Tule Tutustumaan Royal Queen Seedsin Barcelonan kauppaan

Tule Tutustumaan Royal Queen Seedsin Barcelonan Siemenkauppa

Mistä meidät löytää

Löydät kauppamme Barcelonan maailmankuulun Las Ramblasin lähettyviltä osoitteesta Carrer de Tallers 1b.

Tietoa Royal Queen Seedsistä

Me Royal Queen Seedsillä suhtaudumme intohimolla kasvattamiseen, jalostustyöhön ja siemeniemme saamiseen tavallamme ajattelevien käsiin. Nautimme vuorovaikutuksesta yhteisömme kanssa, yrtin ilosanoman levittämisestä ja kaikkeen siihen liittyvän kulttuurin tukemisesta.

Satoi tai paistoi, ovat kauppamme ovet auki ja hyllyt tavaraa pullollaan. Tule jakamaan kanssamme yhteisen oppimisen hetkiä ja nauttimaan hyvästä palvelusta.

Viestimme on aina ollut; jos sinulla on intohimoa, voit kasvattaa laatugenetiikkoja!

Tule Tutustumaan Royal Queen Seedsin Barcelonan kauppaan

Mitä löydät valikoimastamme?

Kaupastamme löydät laajan valikoiman kannabisaiheisia tuotteita:

Tule Tutustumaan Royal Queen Seedsin Barcelonan kauppaan
Ei väliä etsitkö palkintoja kahmineita genetiikkoja vai uutta tyylikästä bongia arsenaalisi jatkoksi, tule pistäytymään kaupallemme ja tarkistamaan tarjontamme. Ken tietää mitä löydätkään!

Mitä palveluita tarjoamme?

Kaupastamme ei löydy ainoastaan kattavaa tuotevalikoimaa, sillä työntekijämme suorastaan pursuavat aihepiiriä koskevaa tietoa.

Kerro siis meille minkälaista siementä haet, ja saat taatusti juuri sinun tarpeisiisi sopivia ehdokkaita. Piinkova osaaminen ja yksityiskohtainen tietämys lajikkeista auttavat myös valitsemaan parhaat kasvatustarvikkeet seuraavan satosi tueksi.

Eikä visiittiä kannata jättää väliin, vaikka haussa olisi pelkkä päivitys bongirintamalla. Tarjonnastamme löydät ratkaisun myös tähän ongelmaan.

Tule tapaamaan meitä!

Barcelonan vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevaan kauppaamme on helppo löytää. Tule siis tapaamaan ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaamme – ja shoppaa samalla mukaan täydennykset välineistöön. Jos et kaipaa muuta, niin käy hakemassa talteen vähintään hyödyllistä kasvatus- ja lajiketietoutta.

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Tallers !B, Barcelona Google Maps Link

Lisää RQS-Brändikauppoja

RQS Amsterdam

Kauppahaku

  • Etsi lisää RQS-brändikauppoja
  • Etsi jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita

Etsi RQS-kauppoja

 

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias