By Luke Sumpter

Kuinka erottaa hyvä- ja huonolaatuinen budi toisistaan.


Ei varmaankaan kestänyt kauaakaan pilven polttamisen aloitettuasi, kun huomasit eroja kannabisbudien välillä. Huolimatta siitä, kuinka kaikki kasvattajat väittävät pilvensä olevan huippulaatua, olet todennäköisesti huomannut tapauksia, joissa kukka ei vain ole ollut aivan yhtä tasokasta. Sen sijaan korkealaatuisen kannabiksen tunnistaa välittömästi.

Jotta voisit varmistaa ostavasi vain sitä parasta budia, on eron tunnistaminen priiman ja huonon, kuljetusta varten tiiviiseen muotoon ahdetun pilven välillä ensisijaisen tärkeää. Sinun ei myöskään tarvitse olla erikoisasiantuntija, sillä eri laatujen erottavat ominaisuudet voidaan nähdä ja haistaa ilman sen kummempia apukeinoja. Erojen oppiminen auttaa sinua selaamaan tietysti myynnissä olevaa tarjontaa, mutta erityisesti se auttaa sinua arvioimaan oman kasvatusprojektisi tuotoksia. Näin voit tehdä mahdollisia tarpeellisia hienosäätöjä.

Kannabisbudin tyypit

Kannabiksen kukan voi kategorisoida eri laatuspektrien avulla. Voidaan puhua tahmeudesta, terpeeniprofiilista, mausta, tekstuurista tai joukosta muita tekijöitä. Pitääksemme homman yksinkertaisena olemme rajoittaneet kategorisointimme kolmeen peruskategoriaan: huonolaatuiseen, keskivertoon ja korkealaatuiseen budiin.

Huonolaatuinen

Huonolaatuinen kannabis on surkeannäköistä, pääosin siksi, että se matkaa pitkiäkin matkoja sullottuna pieniin pakkauksiin. Englanniksi tuote tunnetaan nimellä brick weed, tiiliskivipilvi ja usein tämä budi saapuukin määränpäähänsä tiiviinä kuutioina.

Tällaista kannabista kasvatetaan harvoin laatu mielessä tai huolta pitäen ja tämän tasoiseen kannabikseen yhdistetyt tuottajat tekevät hommaa puhtaasti mahdollisimman suuri voitto mielessään. Huonolaatuinen kannabis on usein mustan pörssin tuote, joka on tyypillisesti peräisin sekä Yhdysvaltain rajan eteläpuolelta että Euroopan mantereelta.

Jotkut kotikasvattajat, jotka kasvattavat kannabista myyntitarkoituksessa, saattavat tietenkin vahingossa tuottaa laadultaan samantyyppistä kannabista. Aloittelevat kasvattajat mokaavat monesti prosessissaan ja saavat tulokseksi kuivaa, mitäänsanomatonta budia.

Huonolaatuisen kannabiksen tärkeimpiin tunnusmerkkeihin kuuluvat:


 • Ulkonäkö: Ei yhtä värikäs kuin korkealaatuisempi budi. Usein tummempaa huomattavine ruskean sävyineen.
 • Tuntuma: Tuntuu hennolta, murenevalta ja väärin kuivatetulta kädessä pidettynä. Tahmeuden puute on viite vähäisestä trikomimäärästä.
 • Aromi: Terpeenien puute sekä paikalla olevien terpeenien pilaantuminen johtaa selkeään hajun puutteeseen, pois lukien ummehtuneet ja homeiset hajut.
 • Maku: Näiden budien polttaminen tuntuu ikävältä kurkussa ja lisäksi ne maistuvat karvaalle, maanläheiselle ja pistävälle.
 • Vaikutukset: Huonolaatuisesta kannabiksesta pääsee kyllä pilveen, mutta alhaisemmat THC-tasot ovat todennäköisiä.

Keskiverto

Kotikasvattajat ympäri maailman tuottavat enimmäkseen tähän kategoriaan sopivaa budia. Nämä kukat eroavat huonolaatuisista paremman värityksensä, tehostuneiden tuoksujensa ja ilmeisten makujensa ansiosta.

Useimmat kasvattajat onnistuvat säätämään ravinteensa, kasteluaikataulunsa ja ympäristönsä muuttujat sopiviksi tuottaakseen tämän laatuluokan kannabista. Tärkein tekijä on kuitenkin heidän tekemiseen käyttämänsä ponnistelut ja ylpeys, jolla he hoitavat projektiaan.

Jos tavoitteenasi on löytää keskivertoista budia tai jos yksinkertaisesti haluat välttää huonon kaman, etsi näitä piirteitä:


 • Ulkonäkö: Vaaleamman vihreän sävyjä, kiiltävä trikomipeite, terveellinen, pullea ulkomuoto ja ulkonevat oranssit emit. Mukana saattaa olla ylimääräisiä sokerilehtiä budien tehostajana.
 • Tuntuma: Kompakti, tahmea ja ponnahtaa takaisin muotoonsa nipistyksen jälkeen.
 • Aromi: Tuoksu on miellyttävä ja huomattava, mutta ei liian voimakas.
 • Maku: Terpeenit tulisi voida maistaa joka hitillä.
 • Vaikutukset: Suurempi määrä trikomeja ja kannabinoideja tuottaa huomattavasti voimakkaampia vaikutuksia kuin huonolaatuinen pilvi.

Korkealaatuinen

Huippuluokkainen. Priima. Valioyksilö.

Korkealaatuinen budi tunnetaan monella nimellä, mutta kaikki niistä kuvailevat osuvasti sen huikeaa makua ja mieltä mullistavia vaikutuksia. Tällaiseen budiin on vaikea törmätä suurten kaupunkien ja pilvenkasvatusalueiden ulkopuolella. Tavallisesti ne ovat taitavien viljelijöiden ja mestariristeyttäjien tuotoksia alueilla, joilla kannabis on erityisen suosittua eli esimerkiksi Pohjois-Kaliforniassa, Espanjassa ja Alankomaissa.

Näitä nugettimaisia budeja voi nähdä esillä purkeissa hyvämaineisten kannabismyymälöiden ja arvostettujen kannabiskahviloiden hyllyillä. Jos tavoitteenasi on saada käsiisi parasta budia, mitä rahalla saa, niin tarkkaile seuraavia piirteitä:


 • Ulkonäkö: Täydellisesti hoidettu, nugettimainen, värikäs, tummanoranssit emit sekä sakea trikomipeite.
 • Tuntuma: Nämä nugetit ovat pulleita, äärimmäisen tahmeita ja niiden kosteustaso on täydellinen.
 • Aromi: Näissä on havaittavissa pistävä, skunkmainen ja kompleksinen terpeeniprofiili. Sulje siis ikkunasi, jos poltat tällaista kukkaa sisällä.
 • Maku: Täydellisesti säilyneet monipuoliset terpeeniprofiilit räjäyttävät makunystyrät.
 • Vaikutukset: Huolella räätälöidyt kannabinoidiprofiilit tarjoavat erilaisia kokemuksia aina voimakkaista psykoaktiivisista vaikutuksista selväpäisiin CBD-tuntemuksiin.

Kuinka erottaa hyvät budit huonoista: opas

Toivomme, että yllä esittämämme yleistykset tekevät kunkin budin laadun erottamisesta helpompaa, mutta joskus homma voi olla hieman monimutkaisempi. Alla käymme eri piirteitä läpi yhäkin perinpohjaisemmin ja tutkimme kannabiksen kukkia hieman lähemmin.

Aromi

Kuten mainitsimme aiemmin, ovat aromaattiset molekyylit nimeltään terpeenit vastuussa pilven ominaistuoksusta.

Huolimatta samantyylisestä pohjatuoksusta, on useimmilla lajikkeilla omat ainutlaatuiset tuoksunsa, kiitos erilaisten terpeenipitoisuuksiensa.

Tunnet ehkä pienet, kiiltävät rakenteet kannabisbudien ja sokerilehtien pinnalla. Nämä sienen muotoiset rauhaset, trikomit, pumppaavat ulos terpeenejä kukkimisvaiheen aikana.

Siitä tietää olevansa tekemisissä hyvälaatuisen pilven kanssa, kun jemmapurkin avatessa vastaan tuulahtaa kunnollinen terpeenien aalto. Vaikka miellyttävä tuoksu ja kannabiksen laadukkuus eivät kytkeydy toisiinsa ehdoitta, on mukava tuulahdus todennäköisesti merkki siitä, että tuote on laadukasta. Kukkien, polttoaineen, maan, mausteiden, sokerin, hedelmien, sitruksen ja marjojen häivähdykset kuuluvat yleisimpiin aromeihin.

Lajikkeen terpeeniprofiilin laatu riippuu useista muuttujista:

 • Geenit: Jotkin lajikkeet ovat geneettisesti pystyväisempiä tuottamaan aromaattisempia terpeenejä kuin toiset, johtuen pääosin valikoivista kasvatuskäytänteistä.
 • Kuivattaminen ja kypsyttäminen: Pelkillä geeneillä ei pitkälle pötkitä. Kannabiksen oikeanlainen kuivatus, kypsytys ja säilytys säilyttävät terpeeniprofiilin ja saavat aikaan paremman makuisia budeja.
 • Oikeat ravinteet: Kukkimisvaiheen aikana kannabiskasvit tarvitsevat enemmän kaliumia ja fosforia ja vähemmän typpeä. Saamalla tämän tasapainon kuntoon on mahdollista tuottaa upean tuoksuisia kukkia.
 • Elävä maaperä: Vahva mikrobipopulaatio auttaa kasveja pääsemään käsiksi kaikkiin ravinteisiin, joita ne tarvitsevat kehittääkseen optimaalisen terpeeniprofiilin.
 • Kumppanikasvit: Monet kasvattajat kertovat basilikan istuttamisen kannabiksensa lähelle parantavan lopputuotteen tuoksua.

Kasvatusvinkki: Terpeenien tehostaminen parantaa kasviesi yleistä tuoksua ja makua. Valitse lajikkeita, kuten Lemon Shining Silver Haze ja Haze Berry aloittaaksesi projektisi geeneettisen etuaseman turvin.

How to Differentiate Good Buds From the Bad: A Guide

Väri

Vaikka ulkonäkö voi monesti pettää, näkyy laatu kannabisbudien kohdalla ehdottomasti ulospäin. On moniakin tekijöitä, jotka voivat toimia viitteinä laadusta kokeneelle arvioijalle ja väri on yksi tärkeimmistä.

Kannabiksen kukkia on tietysti olemassa eri värisiä aina violetin sävyistä oranssiin, vihreään ja punaiseen. Laadusta ei kerro niinkään itse väri, vaan sen intensiivisyys.

Terveet ja hyvin kasvaneet kannabiksen kukat ovat kirkkaita ja kiiltäviä.

Värin syvyys kertoo hyvistä geeneistä, tehokkaista kasvatusmenetelmistä sekä asianmukaisesta kypsyttämisestä ja säilyttämisestä. Sen sijaan huonolaatuinen kannabis näyttää mattapintaiselta, samealta ja kelmeältä. Tällainen budi on usein jotain tummanvihreän ja ruskean väliltä, kalpeaa ja ensisijaisesti luotaantyöntävän näköistä.

Kasvatusvinkki: Kasvien huuhteleminen oikealla hetkellä estää ravinteita kertymästä kukkiin ja ehkäisee ravinnepalon.

Lisävinkki: Leikittele lajikkeilla ja kasvatusämpötiloilla kasvattaaksesi violettia pilveä! Aloita genetiikoilla, kuten Purple Queen lisätäksesi onnistumisen mahdollisuuksia.

Oranssit/ruskeat emit

Tutkiskellessasi tarkasti kannabiksen kukkaa törmäät miniatyyrimaisemaan. Näet laaksoja, huippuja ja muita muotoja, jotka koostuvat erilaisista rauhasista, kasvinosista ja rakenteista. Kohoilevat emit erottuvat maisemassa selvimmin.

Nämä karvaa muistuttavat kärhet ovat naaraspuolisen kannabiskukan sukupuolielimiä, toimien urospuolisen kasvin siitepölyn vastaanottajina. Kun tämä geneettinen siitepöly sitten laskeutuu emille, tulee kukasta hedelmöittynyt, minkä jälkeen se myös nopeasti lakastuu ja alkaa kehittää siemeniä.

Biologisen roolinsa lisäksi toimivat emit myös hyödyllisinä edistyksen mittareina. Kukkimisvaiheen alussa nämä lisääntymiselimet komeilevat hohtavan valkoisina. Viikkojen vieriessä ne muuttuvat tumman oransseiksi.

Budeja tarkastellessa pitäisi aina etsiskellä tummanoransseja emejä. Sadonkorjuu tapahtuu ideaalitilanteessa silloin, kun vähintään 70 % karvoista on tämän värisiä. Tämä kertoo, että budit ovat kypsiä ja valmiita katkaistaviksi. Kukat, joiden emit ovat suurimmaksi osaksi valkoisia, eivät vielä ole kypsyneet täysin. Kun ne jätetään kasvamaan vielä hetkeksi, kypsyvät nämä kukat ja päästävät valloilleen täydellisen kannabinoidi- ja terpeeniprofiilinsa.

Kasvatusvinkki: Korjaa sato oikealla hetkellä, varmistaen, että emit ovat oikean väriset. Lajikkeita, kuten Amnesia Haze kasvattaessa täytyy olla kärsivällinen, sillä ne vaativat hieman pidemmän kukkimisajan.

Orange/Brown Pistils

Kiteet/hartsi

Trikomit ovat merkittävin ominaisuus hyvälaatuisten kukkien pinnoilla. Paljaalla silmällä katsottaessa ne näyttävät hienolta kidekerrokselta, joka kimmeltää taskulampun tai sytkärin liekin valossa.

Näissä muodoltaan sieniä muistuttavissa rakenteissa on pullea pää ja kapea varsi. Erikoistuneet, hartsin tuotannosta vastaavat solut työskentelevät lakkaamatta kukkimisvaiheen aikana rakenteen pääosassa. Hartsi tihkuu alaspäin ja peittää asteittain suurimman osan kukan pinnasta. Tämä hartsi – ja sen aktiiviset fytokemikaalit – auttavat suojaamaan budeja hyönteisten iskuilta ja äärimmäisten lämpötilojen vaikutuksilta.

Aine koostuu monimutkaisesta valikoimasta molekyylejä. Meitä kiinnostaviin lukeutuvat kannabinoidit, kuten THC ja CBD sekä terpeenit, kuten myrseeni, pineeni ja limoneeni. Mitä enemmän trikomeja kukassa on, sitä enemmän hartsia se tuottaa. Ja puolestaan mitä paksumpi hartsikerros budin pinnalla on, sitä enemmän kannabinoideja ja terpeenejä on valmiina poltettavaksi, höyrystettäväksi tai syötävien kannabistuotteiden muodossa nautittavaksi.

Budin trikomi- ja hartsipitoisuuden huomaa vain pitelemällä sitä kädessä. Tarkkaile, kuinka se kimaltelee, kuinka tahmeaa se on ja kuinka se tarttuu sormiisi irrottaessasi ne kukasta.

Kasvatusvinkki: Hyödynnä ympäristötekijät tehostaaksesi trikomituotantoa. Lajikkeet, kuten ICE ovat geneettisesti ohjelmoituja kehittämään suuria määriä trikomeja.

Tiiviys/ilmavuus

Se, miltä budi tuntuu kädessä, kertoo paljon sen laadusta. Jokainen kasvattaja toivoo näkevänsä tiiviitä ja painavia budeja kasvatuskauden päätteeksi. Näillä kukilla on yksinkertaisesti enemmän massaa, ne näyttävät huomattavasti terveemmiltä ja niiden savu on pehmeämpää.

Tiiviin kannabiksen kukan jauhaminen vaikuttaa lähes tuplaavan sen koon. Jopa pieni nokare kompaktia kukkaa voi jauhettuna täyttää hyvänkokoisen jointin. Ilmavat ja huokoiset budit sen sijaan tuovat pettymyksen ja sisältävät vähemmän kasviainesta. Nämä ilmavat kukat ovat usein puutteellisten kasvatus- ja valaistusolosuhteiden tai ravinnepuutosten aikaansaamia.

Huokoiset budit paitsi näyttävät vähemmän houkuttelevilta, mutta sen lisäksi sadostaan täytyy käyttää enemmän joka kerta, kun käärii bluntin tai kaivaa piippunsa esiin. Tiiviit budit ovat kestävämpiä ja ponnahtavat takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Ilmavat budit puolestaan romahtavat lähes itsekseen ja tuntuvat kosketettaessa huomattavasti heiveröisemmiltä.

Vinkki: Sativan ja indican kukat näyttävät erilaisilta, joten ota tämä huomioon niitä tarkastellessasi.

Kasvatusvinkki: Hyödynnä tehokkaita kasvatusvaloja tuottaaksesi tiiviitä ja kompakteja kukkia.

Dense/Fluffy

Siemenet

Siementen näkyminen ei koskaan ole merkki laadukkaasta kukasta. Jopa termi sinsemilla – espanjankielinen sana, jota käytetään äärimmäisen laadukkaasta pilvestä – viittaa kukkiin, joissa ei ole siemeniä.

Muistatko vielä ne kohoilevat emit, joista mainitsimme aiemmin? Kun uroskasvista peräisin oleva siitepöly laskeutuu kärhille, aloittaa se kannabiksen kukan biokemiallisen aktiivisuuden muutosprosessin. Kasvi ohjaa energiansa ja ponnistelunsa pois tahmean hartsin tuottamisesta siementen valmistamiseen.

Siemenelliset kukat eivät saavuta huippuvoimakkuuttaan ja kypsyyttään, sillä suvunjatkamisponnistelut vievät suuren osan saatavilla olevista resursseista. Kannabiksen siemenet tekevät myös kukista painavampia, mikä tarkoittaa sitä, että saat rahoillesi vähemmän vastinetta. Jos ostat gramman pilveä ja löydät sen sisuksista 200 mg siemeniä, olet tuhlannut rahasi. Tämä ei välttämättä vaikuta vielä paljolta, mutta vaikka 50–100 ostosta tehdessäsi menetät paljon budia.

Huomaamatta jääneet siemenet voivat myös pilata polttelusession. Siemenet poksahtelevat jointin liekin osuessa niihin, mikä häiritsee zen-tilaasi ja tuo kitkerää savua keuhkoihisi.

Kasvatusvinkki: Opettele välttämään pölyttyminen pitääksesi siemenet poissa pilvestäsi.

Varret

Varsia poltellaan joko vahingossa tai äärimmäisen epätoivoisena. Varret sisältävät mitättömän pieniä määriä kannabinoideja ja saavat aikaan kitkerän savun. Varsien löytyminen budipussukastasi ei kuitenkaan välttämättä ole merkki huonosta pilvestä.

Sen sijaan se osoittaa, että valmisteluprosessi on tehty hätäisesti. Lisäksi olet maksanut varsien painosta! Kun tutustut valikoimaan kannabismyymälässä tai kahvilassa, vältä budia, jonka pakkauksessa näkyy ylimääräisiä varsia. Vaihtoehtoisesti voit pyytä "budimikkoa" karsimaan budisi ennen kuin ostat ne.

Vinkki: Varret eivät ole yhtä arvokkaita kuin kukka, mutta voit käyttää niitä valmistaaksesi erilaisia kotitekoisia tuotteita hasiksesta iholle levitettäviin voiteisiin.

Hyvin trimmattu vs. lehtiä sisältävä

Pilven trimmaaminen tarkoittaa sokerilehtien poistamista. Sokerilehdet ovat pieniä lehtiä, jotka kasvavat kannabiksen kukan ympärillä ja välissä. Sokerilehtien paikalla olo ei automaattisesti tee kannabiksesta huonolaatuista, mutta sillä voi kuitenkin olla suuri merkitys.

Hyvin viimeistellyt budit yksinkertaisesti näyttävät upeilta. Trimmaaminen tuo budille miellyttävän, nugettimaisen ilmeen ja tämä ulkomuoto onkin lähes universaali piirre korkealaatuisten kukkien maailmassa.

Toiseksi, ylimääräiset sokerilehdet vaikuttavat kukan painoon – ja haluamme tietenkin maksaa budista, emme lehdistä. Sokerilehdet voivat lisäksi aiheuttaa ongelmia kypsytysprosessiin aikana. Ne voivat johtaa pienten kosteustaskujen kerääntymiseen, mikä luo lisääntymisalustan taudinaiheuttajille ja vaikuttaa pilven makuun.

Kasvatusvinkki: Pilven voi trimmata ennen tai jälkeen kuivattamisen.

Home

Home ei ainoastaan pilaa kannabiksen makua, vaan voi mahdollisesti aiheuttaa jopa terveysongelmia. Sisäänhengitetyt sieni-itiöt voivat johtaa kaikkeen huonon maun ja kunnon keuhkoinfektion väliltä.

Homeinen pilvi on merkki huonoista kuivatus-, kypsytys- ja säilytyskäytänteistä. Sienet tarvitsevat suuren ilmankosteuden ollakseen olemassa ja useimmiten niitä tavataankin huonoissa olosuhteissa kypsytettyjen kukkien lisäksi elävissä budeissa.

Hyvämaineisten kannabismyymälöiden, kasvattajien ja kannabiskahviloiden ei koskaan tulisi tarjota homeista pilveä. Jotkut yritykset saattavat jopa asettaa suurennuslaseja myymälöidensä hyllyille, jotta asiakkaat voivat itse tarkastella pilveä. Pidä homeista budia polttamiskelvottomana, jos haluat polttaa turvallisesti – ei väliä kuinka korkealaatuiselta se muutoin vaikuttaisi.

Kasvatusvinkki: Opettele kuinka välttää homeen muodostuminen pilveä kasvattaessasi ja kypsyttäessäsi. Sienille vastustuskykyiset lajikkeet, kuten Royal Moby kärsivät huomattavasti epätodennäköisemmin homeesta.

Tuholaiset

Todennäköisyydet sille, että näkisit tuhohyönteisen juuri ostamassasi budissa, ovat varsin matalat. Jos tuholaiset piinasivat kasvia, olisi kasvattaja mitä todennäköisimmin poistanut ne ennen myyntiin laskemista. Tuholaiset ovat tästä huolimatta aina mahdollisia.

Mutta mitä tuhohyönteisen löytäminen kannabiksen kukasta sitten kertoo? Se voi olla merkki siitä, että kasvattajat jättivät satonsa suojaamatta tuhohyönteisongelman varalta. Jos ötökät ovat saaneet aikaan tarpeeksi vahinkoa, voivat budit olla peräisin kitukasvuisesta tai alikehittyneestä kasvista. Tämä tarkoittaa, ettei niiden kokonaislaatu välttämättä ole optimaalinen.

Hyönteisen löytyminen voi toisaalta olla merkki myös luonnonmukaisista ja orgaanisista kasvatusmenetelmistä. Vaikka hyönteisen löytäminen kukasta ei ole mukavaa, ottavat useimmat polttajat mieluummin ötökän kuin hengittäisivät keuhkoihinsa torjunta-aineita.

Kasvatusvinkki: Pidä hyönteiset poissa luonnonmukaisesti käyttämällä biologisia tuholaistorjuntamenetelmiä.

Tahmeus

Mitä tahmeampaa pilvi on, sitä voimakkaampaa se todennäköisesti myös on. Korkeampi hartsipitoisuus tarkoittaa suurempaa kannabinoidimäärää. Ensiluokkaiset kukat tuntuvat tahmeilta käsissä ja joistain jää jopa hartsin jämiä kämmenelle. Niiden käsitteleminen voi tuntua vaikeammalta, mutta niiden tarjoama pilvi on lähes varmasti ylimääräisen vaivan arvoinen.

Kasvatusvinkki: Luonnonmukainen kasvatus takaa parhaimman laatuisen ja puhtaimman kannabiksen.

Sticky

Maku

Tarkasteltuasi kaikki muut budisi ominaisuudet, toimii makutesti prosessin loppusilauksena. Budiesi maisteleminen – ja vaikutusten tunnustelu jälkeenpäin – on yksi erinomainen keino saada selville kannabiksen laatu.

Muutamaa ensihittiä polttaessasi kiinnitä huomiota kahteen päätekijään: makuun ja pehmeyteen. Yhdessä molemmat näistä muuttujista auttavat kannabisharrastajia tekemään ilmeisen eron huonolaatuisen, keskiverron ja ensiluokkaisen kannabiksen välillä.

Jos sinulla on mahdollisuus testipolttaa kukkaa, jonka ostamista harkitset, niin anna kunkin sisäänhengityksen viipyä kielelläsi hetki. Keski- ja korkealaatuiset kukat jättävät jälkeensä selviä hedelmäisiä, kukkaisia, skunkmaisia, polttoainemaisia, marjaisia tai makeita makuja. Huonolaatuinen pilvi on puolestaan suhteellisen mautonta, jopa heinämäistä.

Savun pehmeys antaa viitettä siitä, kuinka hyvin kukat on kypsytetty. Korkealaatuinen budi, joka on kypsytetty täydellisen pitkään, tuottaa silkinpehmeää savua. Huonolaatuinen pilvi jättää karkean poltteen kurkkuun ja saa aikaan voimakkaita yskäkohtauksia.

Kasvatusvinkki: Säilytä makua muodostavat molekyylit kannabiksen kukissasi huuhtelemalla, trimmaamalla ja kypsyttämällä.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias