USA DAYS — Kiirehdi ja säästä jopa 50 % Säästä nyt

  • Critical Regular
  • Critical Regular

Critical Regular

Critical regular on todiste siitä, että kaikki oleellinen voi mahtua yksien kuorien sisään. Lajike yhdistää vahvuuden, satoisuuden, maun ja monipuolisuuden yhdeksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Jos tuoton maksimointi kiinnostaa, on tässä tarvitsemasi lajike. Niin sisällä kuin ulkonakin kasvavan buditehtaan tuotokset tarjoavat fyysisesti rentouttavan pilven ja noin 18 THC-prosenttia.
Siementen määrä:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Osta ja voita 60 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Critical Regular: Älä Aliarvioi Tätä Yrttiä

Jos tähtäimessäsi on painava sato sanan varsinaisessa merkityksessä, tarvitset mitat täyttävän siemenen lähtökohdaksi. Critical regular on ideaali ratkaisu, sillä se tarjoaa vakaan ja tuottoisan genetiikan, joka ei tuota pettymystä.

Critical Regular: vaikuttava geneettinen tausta

Kaikki lajikkeet eivät kykene yhdistämään vahvuutta ja makua vaarantamatta sato-odotuksia. Criticalin jalostustyössä yksi tavoite nousi muiden yläpuolelle, nimittäin satoisuus. Lajike luotiin risteyttämällä Afghanin ja Skunkin genetiikkaa ja lopputulos onnistuikin tuomaan yhteen niiden parhaat puolet, matalan kasvuprofiilin ja nopean kukkimisajan. Nämä siemenet ovat regulareja, eli voit kasvattaa näistä molempia sukupuolia – eli voit käyttää näitä omiin kokeiluihin ja jopa omien lajikkeiden luomiseen!

Critical Regular: monivivahteinen maku ja jumittava pilvi

Maun puolesta Critical tarjoaa tasapainoisen elämyksen multaisia, hedelmäisiä ja mäntyisiä sävyjä. Pilvi puolestaan on vaikutuksiltaan rauhoittavaa ja rentouttavaa sorttia. Lajiketta nauttivan kannattaa varautua ennen kaikkea fyysisiin vaikutuksiin, jotka ovat omiaan tarjoamaan helpotusta. Critical on oivaa poltettavaa ja sopii niin jointtien, piippujen kuin vaporisaattorienkin täytteeksi. 18 % THC-pitoisuus ja pitkäkestoinen pilvi liikkuu vaikutusten kehittyessä mielestä kehoon. Critical on mitä erinomaisin vaihtoehto vapaapäivän viettoon tai työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen.

Critical Regularin kasvattaminen: nauti tuottopotentiaalista

Criticalin suurin vahvuus on sen tuottoisuudessa ja luotettavuudessa. Lajike pärjää hyvin lähes minkälaisissa olosuhteissa vain, vaikkakin sen täyden potentiaalin ulosmittaaminen vaatii lämmintä ilmastoa. Lyhyt 7–9 viikon kukkimisaika sopii tiukemmassakin aikaikkunassa kasvatettavaksi ja 140 sentin maksimikorkeus takaa, että pieneenkin tilaan mahtuu useampi kasvi. Projektin päätteeksi vaaka voi venyä aina 600 gramman neliötuottoon asti! Ulkona sopivissa olosuhteissa Critical voi kasvaa aina kahteen metriin asti, jolloin taitava puutarhuri voi korjata satoa jopa 650 gramman edestä.

Jos Critical regularin sijaan haluat kokeilla muita Criticalin versioitamme, löydät RQS nettikaupasta muiden huippulaatuisten siementen lisäksi myös feminisoidun ja autoflower-version tästä lajikkeesta.

Critical Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 18%
CBD: Matala
Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Korkeus sisällä: 80 - 140 cm
Korkeus ulkona: 180 - 220 cm
Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Afghan S1 x Skunk S1
Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Raskas
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Mänty, Multainen, Skunk
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias