• Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

Pode usufruir da excelente genética da estirpe Skunk de várias outras formas, incluindo as nossas variedades feminizadas e autoflorescentes. Naaraat kasvattavat lehvästön täydeltä budeja, jotka vievät käyttäjän jumittavalle ja nostattavalle matkalle. Näistä siemenistä kasvaa vahvoja emokasveja, jotka tuottavat kestäviä pistokkaita. 
(2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Skunk XL Regular -siemenet: Täydellisiä jalostamiseen ja pistokkaita varten

Skunk XL Regular -siemenet tarjoavat 50 %:n todennäköisyyden uros- ja naaraskasveille. Tämä tekee lajikkeesta erinomaisen valinnan jalostajille, jotka haluavat käyttää skunkkigenetiikkoja uusien lajikkeiden luomiseen. Sitkeä variaatio tarjoaa suuria satoja, ensiluokkaisia klooneja ja tasapainoisen pilven.

Skunk XL Regular: Tutustu lajikkeen Skunk 1- ja afgaanijuuriin

Skunk regular luotiin risteyttämällä kannabismaailman mullistanut Skunk #1 erittäin jumittavan afgaanin kanssa. Lopputuloksen genetiikka on täydellisessä 50–50 tasapainossa indican ja sativan välillä. Tähän suhteeseen pääsemiseen vaadittiin äärimmäisen tarkkaa jalostustyötä, mutta lopputulosta tutkailtaessa on helppo todeta sen olleen vaivan väärti.

Skunk XL Regular -siementen kasvattaminen: klassinen tuottaja

Skunk XL Regular -siemenet suoriutuvat erinomaisen hyvin niin sisä- kuin ulkotiloissa. Vaikka lajike kestääkin kylmää hyvin, viihtyy se parhaiten leudossa ilmastossa. Naaraskasvien lehvästö kasvaa täyteen upeita kukintoja, jotka loistavat purppuran, sinisen ja tummanvihreän sävyissä.

Sisällä kasvaessaan lajikkeelle kertoo korkeutta 60 ja 100 cm välille, mutta näinkin vaatimattomasta varresta se kykenee repimään irti jopa 600–650 gramman tuotot neliömetriltä. Ulkona kasvanut Skunk regular venähtää jopa 2 metrin mittaan, jolloin satoa saattaa kertyä jopa 675 grammaa kasvia kohti. Nämä huimat sadot ovat saavutettavissa vain 8–9 viikon kukkimisen jälkeen.

Skunk XL Regular -siementen aromit, maut ja vaikutukset: kiistattoman skunkkinen

Skunk sai nimensä sen tunnusomaisen, läpitunkevan aromin mukaan, jossa yhdistyvät multaiset, makeat ja mausteiset sävyt. Kiistattoman dänkin lajikkeen rikas savu pommittaa voimalla makunystyröitä jokaisella henkosella.

Tämän ajattoman titaanin tuottama pilvi iskee voimalla kehoon ja nostaa mielen lentoon. 17 % THC-pitoisuus ei ehkä nykypäivän skaalalla tunnu huimaavalta, mutta sen tukena ovat valtavat määrät rentouttavia terpeenejä, kuten esimerkiksi myrseeniä, jotka yhdessä kannabinoidien kanssa jumittavat kehon ja virkistävät mielen.

Voit kokea erinomaisia Skunk-lajikkeiden genetiikkoja useissa eri muodoissa, mukaan lukien feminisoituna ja autoflowering-versiona.

Skunk XL Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 17%
CBD: Medium
Sato sisällä: 600 - 650 gr/m2
Sato ulkona: 625 - 675 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 160 - 200 cm
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuu
Geneettinen tausta: Skunk 1 x Afghan
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Vaikutus: Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Mänty, Multainen, Skunk

  Arvostelija R. V. Päivämäärä 30/May/2024 :

  Titteli : Nice
  Kommentti : really happy with this strain very resistent against mold and very dense buds !

  Arvostelija T. V. Päivämäärä 04/Jan/2022 :

  Titteli : Mrs
  Kommentti : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37837 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.