/2022 :

  Titteli : Thrilled
  Kommentti : First time I use Blue Cheese A. seeds and I'm really excited. It germinated so quickly and grows fast and bushy! I definitely reccomend it. Thanks RQS!

  Arvostelija E. M. Päivämäärä 05/Oct/2022 :

  Titteli : Growing beautifully
  Kommentti : First time testing royal queens seeds after using their booster tablets this year. The seed sprouted in less than 24hrs and the plant is growing beautifully. Super happy with my purchase!

  Arvostelija B. C. Päivämäärä 29/Sep/2022 :

  Titteli : Avaliação
  Kommentti : Por enquanto tudo5*

  Arvostelija M. S. Päivämäärä 27/Sep/2022 :

  Titteli : Very good
  Kommentti : Nice germination easy , grow fast and no problems I love it.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 20908 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.