• Purple Lemonade Automatic

Purple Lemonade Auto

Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto

ja Sweet Skunk Autosta. Tämä legendaarinen kolmikko jätti jälkeläisilleen korkeat THC-pitoisuudet, laventelin ja karkkien aromit sekä nopean kasvutahdin. Purple Lemonade Auto tuottaa suuria satoja pysyen samalla pienenä, huomaamattomana ja helppohoitoisena. Osta näitä siemeniä ja nauti yhdestä nopeimmista ja palkitsevimmista kasvatuksistasi tähän mennessä.
(2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Purple Lemonade Auto: Nopea ja Herkullinen

Purple Lemonade Auto on yksi vahvimmista saatavilla olevista autoflower-lajikkeista, ja se tarjoaa makean, hedelmäisen ja kukkaisen maun. Sen lisäksi se on salamannopea ja tuottaa runsaasti tuottoa. Tämä kolmesta kantalajikkeesta ominaisuuksia ammentava lajike on sellainen voimanpesä, että onko mitään, mihin tämä indica-hybridi ei pystyisi?

Purple Lemonade Auto siemenet: Purple Haze, Lemon Skunk ja Sweet Skunk Auto -lajikkeiden jälkeläinen

Jalostajamme loivat tämän lajikkeen lähtökohtanaan Purple Haze, legendaarinen sativa-dominantti lajike, joka tunnetaan euforisoivasta huumaavasta vaikutuksestaan sekä makeasta ja mausteisesta mausta. Sen jälkeen he lisäsivät sekoitukseen Lemon Skunkin, joka lisää piristävää vaikutusta ja runsaasti skunkmaisia fytokemikaaleja. Lopuksi kolmanneksi pyöräksi valittiin Sweet Skunk Auto, joka lisäsi sekoitukseen nopeaa kasvua ja suussa sulavia makuja. Purple Lemonade Auto syntyi tästä kolmikosta nopeaksi ja voimakkaaksi indicavoittoiseksi hybridiksi.

Purple Lemonade Auto kannabislajikkeen vaikutus ja maku

Purple Lemonade Auton nimi viittaa sen suussa sulaviin makuihin. Vaikka nämä budit maistuvat hyvältä jointin, bluntin tai bongin muodossa, avaa höyrystäminen niiden täyden makuelämyksen. Voit nauttia karkkien, sitrushedelmien ja laventelin ihastuttavista nuoteista niiden tanssiessa makunystyröilläsi. Kun nämä maut haihtuvat, tunnet nopeasti vaikuttavan pilven, jota 22 %:n THC-pitoisuus ruokkii. Valmistaudu piristävään, euforisoivaan ja fyysisesti rentouttavaan kokemukseen, josta voit nauttia niin yksin kuin hyvien ystävien seurassakin.

Purple Lemonade Auto Seedsin kasvatusominaisuudet

Purple Lemonade Auton siemenet tuottavat elinvoimaisia ja nopeasti kasvavia kasveja, jotka räjähtävät itämisestä sadonkorjuuseen vain 10-12 viikossa. Kasvin indica- ja ruderalisgenetiikka pääsee todella esille, kun on kyse kasvin korkeudesta ja solmujen välisestä etäisyydestä. Kasvit pysyvät melko kompakteina sekä sisällä että ulkona, mutta sadon määrästä ei tarvitse tinkiä. Sisäkasvit pysyvät suunnilleen 60-100 cm:n korkeudessa, mutta tuottavat jopa 425-475 g/m². Ulkona kasvit kasvavat isommissa astioissa jopa 120 cm:n korkeuteen ja tuottavat 130-180 g/kasvi. Älä viivyttele! Hanki Purple Lemonade Auton siemeniä puutarhaasi koristamaan jo tänään.

Purple Lemonade Auto data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
Geneettinen tausta: Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto
THC: 22%
CBD: Matala
Tyyppi : 25% Sativa 70% Indica 5% Ruderalis
Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 70 - 120 cm
Sato sisällä: 425 - 475 gr/m2
Sato ulkona: 130 - 180 gr/plant
Vaikutus: Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Piristävä
Maku: Karkki, Laventeli, Sitrus


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias