Royal Queen Seeds Barcelona Shop

TULE VIERAILULLE BARCELONAN ROYAL QUEEN SEEDS KAUPPAAN

Royal Queen Seeds kasvaa! Huikaisevaa suosiota saavuttaneen Amsterdamin keskustassa sijaitsevan siemenkaupan tunnelmissa Royal Queen Seeds avaa uuden kaupan, tällä kertaa Barcelonaan, Espanjaan.

Euroopan nopeimmin kasvaviin siemenpankkeihin kuuluva Royal Queen Seeds jatkaa matkaansa kohti maailman markkinajohtajuutta. Uuden kaupan myötä meillä on nyt jalansija Euroopan kannabiskulttuurin pääkallonpaikkoihin kuuluvassa Barcelonassa!

Barcelonan kauppamme tulee keskittymään ensiluokkaisten Royal Queen Seeds brändin alla kulkevien siementen toimittamiseen kasvattajille. Tarjolla tulee tietysti olemaan myös muuta valikoimastamme löytyvää asiaankuuluvaa tuotetta alan harrastajille.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Odottaa löytävänsä feminized, autoflowering ja lääketieteen kannabiksen siemeniä parhainta laatua ja erittäin edulliseen hintaan.

Voit odottaa löytäväsi laadukkaita feminisoituja siemeniä, lääkekannabiksen siemeniä ja myös autoflowering-lajikkeita sopivaan hintaan. Käytä mahdollisuus hyväksesi ja hanki ensiluokkaista genetiikkaa Royal Queen Seedsilta. Valikoimamme kattaa useita vuosien varrella palkittuja siemeniä ja onpa mukaan tarttunut voittoja tunnetuista Highlife Cupista ja the High Times Cannabis Cupista. 

Meiltä löydät klassikot tyyliin:

 

Mutta myös muita maailmankuuluja lajikkeita kuten:

 

Kaikki siemenemme on kasvatettu orgaanisesti, valittuja ja kerätty käsin, minkä lisäksi tarkastamme säännöllisesti siementemme laatu- sekä itämisominaisuudet.

 
Royal Queen Seeds

Barcelona

C/ de Pelai 308001 Barcelona+34 937 823 494Mon / Sat: 10am - 10pm

View in Google Maps

C/ del Carme 3908001 Barcelona+34 937 823 494 Mon / Sat: 10am - 9pm

View in Google Maps

More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Löydä lisää RQS-brändin kauppoja
  • Etsi meidän partnereita ja jälleenmyyjiä

Find an RQS store

 

OSTOSKORI

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa

Categories