By Luke Sumpter


Kannabiksen sisäkasvatuksella on ainutlaatuiset hyvät ja huonot puolensa. Kasvattajilla on lähes täysi hallinta ympäristöstään ja he kykenevät helposti säätelemään valon, veden ja ravinteiden määrää. Rajallisesta tilasta voi kuitenkin muodostua ongelma, erityisesti, jos kasvatat lajikkeita, jotka kurottelevat nopeasti kohti valonlähdettään.

Risteyttäjät ovat kuitenkin onneksemme muokanneet kannabiksen genetiikkaa luodakseen lajikkeita, jotka sopivat erityisesti sisäkasvatusprojekteihin. Nämä kasvit säilyvät lyhyinä ja niitä on helppo hallita ja ohjata kasvunohjausmenetelmin. Ne soveltuvat pieniin kasvatustelttoihin ja jotkut kasvattajat menevät jopa niinkin äärimmäisyyksiin, että kasvattavat niitä muokatuissa tietokonekoteloissa ja komeroissa pitääkseen projektinsa entistä paremmin uteliaiden katseilta piilossa.

Miksi kasvattaa kannabista sisällä?

Sisäkasvatus helpottaa monen kannabiskasvattajan elämää. Jos asut kylmän ilmanalan alueella, jossa säät ovat usein kasvattamiseen sopimattomat tai jos puutarhasi ei saa osakseen suoraa auringonvaloa, tarjoaa sisäkasvatusteltta ratkaisun. Mahdollisuus säädellä tarkasti valoaikataulua, kosteustasoa ja ravinteiden määrää antaa kasvattajille tilaisuuden suorittaa projektinsa omilla ehdoillaan.

Kannabiksen kasvattaminen sisätiloissa mahdollistaa pilviharrastuksen pitämisen omana tietonaan. Sisäkasvatusteltat hiilisuodattimineen eliminoivat hajua ja vähentävät huomattavasti kiinnijäämisen riskiä.

Sopivatko kaikki kannabislajikkeet sisäkasvatukseen?

Teknisesti ottaen kyllä. Kaikkia lajikkeita voidaan kasvattaa sisällä – vaikkakin jotkin lajikkeet sopivat tähän ympäristöön huomattavasti paremmin kuin toiset. Pensasmaiset indicat sekä autoflowering-lajikkeet harvoin kasvavat 120 cm korkeammiksi ja sopivat siksi luonnostaan pienempiin tiloihin.

Sisäkasvattaminen mahdollistaa myös ajan hallinnan (ainakin tiettyyn pisteeseen asti). Valojaksoiset kannabislajikkeet alkavat kukkia vasta, kun valotuntien määrä vähenee syksyä kohti tultaessa. Sisällä kasvattajat voivat muuttaa valosykliä käynnistääkseen kukkimisen milloin haluavat. Vaihtoehtoisesti he voivat myös pidentää kasvuvaihetta pitämällä kasvit vegetatiiviselle vaiheelle ominaisessa valojaksossa.

Pilviä hipovat sativalajikkeet voivat kiivetä jopa 300 cm:n mittaisiksi. Kasvattajat voivat rajoittaa pituussuuntaista kasvua istuttamalla ne pieniin säiliöihin, mutta ne eivät tuota yhtä hyvää satoa verrattuna lajikkeisiin, jotka on erityisesti risteytetty sisäkasvatukseen sopiviksi.

Jos suunnittelet kasvattavasi pilveä sisätiloissa, niin harkitse alla olevia lajikkeita. Ne ovat ideaaleja pieniin tiloihin ja tuottavat erinomaisia satoja.

Sopivatko kaikki kannabislajikkeet sisäkasvatukseen?

Sensisupersankari – HulkBerry

Lahjakkaat risteyttäjämme loivat HulkBerryn mietittyään, miltä täydellinen sisälajike näyttäisi. Huolellisen pohdinnan seurauksena he päätyivät kolmeen tärkeään ominaisuuteen: lajikkeen tulisi olla keskikokoinen, erinomaisen tuottelias ja sisältää huippukorkea THC-pitoisuus. Tämän lopputuleman aikaansaamiseksi he yhdistivät emolajikkeet OG Kushin ja Strawberry Dieselin. Risteytyksestä seurannut polyhybridi HulkBerry täytti kaikki risteyttäjien kriteerit ja tarjosi myös muita erinomaisia ominaisuuksia.

HulkBerry koostuu 65-prosenttisesti sativa- ja 35-prosenttisesti indicageeneistä. Tämä yksilö tuottaa siroja, joskin tiiviitä kukkia, ja koreilee vihreän, keltaisen ja oranssin sävyissä. Merkittävin ominaisuus ovat kenties sen budit, jotka valuvat valtoimenaan sitkasta, trikomeista pursuavaa hartsia. Tämä tahmainen kulta sisältää yltäkylläisesti arvokkaita fytokemikaaleja, joiden joukosta löytyy totta kai THC vaikuttavalla 27-prosenttisella pitoisuudellaan. Sekä aloittelijoiden että kokeneiden pössyttelijöiden suositellaan aloittavan maltilla kokeillessaan tätä budia ensikertaa. Vain muutama hatsi ja HulkBerryn sähköistävä ote vie sinut mukanaan. Mikä parasta, sen virkistävä terpeeniprofiili sisältää sitrusta, dieseliä, yrttejä ja pippuria, mikä saa joka hitin maistumaan.

