USA DAYS — Kiirehdi ja säästä jopa 50 % Säästä nyt

By Luke Sumpter


Kannabiksen sisäkasvatuksella on ainutlaatuiset hyvät ja huonot puolensa. Kasvattajilla on lähes täysi hallinta ympäristöstään ja he kykenevät helposti säätelemään valon, veden ja ravinteiden määrää. Rajallisesta tilasta voi kuitenkin muodostua ongelma, erityisesti, jos kasvatat lajikkeita, jotka kurottelevat nopeasti kohti valonlähdettään.

Risteyttäjät ovat kuitenkin onneksemme muokanneet kannabiksen genetiikkaa luodakseen lajikkeita, jotka sopivat erityisesti sisäkasvatusprojekteihin. Nämä kasvit säilyvät lyhyinä ja niitä on helppo hallita ja ohjata kasvunohjausmenetelmin. Ne soveltuvat pieniin kasvatustelttoihin ja jotkut kasvattajat menevät jopa niinkin äärimmäisyyksiin, että kasvattavat niitä muokatuissa tietokonekoteloissa ja komeroissa pitääkseen projektinsa entistä paremmin uteliaiden katseilta piilossa.

Miksi kasvattaa kannabista sisällä?

Sisäkasvatus helpottaa monen kannabiskasvattajan elämää. Jos asut kylmän ilmanalan alueella, jossa säät ovat usein kasvattamiseen sopimattomat tai jos puutarhasi ei saa osakseen suoraa auringonvaloa, tarjoaa sisäkasvatusteltta ratkaisun. Mahdollisuus säädellä tarkasti valoaikataulua, kosteustasoa ja ravinteiden määrää antaa kasvattajille tilaisuuden suorittaa projektinsa omilla ehdoillaan.

Kannabiksen kasvattaminen sisätiloissa mahdollistaa pilviharrastuksen pitämisen omana tietonaan. Sisäkasvatusteltat hiilisuodattimineen eliminoivat hajua ja vähentävät huomattavasti kiinnijäämisen riskiä.

Sopivatko kaikki kannabislajikkeet sisäkasvatukseen?

Teknisesti ottaen kyllä. Kaikkia lajikkeita voidaan kasvattaa sisällä – vaikkakin jotkin lajikkeet sopivat tähän ympäristöön huomattavasti paremmin kuin toiset. Pensasmaiset indicat sekä autoflowering-lajikkeet harvoin kasvavat 120 cm korkeammiksi ja sopivat siksi luonnostaan pienempiin tiloihin.

Sisäkasvattaminen mahdollistaa myös ajan hallinnan (ainakin tiettyyn pisteeseen asti). Valojaksoiset kannabislajikkeet alkavat kukkia vasta, kun valotuntien määrä vähenee syksyä kohti tultaessa. Sisällä kasvattajat voivat muuttaa valosykliä käynnistääkseen kukkimisen milloin haluavat. Vaihtoehtoisesti he voivat myös pidentää kasvuvaihetta pitämällä kasvit vegetatiiviselle vaiheelle ominaisessa valojaksossa.

Pilviä hipovat sativalajikkeet voivat kiivetä jopa 300 cm:n mittaisiksi. Kasvattajat voivat rajoittaa pituussuuntaista kasvua istuttamalla ne pieniin säiliöihin, mutta ne eivät tuota yhtä hyvää satoa verrattuna lajikkeisiin, jotka on erityisesti risteytetty sisäkasvatukseen sopiviksi.

Jos suunnittelet kasvattavasi pilveä sisätiloissa, niin harkitse alla olevia lajikkeita. Ne ovat ideaaleja pieniin tiloihin ja tuottavat erinomaisia satoja.

Sopivatko kaikki kannabislajikkeet sisäkasvatukseen?

  • Kuuluisa ja arvostettu – Northern Light

Tämä palkittu kannabislajike on kotoisin Yhdysvaltain länsirannikolta. Risteyttäjät loivat Northern Lightin käyttäen Afganistanista peräisin olevia indicageenejä.

Northern Light -lajikkeemme polveutuu ensiluokkaisesta pistokkaasta ja sisältää täysin puhtaan indicageeniprofiilin. Sen pensasmainen muotonsa ja keskisuuri kokonsa tekevät siitä ideaalin ehdokkaan sisäkasvatukseen.

Tämä lajike muodostaa tiheän ja tuuhean latvuston, joka on pullollaan yhteen ryhmittyneistä kukinnoista koostuvia osia. Ilman kasvunohjausta se kasvaa 160 cm:n korkuiseksi. Kasvattajat voivat pitää maksimikorkeuden vieläkin matalampana, noin 100 cm:ssä kasvunohjausmenetelmiä, kuten LST:tä ja ScrOGia käyttämällä.

Valojakson lyhennyttyä ja kukkimisensa aloitettua tulee Northern Light tuottamaan latvuston pullollaan kypsiä kukkia vain 8–9 viikossa. Sen tiheät kukat sisältävät kunnioitettavan 18 %:n THC-sisällön sekä monitahoisen paletin sitruksisia, maanläheisiä, hedelmäisiä ja pippurisia terpeenejä.

Nämä kukat saavat aikaan jumittavan vaikutuksen, joka rentouttaa ja tyynnyttää kehoa samalla, kun pitää mielen selkeänä ja selväjärkisenä. Polta niitä päivän mittaan pysyäksesi tuotteliaana tai illalla valmistautuessasi levollisiin yöuniin.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Northern Light

  • Upouusi – Wedding Crasher

Wedding Crasher ylpeilee uskomattomilla pinkin, syvän violetin ja hätkähdyttävän oranssin sävyillään. Se ei ainoastaan piristä kasvutelttasi kukkaloistoa, vaan budit saavat aikaan myös ihastuksen huokaisuja tuodessasi ne mukanasi polttelusessioihin.

Tämä kasvitieteellinen kaunokainen syntyi Wedding Caken ja Purple Punchin risteytyksestä. Se sisältää tasapainoisen geneettisen profiilin ollessaan 55-prosenttisesti sativaa ja 45-prosenttisesti indicaa. Tämän johdosta se sopeutuu hyvin sisäkasvatukseen kukoistaen tehokkaiden LED-valojen alla.

Wedding Cake -kasvit saavuttavat 180 cm:n maksimikorkeuden, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon heille, joilla on käytössään suurempi kasvatusteltta. Käyttämällä main-lining- ja LST-tekniikoita onnistuvat kasvattajat pitämään ne noin 150 cm:ssä ja saavuttamaan silti optimaaliset sadot. On mahdollista pitää kasvit myös alle 100 cm:n korkuisina, vaikkakin tämä vaikuttaa hiukan myös satoihin.

Kun Wedding Crasher saa oikean verran ravinteita ja tarpeellisen määrän valoa, tuottaa se 500 g/m²:n verran satoa 9–10 viikkoisen kukkimisjaksonsa päätteeksi. Kukin värikäs budi tuottaa 21 %:n THC-pitoisuuden. Kun tämä yhdistetään Wedding Crasherin tasapainoiseen geneettiseen profiiliin, tuottaa tämän tasoinen teho kehollisen pilven energisoiden samalla mieltä. Polta tätä, kun haluat sekä tuntea olosi rentoutuneeksi että saada asioita aikaan.

Jokainen henkonen tuo verenkiertoon runsaasti limoneenia. Tämä terpeeni toimii yhteisvaikutuksessa THC:n kanssa tuottaakseen kognitiivisen vaikutuksen, joka boostaa mielialaa ja vähentää hermostuneisuutta.

Wedding Crasher

Wedding Crasher
Wedding Cake x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
150 - 180 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 21%
Sativa 55% Indica 45%
550 - 600 gr/plant
160 - 200 cm
Lokakuun loppu
Fyysisesti rentouttava, Naurattava

Osta Wedding Crasher

  • Supermaukas – Haze Berry

Jos haluat omistaa sisäkasvatustilasi herkullisten terpeenien tuotannolle, täytyy sinun kokeilla Haze Berryä. Tämä veden kielelle tuova lajike tuottaa maukkaan molekyylicocktailin, joka ei ainoastaan räjäytä makunystyröitäsi, vaan vaikuttaa myös merkittävästi lajikkeen aikaansaamaan pilveen.

Haze Berry sisältää erityisesti suuren määrän monoterpeeni myrseeniä. Tämä luonnollinen kemikaali toimii rinta rinnan THC:n kanssa saadakseen aikaan syvän rentouttavan, onnellisen tilan. Se on myös mukana vaikuttamassa lajikkeen virkistäviin maanläheisiin ja yrttisiin makuihin.

Haze Berryn budeihin kätkeytyy myös runsain määrin beta-karyofylleeniä, joka on pippurinen kehoa rauhoittava terpeeni, sekä terpinoleeniä, joka on jälleen yksi rentouttava, mieltä tyynnyttävä terpeeni.

