• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic kannabiksen siemenet ovat Blueberry Automaticin ja Cheese Automaticin risteytys, jota on viiden vuoden jalostuksen aikana hiottu kohti täydellisyyttä. Tuloksena on feminisoitu autoflowering-siemen, joka peittoaa molemmat vanhempansa tuotossa, maussa ja potkussa.
(216) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 7.65
3x
€ 19.35
5x
€ 29.25
10x
€ 54.00
25x
€ 108.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 19.35

€ 21.50 (-10%)

Osta ja voita 20 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (181)
 • Asiakkaiden kuvat (12)

Optimoi kasvatustilasi "juustoisella" autoflowerilla

Blue Cheese Automaticin siemenet ovat monikäyttöisiä soveltuen sekä ulko- että sisäviljelmiin, eri lämpötiloihin sekä runsaan valon olosuhteisiin. Kasvin pienestä koosta johtuen se sopii täydellisesti parvekkeille, terasseille tai muihin tilanteisiin joissa huomaamattomuus on etu. Kasvin väri taittuu violettiin yölämpötilojen laskiessa, mutta sen nopea kukinta tekee tästä harvinaista. Sato on 325-375 grammaa per neliömetri sisätiloissa ja ulkona sato asettuu 60-100 gramman välille kasvia kohti. Kukinnot ovat raskaita, kompakteja ja täynnä tahmeaa hartsia.

Blue Cheese Automatic rakastaa auringonvaloa, joten istuta se toukokuun puolenvälin ja kesäkuun alun välillä ulkona kasvattaessasi. Lisäämällä 30% kookosta mullan sekaan parannat kasvualustan ilmavuutta, vahvistat juurten kasvua ja autat kasvia saavuttamaan sen täyden potentiaalin. Kuten muitakin autoflower-lajikkeet myös tätä kasvia tulisi kastella pienillä määrillä tasaisessa tahdissa huolehtien samalla hyvälaatuisen valon saatavuudesta. Blue Cheese Auto on helppo siemen, sillä sen kasvattaminen ei vaadi ylimääräisiä temppuja eikä sillä ole erityisvaatimuksia.

Sadonkorjuun pariin vain 10 viikossa

Kasvi kukkii noin seitsemässä-kahdeksassa viikossa ja sen sadonkorjuu ajoittaa viikon 10 tietämille. Tämä puolestaan mahdollistaa syklin loppuun viemisen ennen hallan saapumista. Lyhyempi elinkaari tekee tästä kasvista suositun kylmemmässä ilmanalassa kasvattavien keskuudessa, sillä jopa lyhyt kesä on tarpeeksi pitkä maailmanluokan Blue Cheese -budin kasvattamiseen. Aikuinen kasvi on pieni, mutta älä anna koon hämätä sinua, Blue Cheese Automatic saavuttaa huippunsa raskaiden, säihkyvien ja korkean THC-pitoisuuden omaavien kukintojen kera.

Vaikka kasvin ominaisuudet ovat muutenkin reilusti plussalla, valitsevat useat kasvattajat Blue Cheese Auton sen gourmet-luokan tuoksun ja makuelämyksen takia. Tämä lajike on täydellinen kombinaatio vanhempiensa geeneistä, budit ovat rikkaita maultaan ja voit haistaa ne huoneen toiselta puolelta. Tulet huomaamaan sen vahvan ja makean, hedelmään taittuvan tuoksun, jossa on aistittavissa vanhan liiton skunkin vivahteita. Maussa pääosaa näyttelevät marjat ja mausteet kera jälkimausta esiin tunkevan kevyen kermaisen juuston aromin. Kasvin THC-pitoisuus on korkea ja CBD-pitoisuus matala savun ollessa kosteaa ja aromirikasta ilman hitustakaan kuivuutta. Korkea hartsipitoisuus yhdistettynä korkeaan THC-pitoisuuteen tekee tästä vaihtoehdosta hasiksen ystävien suosikin.

Blue Cheese Autoa polttavat raportoivat rentouttavasta, hyvän mielialan pilvestä yhdistettynä läpitunkevaan rauhallisuuteen. Tämän lajikkeen pilveä kuvataan usein aivopainotteiseksi tai kosmiseksi sen kognitiivisten ja luovuutta ruokkivien vaikutusten takia. Se sopii mainiosti pitkän päivän jälkeiseen rentoutumiseen tai hieman intiimimpään sosiaaliseen tilanteeseen. Tällä pikku kaunottarella ei ole heikkouksia.

Tämä palkittu kasvi tuottaa iloa kasvattajalleen rikkaalla Cheesen aromillaan ja joustavilla vaatimuksillaan kasvatusvalintojen suhteen. Kyseessä on kaunis kasvi, jonka säkenöivät kukinnot ovat takuuvarma hitti alan harrastajien keskuudessa. Blue Cheese Automatic on palkitseva kasvatuskohde ja täydellinen siemen laadukkaan marihuanan ystäville.

Blue Cheese Automatic data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
THC: 16%
CBD: Matala
Sato sisällä: 325 - 375 gr/m2
Sato ulkona: 60 - 110 gr/plant
Korkeus sisällä: 40 - 70 cm
Korkeus ulkona: 60 - 110 cm
Kukkimisaika: 6 - 7 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 10–11 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Tyyppi : Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Vaikutus: Piristävä, Selkeä
Ilmasto: Mild
Maku: Hedelmä, Juusto, Multainen, Pippurinen

  Arvostelija V. R. Päivämäärä 27/Jul/2021 :

  Titteli : Blue Cheese Automatic - skvělá volba
  Kommentti : Po dlouhém hledání jsem nakonec zvolil tuto odrůdu a mohu konstatovat, že jsem neprohloupil. Pěstováno outdoor se skvělými výsledky. Jinak objednávka i dodávka od RQS naprosto bez problémů a v pořádku, přestože sídlí ve Šapnělsku.

  Arvostelija E. E. Päivämäärä 26/Jul/2021 :

  Titteli : Fantastic taste and looks!
  Kommentti : The blue tint and minty flavour really blew me away. Recommend.

  Arvostelija O. P. Päivämäärä 12/Jul/2021 :

  Titteli : Blue cheese auto
  Kommentti : For northen climate it works great, all seeds work and look healthy and start growing bigger and bigger Everyday,

  Arvostelija S. B. Päivämäärä 02/Jul/2021 :

  Titteli : Karl
  Kommentti : Sehr schnell gekeimt und wachsen top.

  Arvostelija J. A. Päivämäärä 25/Jun/2021 :

  Titteli : Blue chesse
  Kommentti : Llegó rápido , ha germinado bien y ya está creciendo. Gracias

  Arvostelija P. Z. Päivämäärä 21/Jun/2021 :

  Titteli : Blue Cheese Automatic
  Kommentti : Wszystko urosło tak jak powinno. polecam

  Arvostelija M. R. Päivämäärä 31/May/2021 :

  Titteli : Pianta compatta e molto ricca
  Kommentti : Rimane di piccole dimensioni. Ottima per non essere notata. Enorme produzione di tricomi.. aggiornerò sul prodotto

  Arvostelija R. R. Päivämäärä 31/May/2021 :

  Titteli : Super
  Kommentti : Davvero il TOP

  Arvostelija R. J. Päivämäärä 26/May/2021 :

  Titteli : Grows really well
  Kommentti : Really nice grow from this one, genetics are great and makes for a nice smoke, a little bit minty and peppery? I found it even more rewarding than quick one and had few problems with dry weight around 30 g indoor under 150W

  Arvostelija L. D. Päivämäärä 26/May/2021 :

  Titteli : LOUIS 74
  Kommentti : 4 GRAINES SUR 5 ONT GERME.CULTURE EN TERREAU DE MA COMPOSITION.POT DE 12 LITRES. POUR ESSAI CULTURE EN INTERIEUR DANS GROW BOX DE 60X60X1M80. 4 SEMAINES ( PHASE CROISSANCE ) SOUS LAMPE CFL DE 250 W. 6 SEMAINES ( PHASE FLORAISON ) SOUS LAMPE MH 250 W. FLUCTUATION TEMPERATURE 18-25 °. ENGRAIS PLAGRON TERRA + ADDITIF GREEN SENSATION SEMAINE 5 A 8.PUIS RINCAGE SUR 2 SEMAINES.DONC 10 SEMAINES DE LA GRAINE A LA RECOLTE. HAUTEUR DES PLANTS AU FINAL 90 CMS / 1M20. 2 PHENOTYPES: 2 PLANTS " SATIVA" BUDS " QUEUE DE RENARD ". 2 PLANTS " INDICA " COCOTTES BIEN RONDES ET FERMES. AU FINAL 110 GRS DE FLEURS SECHEES. BON GOUT ET SURTOUT SOULAGE LES DOULEURS MUSCULAIRES. FACILE A CULTIVER . LA CULTURE EN EXTERIEUR DOIT DONNER DE BON RENDEMENT SANS TROP DE SOINS.

  Arvostelija E. E. Päivämäärä 24/May/2021 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Top zi

  Arvostelija A. W. Päivämäärä 17/May/2021 :

  Titteli : W.A
  Kommentti : Honnêtement pour une auto .. rien a dire. Le goût se rapproche réellement de la variété mère. Rendement correct ( rien avoir avec femelle) mais pour une auto , c’est sympa. Allez y les yeux fermés, toute façons après, ils le seront ahah 😴🥱🤯

  Arvostelija S. H. Päivämäärä 14/May/2021 :

  Titteli : Mr Sev
  Kommentti : Parfait 5 étoiles

  Arvostelija S. B. Päivämäärä 03/May/2021 :

  Titteli : Fast germinating
  Kommentti : One day in a glass of water and then into the pot: it's growing like a charm!

  Arvostelija S. V. Päivämäärä 14/Apr/2021 :

  Titteli : 2/3
  Kommentti : 2/3 grown. I can't really give an opinion on quality but the plant are growing strong and healthy.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Login
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Strain Family Cheese

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Strain Family Cheese

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.