Kuinka HulkBerry sitten suoriutuu sisällä? Voit odottaa kasviesi kasvavan korkeintaan 140 cm:n mittaan. Jos tila on kuitenkin vähissä, voit käyttää LST:tä pitääksesi kasvisi kompakteina, 80 cm:n mitassa. 9–11 kukkimisviikon jälkeen tarvitset tarpeeksi jemmapurkkeja mahduttaaksesi niihin 400–450 g/m².

Sinsemilla Superhero — HulkBerry

HulkBerry
23_genetic background_1 OG Kush x Strawberry Diesel
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 11 viikkoa
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 35%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Piristävä, Selkeä

Osta HulkBerry

Tähtää tähtiin – Royal Skywalker

Royal Skywalker vie mielesi stratosfäärin rajalle tarjoten samalla ainutkertaisen makuelämyksen. Vaikka tuntisitkin itsesi padawaniksi sisäkasvatuksen saralla, tarjoaa Royal Skywalker helpon kasvatuskokemuksen. Se auttaa sinua matkallasi, eikä aikaakaan, kun luonnehdit itseäsi vihrepeukaloiseksi jedimestariksi. Tämä indicaan kallellaan oleva lajike sisältää 60 % indica- ja 40 % sativageenejä. Tavoitteenaan luoda ajaton sisälajike, yhdistivät kasvattajamme legendaarisen Blueberryn Mazarin kanssa.

Royal Skywalker houkuttelee kasvattajia monesta eri syystä. Monet ihastuvat siihen jo nähdessään kuvia sen uniikeista kukista – tummanvihreitä sävyjä, jotka lähentelevät melkein mustaa. Melkein vastustamattomia erilaisuudessaan. Useimmat kasvattajat valitsevat tämän lajikkeen sen korkean THC-pitoisuutensa ansiosta. 25 %:n pitoisuus takaa sen, että hyökyaallon lailla iskeviä vaikutuksia ei tarvitse odotella kauaa. Kasvatusprojektin lopputulemana on tehokas jemma, joka kestää kauemmin kuin pitoisuudeltaan heikoimmista kukista koostuva. Kirsikkana kakun päällä mainittakoon Royal Skywalkerin maukas terpeeniprofiili, jossa voi havaita mustikan, sitruksen ja pippurin vivahteita.

Jos haluat helpon sisäkasvatuskokemuksen, on Royal Skywalker varma valinta. Heti kun olet vaihtanut päälle kukkimisvaiheen valaistusaikataulun, alkaa tämä yksilö työskennellä ankarasti. Budit kypsyvät 9–10 viikon sisällä. Tämän jälkeen voit karsia ja kuivata jopa 600 g/m² hartsista kukkaa.

Shoot for the Stars — Royal Skywalker

Royal Skywalker
23_genetic background_1 Blueberry x Mazar
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 130 cm
25_flowering time_1 9 - 10 viikkoa
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Lokakuu
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Selkeä

Osta Royal Skywalker

Luonnon makuja – AMG

AMG eli Amnesia Mac Ganja on osa kasvatustelttaamme monistakin eri syistä. Kasvattajamme loivat tämän lajikkeen varta vasten neljän seinän sisällä kasvatettavaksi. AMG:ssä yhdistyvät tarunhohtoiset ja maailman kuullut Amnesian ja Mexican Hazen geenit. Sen geeniperimä on 80-prosenttisesti sativadominantti, ja yksi niistä muutamista sativoista, jotka kukoistavat kasvatusvalojen alla.

Hyvien sisäkasvatusominaisuuksiensa lisäksi riittää AMG:llä paljon tarjottavaa. Tämä sativahybridi tuottaa nimittäin myös vaikuttavan 22 %:n THC-pitoisuuden tarjoillen vahvan psykoaktiivisen iskun sen budeja polttelevalle tai vapottavalle. Se ei saa aivojasi sulamaan, mutta ei totisesti myöskään tuota pettymystä. Valmistaudu pitkäkestoiseen henkiseen kokemukseen, joka saa sinut purkamaan luovuutesi valitsemallasi tavalla tai ottamaan yhteyttä vanhoihin ystäviisi. AMG:n terpeenit toimivat yhteistyössä tutun psykoaktiivisen kannabinoidin kanssa tuottaakseen maadoittavan tunteen – jota eittämättä korostavat houkuttelevat sitruksiset ja maanläheiset maut.

Kunnon sativan tavoin on myös AMG:llä suhteellisen pitkä, 10–11 viikon kukkimisaika. Vaikka se vaatiikin hieman enemmän aikaa kukkiakseen, tarjoilee tämä tuottelias yksilö jopa 500 g/m² priimabudia prosessinsa päätteeksi. Huolimatta loistavista tuotoista kasvavat yksilöt harovin yli 120 cm:n. Jos tilaa on erityisen vähän, kannattaa harkita main-lining-tekniikkaa sekä LST:tä pitääksesi sen helposti hallittavassa alle 80 cm:n korkeudessa.

Tastes of Nature — AMG

AMG - Amnesia Mac Ganja
23_genetic background_1 Amnesia x Mexican Haze
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 10 - 11 viikkoa
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 80% Indica 20%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 200 cm
27_harvest period_1 Lokakuu
22_Effect_1 Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta AMG - Amnesia Mac Ganja

Ruhtinaallisen tuottelias – Mother Gorilla

Mother Gorilla saa aikaan niin euforisen vaikutuksen, että kesyttäisi kiivaimmankin kädellisen tuosta vain. Tämä lajike ei pelkästään saa oloasi hyväksi, vaan täyttää myös kaikki erinomaisen sisälajikkeen kriteerit. Se on superkompakti, hyvin tuottelias ja kukkiikin suhteellisen nopeasti. Kaiken kaikkiaan se tarjoaa täydellisen paketin silloin, kun etsit jotain, joka täyttää jemmapurkkisi viemättä kuitenkaan liikaa tilaa kasvatushuoneessasi.

Mother Gorillan geeniprofiili sisältää 70 % sativaa. Lajike polveutuu kannabiksen kuninkaallisiin lukeutuvasta Gorilla Glue 4:stä, Yhdysvalloista peräisin olevasta lajikkeesta, joka tunnetaan ympäri maailmaa sen uskomattomasta tehostaan. Mother Gorillan luomiseksi kasvattajamme risteyttivät GG4:n Reina Madren kanssa. Jälkeläinen koreilee kauniissa vihervioleteissa kukissaan ja sisältää 23 %:n THC-pitoisuuden sekä kompleksisen terpeeniprofiilin, joka koostuu suklaisista, maanläheisistä, yrttisistä, skunkmaisista ja kirpsakoista vivahteista.

Monet kasvattavat mieluummin sisällä pitääkseen projektinsa muilta salassa. Tämän vuoksi käykin järkeen valita lajikkeita, jotka on helppo piilottaa ja kesyttää. LST:n ja muiden kasvunohjaustekniikoiden avulla Mother Gorillan voi pitää huomaamattomassa 60 cm:n korkeudessa. Jopa tässä koossa kykenee se silti tuottamaan jopa 500 g/m² 9–10 viikon kukkimisvaiheensa aikana.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Reina Madre
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 10 viikkoa
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Lokakuun alku
22_Effect_1 Euforinen, Rauhoittava

Osta Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Pikantti kuningatar – Mimosa

Tämän lajikkeen nimen alkuperää ei tarvitse kahta kertaa arvailla. Jos pidät mimosasta, tiedät täsmälleen, mitä tämä kuoharia sisältävä brunssijuoma tekee makunystyröille. Kuoharin ja appelsiinin yhteisvaikutus saa suussa aikaan ilotulituksen ja kupliva juoma stimuloi mieltä.

Jokainen Mimosan henkonen bongista tai hatsi jointista saa aikaan saman efektin. Ollessaan sitruksisen Clementinen ja makean ja hedelmäisen Purple Punchin jälkeläinen, tarjoilee tämä sativadominantti polyhybridi varsin virkistävän ja elävöittävän terpeeniprofiilin, jota luonnehtivat maanläheiset ja happamat vivahteet. Makuhermojen herätessä toimii 22 %:n THC-pitoisuus nopeasti mieltä piristävästi ja kehoa rentouttavasti. Nautitpa sitä sitten aamulla tai iltapäivällä, saa se sinut nopeasti täydelliseen motivoituneeseen mielentilaan sosialisointia, luovaa työtä tai vaikka kotiaskareiden tekemistä varten.

Mikä hienoa, ei tämän vahvan budin kasvattaminen vaadi kauheasti työtä. Sisätiloissa Mimosa kasvaa vain 80 cm:n pituuteen ja valokasvunohjauksen ja ruukun koon rajoittamisella voit pitää sen vain 60 cm:n korkuisena ja piilossa uteliaiden katseilta. Vaikka mittaa ei ole paljon, palkitsee Mimosa kasvattajansa sadoilla, jotka ovat kooltaan 350–450 g/m² 9–10 viikon kukkimisvaiheen jälkeen.

Mimosa
23_genetic background_1 Clementine x Purple Punch
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 9 - 10 viikkoa
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 Lokakuun puoliväli
22_Effect_1 Luova, Naurattava

Osta Mimosa

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias