Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Tule vierailulle Barcelonan Royal Queen Seeds kauppaan

Royal Queen Seeds kasvaa! Huikaisevaa suosiota saavuttaneen Amsterdamin keskustassa sijaitsevan siemenkaupan tunnelmissa Royal Queen Seeds avaa uuden kaupan, tällä kertaa Barcelonaan, Espanjaan.

Euroopan nopeimmin kasvaviin siemenpankkeihin kuuluva Royal Queen Seeds jatkaa matkaansa kohti maailman markkinajohtajuutta. Uuden kaupan myötä meillä on nyt jalansija Euroopan kannabiskulttuurin pääkallonpaikkoihin kuuluvassa Barcelonassa!

Barcelonan kauppamme tulee keskittymään ensiluokkaisten Royal Queen Seeds brändin alla kulkevien siementen toimittamiseen kasvattajille. Tarjolla tulee tietysti olemaan myös muuta valikoimastamme löytyvää asiaankuuluvaa tuotetta alan harrastajille.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Odottaa löytävänsä feminized, autoflowering ja lääketieteen kannabiksen siemeniä parhainta laatua ja erittäin edulliseen hintaan.

Voit odottaa löytäväsi laadukkaita feminisoituja siemeniä, lääkekannabiksen siemeniä ja myös autoflowering-lajikkeita sopivaan hintaan. Käytä mahdollisuus hyväksesi ja hanki ensiluokkaista genetiikkaa Royal Queen Seedsilta. Valikoimamme kattaa useita vuosien varrella palkittuja siemeniä ja onpa mukaan tarttunut voittoja tunnetuista Highlife Cupista ja the High Times Cannabis Cupista. 

Meiltä löydät klassikot tyyliin:

 

Mutta myös muita maailmankuuluja lajikkeita kuten:

 

Kaikki siemenemme on kasvatettu orgaanisesti, valittuja ja kerätty käsin, minkä lisäksi tarkastamme säännöllisesti siementemme laatu- sekä itämisominaisuudet.

Carrer Del Carme: Uusi RQS-Brändikauppa Barcelonan Vanhassa Kaupungissa

RQS Barcelona Shop

Royal Queen Seeds on avannut jokin aika takaperin toisen kaupan Barcelonan keskustaan. Valikoimastamme löydät laadukkaat siemenet, polttelutarvikkeet ja paljon muuta kannabisaiheista tavaraa.

Ensimmäisen Amsterdamin liikkeemme kunniakkaita jalanjälkiä seuraten meillä on ilo ilmoittaa, että olemme avanneet toisen liikkeemme Barcelonan Goticon kaupunginosaan vanhaan kaupunkiin.

Tämä Royal Queen Seeds perheen uusin tulokas tarjoaa asiakkailleen tunnustettua laatutyötämme siementen muodossa, mutta myös monenlaista muuta RQS-brändättyä tuotetta vaatteista tuhkakuppeihin. Takaamme voivamme auttaa sinua kasvatusprojektisi kanssa, halusitpa sitten White Widown kaltaisen klassikon tai jonkun hieman eksoottisemman vaihtoehdon kanssa, mikäli pistäydyt uuteen myymäläämme osoitteessa Carrer del Carme 39, Barcelona.

RQS Barcelona shop
Royal Queen Seeds has just opened a second brand store in the heart of Barcelona, selling the highest quality cannabis seeds, merchandise and much more!

Ajattomien klassikkojen lisäksi meiltä löydät kiinnostavia uutuuksia ja erikoisuuksia tyyliin Royal Gorilla, Royal Cookies, Stress Killer ja niin edelleen. 

Kaupankäynnin lisäksi uusi Barcelonan myymälämme toimii myös eräänlaisena RQS-asiakkaiden infopisteenä, sillä ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua ratkomaan mieltäsi askarruttavia pulmia ja kysymyksiä. Samalla voit luonnollisesti päivittää tietämyksesi uusista lajikkeistamme sekä muista kiinnostavista tuotteista. 

Kaikki RQS-siemenet kasvatetaan käyttäen orgaanisia viljelymenetelmiä ja niitä testataan systemaattisesti itämisen suhteen, joten voit luottaa saavasi ensiluokkaisia siemeniä kerta kerran jälkeen. Valikoimamme kattaa useita kannabiskilpailuissa (High Life & High Times Cannabis Cup) palkittuja lajikkeita. Nyt sinäkin voit liittyä voittajiin ja kasvattaa voittajalajikkeita kotipuutarhassasi!

RQS Barcelona Shop

 

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Pelai 3 Barcelona Google Maps LinkRQS C/ Pelai 3 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39 Barcelona Google 360º Tour


More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias