40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

 • Kierrätetyt Lahjatarrat
 • Kierrätetyt Lahjatarrat
 • Kierrätetyt Lahjatarrat
 • Kierrätetyt Lahjatarrat

Kierrätetyt Lahjatarrat

Nämä kierrätysmateriaaleista valmistetut uudet lahjatarrat näyttäviä ja biohajoavia. Näiden avulla väsäysalustat, bongit ja budipurkit saavat uuden kauniin ja silmää miellyttävän ilmeen. Miten näistä voisi olla pitämättä? Käytä ekologisia tarrojamme tuomaan viileä RQS säväys kasvatustilaasi, autoosi tai savutteluhuoneeseesi.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 0.60

€ 0.60 (-0%)

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Kierrätetyt Lahjatarrat: Royal Queen Seeds Vihertyy

Royal Queen Seeds pyrkii yrityksenä kohti ekologisesti kestäviä toimintamalleja. Meidät tunnetaan tavastamme hemmotella asiakkaitamme joukolla erilaisia lahjoja. Tarkoituksemme on jatkaa tätä hieno perinnettä, mutta tehdä se vihreällä twistillä.

Oivana esimerkkinä uudesta suunnastamme ovat nämä kierrätetyt lahjatarrat. Kirkkaat ja värikylläiset tarrat valmistetaan kierrätetystä paperista ja ne ovat täysin biohajoavia. Tarrojen mitat ovat 80 x 80 mm. Näiden avulla voit edustaa RQS:ää missä ja milloin vain haluat.

Liimaa ekologisia lahjatarroja kasvatusteltan seinään, auton ikkunaan tai poltteluhuonettasi koristamaan. Nämä mahtavat kierrätysmateriaaleista tehdyt tarrat ovat saatavilla kolmessa eri värissä: kirkkaansininen, vihreä ja pinkki. Tee siis tilaus ja osoita lahjatarrojen avulla rakkautesi Euroopan suurimpiin, parhaisiin ja ekologisimpiin kuuluvaan siemenpankkiin!

  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias