Trustpilot

TULE VIERAILULLE BARCELONAN ROYAL QUEEN SEEDS KAUPPAAN

Royal Queen Seeds kasvaa! Huikaisevaa suosiota saavuttaneen Amsterdamin keskustassa sijaitsevan siemenkaupan tunnelmissa Royal Queen Seeds avaa uuden kaupan, tällä kertaa Barcelonaan, Espanjaan.

Euroopan nopeimmin kasvaviin siemenpankkeihin kuuluva Royal Queen Seeds jatkaa matkaansa kohti maailman markkinajohtajuutta. Uuden kaupan myötä meillä on nyt jalansija Euroopan kannabiskulttuurin pääkallonpaikkoihin kuuluvassa Barcelonassa!

Barcelonan kauppamme tulee keskittymään ensiluokkaisten Royal Queen Seeds brändin alla kulkevien siementen toimittamiseen kasvattajille. Tarjolla tulee tietysti olemaan myös muuta valikoimastamme löytyvää asiaankuuluvaa tuotetta alan harrastajille.

Voit odottaa löytäväsi laadukkaita feminisoituja siemeniä, lääkekannabiksen siemeniä ja myös autoflowering-lajikkeita sopivaan hintaan. Käytä mahdollisuus hyväksesi ja hanki ensiluokkaista genetiikkaa Royal Queen Seedsilta. Valikoimamme kattaa useita vuosien varrella palkittuja siemeniä ja onpa mukaan tarttunut voittoja tunnetuista Highlife Cupista ja the High Times Cannabis Cupista. Meiltä löydät klassikot tyyliin White Widow, Shining Silver Haze, Northern Light ja Amnesia Haze, mutta myös muita maailmankuuluja lajikkeita kuten OG Kush, Critical ja Skunk #1. Kaikki siemenemme on kasvatettu orgaanisesti, valittuja ja kerätty käsin, minkä lisäksi tarkastamme säännöllisesti siementemme laatu- sekä itämisominaisuudet.

Royal Queen Seeds - Barcelona

Address Carrer de Pelai, 3, 08001 Barcelona Tel / Fax 0034 937 823 494 Opening hours Mon / Sat: 9am - 9pm

Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Ostoskoriin

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa

Categories