• Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular

Shining Silver Haze Regular

Hyödynnä Haze-genetiikan parhaat puolet Shining Silver Haze regularin avulla. Tämä vahva lajike omaa makean maun ja huimasti potentiaalia. Hazen, Skunkin ja Northern Lightsin perimää yhdistävä monipuolinen hybridi tarjoaa 21 THC-prosenttia 9–11 viikon kukkimisajan ja päähän painottuvan pilven, joka nostaa mielesi lentoon.
(6)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

Shining Silver Haze Regular: Anna Euforian Pyyhkiä Ylitsesi

Kannabisskenen tukipilareihin kuuluvat Haze-lajikkeet ovat maailmankuuluja makean makunsa ja pääasiassa pääkoppaan kolahtavien vaikutustensa vuoksi. Shining Silver Haze regular ei poikkea tästä, vaan tarjoaa kaiken mitä Hazelta voit toivoa sekä mahdollisen pohjan uusille risteytyksille ja lajikekokeiluille.

Shining Silver Haze Regular: Maailmankuulut geenit Hazelta, Skunkilta ja Northern Lightilta

Shining Silver Hazen tausta on monenkirjava yhdistelmä kiistattomia klassikoita ja tarjoaa esimerkin siitä, mihin lahjakkaat jalostajat voivat pystyä. Tyypillisesti Haze-lajikkeet ovat lähes puhtaita sativoita, mutta kun pari jalostustyön osaajaa päätti yhdistää Hazen, Skunkin ja Northern Lightsin parhaat puolet, sai alkunsa ultimaattinen hybridi – Shining Silver Haze. RQS Shining Silver Haze on meidän oma työnäytteemme näistä genetiikoista, ja se on nyt saatavilla myös tavallisina siemeninä, eli voit kasvattaa näistä niin uros- kuin naaraskasvejakin.

Shining Silver Haze Regular: Maku, aromit ja pilvi

Shining Silver Hazen supermakealle maulle vetää vertoja vain sen intensiivinen, aivoja stimuloiva pilvi. Lajikkeen vaikutuksissa on reippaasti sativan perintöä ja voitkin tuntea lähes kirjaimellisen utuisuuden valtaavan mielen lajikkeen upean budin mausta nauttiessasi. Tämä yrtti on parhaimmillaan blunteissa, bongissa ja vaporisaattoreissa, jotka sallivat sinun ottaa kaiken irti sokerisista hiteistä.

Shining Silver Haze Regularin kasvattaminen

Regular-malliset siemenet tarvitsevat 9–11 viikkoa kukitusta ollakseen valmiita sadonkorjuuseen, mutta nämä viikon palkitaan ruhtinaallisesti jopa 650 grammaan asti nousevalla neliötuotolla sisällä. Ulkona taasen saatat päästä samaan luokkaan yhden kasvin kanssa. Jos valo ei rajoita, voi lajikkeen latva kohota aina kahteen metriin asti sen nauttiessa auringosta. Sisäkasvattajien on syytä varautua noin 120 cm:n korkuisiksi kasvaviin kasviyksilöihin.

Valikoimastamme löydät myös toimialan parhaat feminisoidut -versiot Shining Silver Hazesta. Tutustu RQS siemenvalikoimaan ja poimi mukaan tarvitsemasi genetiikat seuraava satoa varten.

Shining Silver Haze Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 21%
CBD: Medium
Sato sisällä: 600 - 650 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 180 - 220 cm
Kukkimisaika: 9 - 11 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
Geneettinen tausta: Haze x (Skunk x Northern Light)
Tyyppi : Sativa 75% Indica 25%
Vaikutus: Raskas
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hedelmä, Mänty, Multainen, Sitrus

  Arvostelija A. S. Päivämäärä 19/Oct/2022 :

  Titteli : Good seeds
  Kommentti : Excellent seed.

  Arvostelija R. P. Päivämäärä 07/Mar/2022 :

  Titteli : Mr Zen
  Kommentti : Recu en meme pas 3 jours, parfait pour les croisements a venir. RQS est pour moi la meilleur reference. Thanx

  Arvostelija R. J. Päivämäärä 07/Nov/2021 :

  Titteli : cannaman
  Kommentti : goede zaden snel binnen


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37752 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.