• Kierrätetyt Lahjatarrat
  • Kierrätetyt Lahjatarrat
  • Kierrätetyt Lahjatarrat
  • Kierrätetyt Lahjatarrat

Kierrätetyt Lahjatarrat

Nämä kierrätysmateriaaleista valmistetut uudet lahjatarrat näyttäviä ja biohajoavia. Näiden avulla väsäysalustat, bongit ja budipurkit saavat uuden kauniin ja silmää miellyttävän ilmeen. Miten näistä voisi olla pitämättä? Käytä ekologisia tarrojamme tuomaan viileä RQS säväys kasvatustilaasi, autoosi tai savutteluhuoneeseesi.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Osta ja voita 0 pistettä
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Kierrätetyt Lahjatarrat: Royal Queen Seeds Vihertyy

Royal Queen Seeds pyrkii yrityksenä kohti ekologisesti kestäviä toimintamalleja. Meidät tunnetaan tavastamme hemmotella asiakkaitamme joukolla erilaisia lahjoja. Tarkoituksemme on jatkaa tätä hieno perinnettä, mutta tehdä se vihreällä twistillä.

Oivana esimerkkinä uudesta suunnastamme ovat nämä kierrätetyt lahjatarrat. Kirkkaat ja värikylläiset tarrat valmistetaan kierrätetystä paperista ja ne ovat täysin biohajoavia. Tarrojen mitat ovat 80 x 80 mm. Näiden avulla voit edustaa RQS:ää missä ja milloin vain haluat.

Liimaa ekologisia lahjatarroja kasvatusteltan seinään, auton ikkunaan tai poltteluhuonettasi koristamaan. Nämä mahtavat kierrätysmateriaaleista tehdyt tarrat ovat saatavilla kolmessa eri värissä: kirkkaansininen, vihreä ja pinkki. Tee siis tilaus ja osoita lahjatarrojen avulla rakkautesi Euroopan suurimpiin, parhaisiin ja ekologisimpiin kuuluvaan siemenpankkiin!

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS