🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

  • Kierrätetystä puuvillasta valmistettu pussukka
  • Kierrätetystä puuvillasta valmistettu pussukka
  • Kierrätetystä puuvillasta valmistettu pussukka

Kierrätetystä puuvillasta valmistettu pussukka

Eivätkö käärimispaperisi löydy millään? Onko sytkärisi taas hukassa? Juuttipussukka pitää tarvikkeesi turvallisesti yhdessä paikassa. Se ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan sopii myös täydellisesti rooliinsa. Kierrätetyt puuvillakuidut tuntuvat miellyttävältä, ja logomme ja lajikkeiden nimet herättävät designin henkiin.
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 6.00

€ 6.00 (-0%)

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Juuttipussukka: Pidä Pilvenpolttovälineesi Tallessa

Tarvitsetko paikan, jossa säilyttää käärimispapereitasi, filttereitäsi, grinderiasi ja piippuasi? RQS:n Juuttipussukassa yhdistyvät täydellisesti käytännöllisyys ja ulkonäkö – se on arvokas lisä varustekokoelmaasi. Tuote on valmistettu 100-prosenttisesti orgaanisesta puuvillasta. Ei sisäistä muovikerrosta tai muita piilotettuja materiaaleja – vain vetoketju! Tämä tuo pussukalle ympäristöystävällisen elementin ja miellyttävän luonnonmukaisen ulkonäön.

Pussukka on kooltaan 19 × 12 cm, joten se tarjoaa runsaasti tilaa poltteluvälineillesi, jotka pysyvät turvallisesti sisällä pussukan vetoketjun ansiosta. Olemme myös lisänneet tuotteeseen persoonallisen silauksen; logomme ja lista suosituimmista lajikkeistamme ovat kirsikkana kakun päällä!    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias