Black Friday -darra — Alet eivät ole ohi! — Säästä nyt

 • Kannettava Tuhkakuppi
 • Kannettava Tuhkakuppi
 • Kannettava Tuhkakuppi
 • Kannettava Tuhkakuppi

Kannettava Tuhkakuppi

Ota bluntti mukaan rannalle tai jointti seuraksi luontopolulle. Menitpä minne tahansa, kerää kannettava RQS tuhkakuppi tuhkat ja jätteet talteen. Tämä kannettava työkalu on tehty ekologisesti kestävistä materiaaleista, solahtaa sujuvasti taskunpohjalle tai jemmapussiin ja omaa tyylikkään kannabisaiheisen designin. Pidä ympäristö siistinä RQS:n nätin taskutuhkakupin avulla.
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 2.99

€ 2.99 (-0%)

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Kannettava Tuhkakuppi: Älä Heitä Tumppeja Kadulle

Royal Queen Seedsin kannettava tuhkakuppi on mainio lisä puuhapussiin mukana kuljetettavaksi. Tämä kätevä väline pitää tuhkat ja roskat tallessa liikkeellä ollessasi. Monet pakkaavat tuhdin bluntin rantakassin tavaroiden sekään, toiset taas tykkäävät polttaa vaeltaessaan tai muuten luonnossa liikkuessaan. Ei väliä missä ja miten haluat polttaa, kannettava tuhkakuppimme kulkee mukana ja auttaa välttämään sotkun jättämisen jälkeesi.

Kannettava tuhkakuppimme on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista, eli se on myös tästä näkökulmasta oiva työkalu ympäristötietoiselle. Sen ulkokuori on 100-prosenttisen ekologista Kraft-paperia, ja se on varustettu lämpösuojauksella, tinapaperivuorella ja messinkisellä napilla. Kannettava tuhkakuppimme on luotu auttamaan siirtymässä kohti ympäristöystävällisiä polttovälineitä.

RQS:n kannettava tuhkakuppi on mitoiltaan 7,5 x 8,5 cm. Se mahtuu vaivatta taskuun tai jemmapussiin eikä paina lähes mitään, eli se on ideaali kumppani reissuilla tai telttailuun. Sen tinkimätön tyyli on yhdistelmä logoamme, kannabiksen lehtiä ja budeja sekä maanläheisiä värejä.

Liity mukaamme matkalle kohti ympäristöystävällisempiä polttovälineitä ja tuotteita, ja anna RQS:n kannettavan tuhkakupin saattaa sinua reissuillesi.


  Arvostelija N. S. Päivämäärä 16/May/2022 :

  Titteli : Just great
  Kommentti : I was looking for a gadget like this, simply and useful


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias