• Critical Regular
 • Critical Regular

Critical Regular

Critical regular on todiste siitä, että kaikki oleellinen voi mahtua yksien kuorien sisään. Lajike yhdistää vahvuuden, satoisuuden, maun ja monipuolisuuden yhdeksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Jos tuoton maksimointi kiinnostaa, on tässä tarvitsemasi lajike. Niin sisällä kuin ulkonakin kasvavan buditehtaan tuotokset tarjoavat fyysisesti rentouttavan pilven ja noin 18 THC-prosenttia.
(6)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 36.00
25x
€ 72.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 36.00

€ 60.00 (-40%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (5)

Critical Regular: Älä Aliarvioi Tätä Yrttiä

Jos tähtäimessäsi on painava sato sanan varsinaisessa merkityksessä, tarvitset mitat täyttävän siemenen lähtökohdaksi. Critical regular on ideaali ratkaisu, sillä se tarjoaa vakaan ja tuottoisan genetiikan, joka ei tuota pettymystä.

Critical Regular: Afghan S1 ja Skunk S1 tarjoavat vaikuttavan geeniperimän

Kaikki lajikkeet eivät kykene yhdistämään vahvuutta ja makua vaarantamatta sato-odotuksia. Criticalin jalostustyössä yksi tavoite nousi muiden yläpuolelle, nimittäin satoisuus. Lajike luotiin risteyttämällä Afghanin ja Skunkin genetiikkaa ja lopputulos onnistuikin tuomaan yhteen niiden parhaat puolet, matalan kasvuprofiilin ja nopean kukkimisajan. Nämä siemenet ovat regulareja, eli voit kasvattaa näistä molempia sukupuolia – eli voit käyttää näitä omiin kokeiluihin ja jopa omien lajikkeiden luomiseen!

Critical Regular: monivivahteinen maku ja jumittava pilvi

Maun puolesta Critical tarjoaa tasapainoisen elämyksen multaisia, hedelmäisiä ja mäntyisiä sävyjä. Pilvi puolestaan on vaikutuksiltaan rauhoittavaa ja rentouttavaa sorttia. Lajiketta nauttivan kannattaa varautua ennen kaikkea fyysisiin vaikutuksiin, jotka ovat omiaan tarjoamaan helpotusta. Critical on oivaa poltettavaa ja sopii niin jointtien, piippujen kuin vaporisaattorienkin täytteeksi. 18 % THC-pitoisuus ja pitkäkestoinen pilvi liikkuu vaikutusten kehittyessä mielestä kehoon. Critical on mitä erinomaisin vaihtoehto vapaapäivän viettoon tai työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen.

Critical Regularin kasvattaminen: nauti tuottopotentiaalista

Criticalin suurin vahvuus on sen tuottoisuudessa ja luotettavuudessa. Lajike pärjää hyvin lähes minkälaisissa olosuhteissa vain, vaikkakin sen täyden potentiaalin ulosmittaaminen vaatii lämmintä ilmastoa. Lyhyt 7–9 viikon kukkimisaika sopii tiukemmassakin aikaikkunassa kasvatettavaksi ja 140 sentin maksimikorkeus takaa, että pieneenkin tilaan mahtuu useampi kasvi. Projektin päätteeksi vaaka voi venyä aina 600 gramman neliötuottoon asti! Ulkona sopivissa olosuhteissa Critical voi kasvaa aina kahteen metriin asti, jolloin taitava puutarhuri voi korjata satoa jopa 650 gramman edestä.

Jos Critical regularin sijaan haluat kokeilla muita Criticalin versioitamme, löydät RQS nettikaupasta muiden huippulaatuisten siementen lisäksi myös feminisoidun ja autoflower-version tästä lajikkeesta.

Critical Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 18%
CBD: Matala
Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Korkeus sisällä: 80 - 140 cm
Korkeus ulkona: 180 - 220 cm
Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Afghan x Skunk
Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Raskas
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Mänty, Multainen, Skunk

  Arvostelija A. N. Päivämäärä 24/Nov/2023 :

  Titteli : Lätt odla
  Kommentti : Står i fönstret med vanliga 🌺

  Arvostelija I. M. Päivämäärä 11/Jan/2023 :

  Titteli : Thank you RQS
  Kommentti : I bought a 10pack of these as i had tried out the feminized critical and was very satisfied. They are very hardy being feminized and as a regular they are going to be even thougher. with the free seeds i got (3 special kush 1 and 1 triple G automatic) im very well set for some strainhunting myself! Tripple G has the amazing terpenes and strong high of Gorilla glue and green gelato while critical and special kush 1 have the productivity and growth. I will be growing Gelato trees soon!

  Arvostelija J. M. Päivämäärä 11/Jan/2023 :

  Titteli : Jo
  Kommentti : Reçue rapidement plus qu'à tester

  Arvostelija C. S. Päivämäärä 15/Nov/2022 :

  Titteli : Mr.green
  Kommentti : souche parfaite pour produire ces propre variété , robuste stable et sans problème critical et la meilleur pour moi très bonne garantie/réussite .

  Arvostelija J. K. Päivämäärä 21/Jul/2022 :

  Titteli : Happy camper
  Kommentti : Received quickly with no problems,looks good so far.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 36792 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.