Haze Berry peri profiilinsa emolajikkeiltaan Blueberryltä ja Shining Silver Hazelta. Nämä kaksi lajiketta yhdistämällä loivat risteyttäjämme lajikkeen, joka sisältää 60 % sativageenejä ja 40 % indicaa.

Haze Berry kasvaa upeasti sisätiloissa. Sen maksimikorkeus on 100 cm ja sen kasvua voi ohjata siten, ettei se ylitä 60 cm:n korkeutta. Suosittelemme latvomaan tätä lajiketta aikaisin vegetatiivisen vaiheen aikana saadaksesi tulokseksi tiheän tasakokoisten kukkien latvuston. Voit odottaa korjaavasi vaikuttavia, 525–575 g/m²:n satoja 9–11 viikon kukkimisajan päätteeksi.

Haze Berry

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 viikkoa
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Lokakuun loppu
Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Voimakas

Osta Haze Berry

  • Klassinen ja ainoa laatuaan – Special Kush

Special Kush tarjoaa sisäkasvattajille hyvin edullisen vaihtoehdon. Sen kompakti koko tarkoittaa myös sitä, että pieneen tilaan saa mahtumaan useamman kasvin.

Saatat miettiä, mikä muu tässä kasvissa on erityistä. No, ainakin sen pikainen 7–8 viikon kukkimisvaihe saa sen poikkeamaan joukosta. Pääset siis korjaamaan jopa 475 g/m²:n satoja minimaalisella odotusajalla. Vaikka kasvi voi kasvaa jopa metrin korkuiseksi sisätiloissa, on se mahdollista pitää noin 60 cm:n pituisenakin.

Special Kush tuottaa tiiviitä ja huurteisia, trikomien peittämiä ja kauniiden oranssien emien koristamia kukkia. Jokainen budi tarjoaa kohtuullisen, 17 %:n THC-pitoisuuden.

Nautittuna tämä indicadominantti lajike ei tunnu olevan liikaa, tai vie mieltäsi stratosfääriin. Sen sijaan se toimii juuri sopivissa määrin asettuen selväpäisyyden ja liiallisen pilven väliin. Polta Special Kushia päivän mittaan pysyen tuotteliaana ja samalla nauttien sen tyynnyttävistä ja rentouttavista vaikutuksista.

Mitä makuprofiiliin tulee, antaa tämä lajike käyttäjänsä todella uppoutua kaimalleen ominaisiin makuvivahteisiin. Maanläheiset, dänkkiset ja hienovaraisen hedelmäiset Kush-maut ovat nautinnollisella ja selkeällä tavalla havaittavissa jokaisessa hatsissa.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Lokakuun alku
Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Raskas

Osta Special Kush 1

  • THC-monsteri – Wedding Gelato

Wedding Gelato pitää hallussaan yhtä Royal Queen Seedsin katalogin vahvimpien lajikkeiden titteleistä. Sen 25 %:n THC-tasonsa synnyttää nopeasti tehoavan ja pitkäkestoisen pilven, joka saa käyttäjänsä tuntemaan olonsa euforisiksi ja motivoituneiksi tuntikausiksi kerrallaan.

Animal Mints-, Triangle Kush- ja Gelato 33 -lajikkeista polveutuva Wedding Gelato on 60-prosenttisesti indicadominantti. Tämä herkku saa veden kielelle heti kukkien alkaessa saada muotoaan.

Tämän lajikkeen kasvattamiseen ei onneksi tarvita tilavia puutarhoja. Itse asiassa Wedding Gelato suoriutuu uskomattoman hyvin pienissä sisätiloissa. Saavuttaessaan 60–100 cm:n korkeuden on se käytännössä katsoen sopiva kasvamaan kaikissa teltoissa, kaapeissa ja jopa käyttötarkoitusta varten kustomoiduissa komeroissa ja laatikoissa.

Wedding Gelato tuottaa upeita tummanvioletteja kukkia, jotka kasvavat lähes yhtä paljon leveys- kuin pystysuunnassakin. Nämä runsaasti THC:tä sisältävät nuggetit tuottavat monitahoisen terpeeniprofiilin, jota luonnehtivat sitruksiset, maanläheiset, hedelmäiset ja yrttiset maut.

Tämä tuottelias lajike pumppaa jopa 500 g/m²:n satoja 8–10 viikon kukkimiskauden aikana.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
350-400 gr/plant
130 - 200 cm
Lokakuun alku
Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Piristävä, Rauhoittava

Osta Wedding Gelato

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias