• Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

Huimien Skunk regular -siementen avulla kasvatat sekä uros- että naaraskasveja. Naaraat kasvattavat lehvästön täydeltä budeja, jotka vievät käyttäjän jumittavalle ja nostattavalle matkalle. Tavallisista siemenistä saa myös oivan äitikasvin, josta voi leikellä laadukkaita pistokkaita. Uroskasvit taas tuottavat suuria määriä siitepölyä, jonka avulla voit risteyttää omia Skunk-pohjaisia lajikkeita.
(1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Skunk XL Regular: Täydellinen Ehdokas Jalostustyöhön Ja Kloonaamiseen

Skunk regularin sukupuoli on arpapeliä, noin puolet varttuu uroksiksi ja toinen puoli naaraiksi. Tästä syystä nämä siemenet ovat erinomainen vaihtoehto niille kasvattajille, jotka haluavat risteyttää uusia lajikkeita Skunkin pohjalta. Sitkeä variaatio tarjoaa suuria satoja, ensiluokkaisia klooneja ja tasapainoisen pilven.

Skunk XL Regular: Tutustu lajikkeen Skunk 1- ja afgaanijuuriin

Skunk regular luotiin risteyttämällä kannabismaailman mullistanut Skunk #1 erittäin jumittavan afgaanin kanssa. Lopputuloksen genetiikka on täydellisessä 50–50 tasapainossa indican ja sativan välillä. Tähän suhteeseen pääsemiseen vaadittiin äärimmäisen tarkkaa jalostustyötä, mutta lopputulosta tutkailtaessa on helppo todeta sen olleen vaivan väärti.

Skunk regular: klassisen kovat tuotto-odotukset

Lajike suoriutuu erinomaisesti niin sisä- kuin ulkokasvatuksessakin. Se kestää hyvin kylmää, mutta puhkeaa kukoistukseen lauhassa ilmastossa. Naaraskasvien lehvästö kasvaa täyteen upeita kukintoja, jotka loistavat purppuran, sinisen ja tummanvihreän sävyissä.

Sisällä kasvaessaan lajikkeelle kertoo korkeutta 60 ja 100 cm välille, mutta näinkin vaatimattomasta varresta se kykenee repimään irti jopa 600–650 gramman tuotot neliömetriltä. Ulkona kasvanut Skunk regular venähtää jopa 2 metrin mittaan, jolloin satoa saattaa kertyä jopa 675 grammaa kasvia kohti. Nämä huimat sadot ovat saavutettavissa vain 8–9 viikon kukkimisen jälkeen.

Skunk regularin aromi, maku ja vaikutukset: kiistattoman skunkahtavaa

Skunk sai nimensä sen tunnusomaisen, läpitunkevan aromin mukaan, jossa yhdistyvät multaiset, makeat ja mausteiset sävyt. Kiistattoman dänkin lajikkeen rikas savu pommittaa voimalla makunystyröitä jokaisella henkosella.

Tämän ajattoman titaanin tuottama pilvi iskee voimalla kehoon ja nostaa mielen lentoon. 17 % THC-pitoisuus ei ehkä nykypäivän skaalalla tunnu huimaavalta, mutta sen tukena ovat valtavat määrät rentouttavia terpeenejä, kuten esimerkiksi myrseeniä, jotka yhdessä kannabinoidien kanssa jumittavat kehon ja virkistävät mielen.

Voit kokea legendaaristen Skunkin geenien vaikutukset monessa eri muodossa, sillä valikoimamme kattaa myös feminisoidun ja autoflower-version.

Skunk XL Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 17%
CBD: Medium
Sato sisällä: 600 - 650 gr/m2
Sato ulkona: 625 - 675 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 160 - 200 cm
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuu
Geneettinen tausta: Skunk 1 x Afghan
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Vaikutus: Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Mänty, Multainen, Skunk

  Arvostelija T. V. Päivämäärä 04/Jan/2022 :

  Titteli : Mrs
  Kommentti : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 36206 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.