• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Lähde eeppiselle intergalaktiselle matkalle Alien OG:n kanssa, joka on ammattijalostajiemme viimeisin luomus. Alun perin Yhdysvalloista lähtöisin oleva OG on suosikki kannabismyymälöissä Kalifornian, Alaskan, Nevadan ja muiden laillisesti kannabista myyvien osavaltioiden alueella. Nyt sinäkin voit kasvattaa erinomaista Alien OG -budia kotona feminisoiduilla siemenillä. Tilaa omasi tänään.
Siementen määrä:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Alien OG: kannabismyymälätasoinen OG-risteytys

Dänkin amerikkalaisen budin kasvattaminen on ympäri maailmaa tulevien kasvattajien unelma. Kiitos feminisoitujen Alien OG -siementemme, ei tämän unelman toteuttaminen ole ollut koskaan helpompaa. Kylvä Alien OG (tunnetaan myös nimellä Alien OG Kush) -siemenet multaasi ja vain viikoissa pääset korjaamaan sadollisen voimakasta, myymälätasoista budia. Hio trimmaussaksesi, sillä tulossa on yltäkylläinen saalis tiivistä, trikomien täyteistä kukkaa, jotka huokuvat mäntymäisiä, sitruksisia, maanläheisiä ja bensiinimäisiä tuoksuja.

Alien OG -kannabissiemenet: Alien Kush x Tahoe OG Kush

Yhdysvallat on kiistaton, ehdan OG-kannabiksen kotimaa. Juuri sinne suuntasimme halutessamme hankkia loistogeenit Alien OG:llemme. Ensimmäisen osan tämän lajikkeen geenipoolista koostaa Alien Kush, maineikas LVPK:n ja Alien Dawgin risteytys, joka tarjoilee vahvat maanläheiset, puiset ja kukkaiset aromit sekä henkisen pilven. Alien OG:n toinen emolajike, Tahoe OG, on uniikki, alkuperäisen OG Kushin fenotyyppi, jota rakastetaan sen nopeasti vaikuttavien ja voimakkaiden vaikutustensa ansiosta. Edeltäjiensä tapaan Alien OG on säilyttänyt dänkkisen, OG-lajikkeista tutun vahvan tuoksun sekä vahvat vaikutukset, jotka rauhoittavat kehoa ja nostattavat mielialaa.

Alien OG -lajikkeen maut ja vaikutukset

Alien OG -siemenemme tuottavat harvinaisen hartsisia kukkia klassisella OG-tyylillä. Tämä kirkkaan vihreä paksuilla verhiöillä, huurteisilla trikomeilla ja oransseilla emikarvoilla varustettu lajike saa veden kielellesi jo ensimmäisinä kukkimisviikkoinaan. Kuivaamisen ja kypsyttämisen jälkeen tarjoilee Alien OG klassisia OG-aromeja keskeisillä tuoreen männyn, kostean mullan ja eloisilla sitrushedelmien vivahteillaan – tuoksumaailma on suoraan kuin mäntymetsän ja vilkkaan mehubaarin yhdistelmästä. Sen tuottamat maut ovat aivan yhtä syviä: mäntymäisiä ja maanläheisiä vivahteita heti sisäänhengittäessä ja pehmeä sitruksen potku uloshengittäessä. Sisältäessään 25 % THC:tä, tarjoaa Alien OG vahvan pilven heti ensimmäisestä minuutista alkaen sen tiivistä savua tai höyryä hengitettyäsi. Voit odottaa kokevasi euforisen henkisen aallon yhdistettynä hiljaa hiipivään keholliseen jumitukseen. Sen vaikutusten alkaessa toden teolla voit jättää velvollisuutesi sikseen ja nauttia upeasta intergalaktisesta matkastasi.

Alien OG -siementen kotikasvatus

Jos Alien OG:n aromit ja vaikutukset kuulostivat hyvältä, niin odotas, kun näet näiden siementen itävän puutarhassasi. Kiitos jalostajiemme poikkeuksellisen hyvän pohjatyön, ovat Royal Queen Seedsin Alien OG:n kasvuominaisuudet aivan omaa luokkaansa – niitä on superhelppo kasvattaa ja ne tarjoavat kaiken lisäksi mahtavia satoja. Sisällä nämä kasvit suoriutuvat täydellisesti, kasvaen 80–120 cm:n maksimikorkeuksiin ja tuottaen jopa 500 g/m²:n satoja kukittuaan vain 8–10 viikkoa. Ulkona Alien OG kasvaa vähän korkeammaksi, saavuttaen 180 cm:n maksimikorkeuden. Ulkona kasvaneet Alien OG -kasvisi ovat kypsät korjattaviksi lokakuun alkuun saavuttaessa, tuottaen noin 500 grammaa kasvia kohti.

Alien OG data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Matala
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Piristävä, Rauhoittava
Maku: Mänty, Multainen, Sitrus
Ilmasto: Lyhyt kesä
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias