Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Tule vierailulle Barcelonan Royal Queen Seeds kauppaan

Royal Queen Seeds kasvaa! Huikaisevaa suosiota saavuttaneen Amsterdamin keskustassa sijaitsevan siemenkaupan tunnelmissa Royal Queen Seeds avaa uuden kaupan, tällä kertaa Barcelonaan, Espanjaan.

Euroopan nopeimmin kasvaviin siemenpankkeihin kuuluva Royal Queen Seeds jatkaa matkaansa kohti maailman markkinajohtajuutta. Uuden kaupan myötä meillä on nyt jalansija Euroopan kannabiskulttuurin pääkallonpaikkoihin kuuluvassa Barcelonassa!

Bcn entrance

Barcelonan kauppamme tulee keskittymään ensiluokkaisten Royal Queen Seeds brändin alla kulkevien siementen toimittamiseen kasvattajille. Tarjolla tulee tietysti olemaan myös muuta valikoimastamme löytyvää asiaankuuluvaa tuotetta alan harrastajille.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Odottaa löytävänsä feminized, autoflowering ja lääketieteen kannabiksen siemeniä parhainta laatua ja erittäin edulliseen hintaan.

Voit odottaa löytäväsi laadukkaita feminisoituja siemeniä, lääkekannabiksen siemeniä ja myös autoflowering-lajikkeita sopivaan hintaan. Käytä mahdollisuus hyväksesi ja hanki ensiluokkaista genetiikkaa Royal Queen Seedsilta. Valikoimamme kattaa useita vuosien varrella palkittuja siemeniä ja onpa mukaan tarttunut voittoja tunnetuista Highlife Cupista ja the High Times Cannabis Cupista. 

Meiltä löydät klassikot tyyliin:

 

Mutta myös muita maailmankuuluja lajikkeita kuten:

 

Kaikki siemenemme on kasvatettu orgaanisesti, valittuja ja kerätty käsin, minkä lisäksi tarkastamme säännöllisesti siementemme laatu- sekä itämisominaisuudet.

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Tallers !B, Barcelona Google Maps Link

Lisää RQS-Brändikauppoja

RQS Amsterdam

Kauppahaku

  • Etsi lisää RQS-brändikauppoja
  • Etsi jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita

Etsi RQS-kauppoja

 

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias