• Eco Rolling Tray
  • Eco Rolling Tray

Eko-käärimisalusta

Me RQS:llä kannatamme kestävää kehitystä. Siksi haluamme tarjota myös ympäristöystävällisiä lahjoja! Tämä ilmainen ekologinen käärimisalusta on vaihtoehtoinen kaupanpäällinen, jonka voit lisätä RQS-tilaukseesi. Se on kooltaan 178 × 127 × 8 mm.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Osta ja voita 0 pistettä
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Eko-käärimisalusta: Ympäristöystävällinen Lahja Kiitoksena Sinulle

Tiesitkö, että me RQS:llä otamme ympäristöystävällisyyden tosissaan? Meille on tärkeää, että voimme nauttia kannabiksesta vahingoittamatta planeettaamme. Onhan pilvi yksi luonnon antimista, joten sen hyödyntämisen ei pitäisi vahingoittaa lähdettä, josta sen saamme. Tämä Eko-käärimisalusta on valmistettu biohajoavasta polypropeenistä ja puulastuista sopien täydellisesti ajatusmaailmaamme. Se voi käyttöikänsä loputtua hajota ja palautua orgaanisiin rakennusosiinsa.

Biohajoava polypropeeni on biohajoavaa muovia, eli sellaista, joka voi hajota luonnollisin keinoin. Tosin vaikka se on biohajoavaa, ei se silti tarkoita sitä, että sen voi heittää luontoon ja odottaa sen maatuvan yhdessä yössä. Sen rakenneosat vaativat aikaa hajotakseen, joten on yhä tärkeää hankkiutua niistä eroon vastuullisesti.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS