40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

RQS Pro: kannabisalan innovaation ja kehityksen edelläkävijä

RQS Pro: kannabisalan innovaation ja kehityksen edelläkävijä

Ilmastomme ja ympäristömme ovat joutuneet ennennäkemättömien uhkien eteen. Ilmaston lämpenemisen, ekosysteemien romahtamisen ja laaja-alaisen saasteongelman ansiosta olemme koko planeettana saavuttaneet kriittisen käännekohdan. Hallitusten rattaistot ympäri maailman kääntyvät hitaasti, ja onkin meidän – niin yksilöiden kuin yritysten – tehtävänä ottaa vastuuta.

Me RQS:llä olemme historiallisesti noudattaneet ympäristöystävällisiä ja viimeisen teknologian mukaisia käytänteitä, kuten luomukasvatustekniikoita käyttäen luonnonvaloa ja investoiden tehokkaampaan teknologiaan kasviemme kasvattamiseksi. Uskomme kuitenkin voivamme viedä asiat vielä askeleen pidemmälle ja haluamme jakaa tämän koko maailman kanssa.

Siksi olemme luoneet RQS Pro. Valjastamalla käyttöömme vuosien ammattitaidon ja tiedon aiomme tehostaa kannabisalan tutkimusta ja koulutusta ja löytää uusia tapoja tehdä siitä niin innovatiivista ja kestävää kuin mahdollista.


Mikä on RQS Pro?

Video id: 733881361

RQS Prossa on kyse kannabislajikkeiden, kasvattamis- ja jalostusteknologioiden, tekniikoiden ja kannabinoidien tutkimisesta ja viimeisimpien edistysaskelien alulle panemisesta.

"Missio on kaksiosainen: luoda parempia, enemmän tuottavia ja vakaampia kannabislaatuja – sekä rikkoa kannabisalan rajoja"

Tulemme kehittämään ymmärrystämme kannabinoideista kannabis- ja kannabinoiditutkimuksemme myötä. Sen avulla emme kykene pelkästään räätälöimään kannabislaatuja kaikkien tarpeisiin, vaan edistämme kannabinoidien potentiaalisen käytön kansainvälistä ymmärrystä – sekä lääkinnällisessä että viihdekäytössä.

Mikä on RQS Pro?

RQS ja RQS Pro: synerginen suhde

RQS Pron missio on laajennus siitä ajatuksesta, jonka takana RQS on seisonut jo alkuajoistaan lähtien. Tarkoituksena on olla paitsi markkinajohtaja, mutta myös edelläkävijä kannabiskoulutuksessa, -tutkimuksessa ja -kehityksessä. RQS Pron kanssa siirrymme askelen lähemmäs tämän mission täyttämistä.

RQS Pron löydökset hyödyttävät RQS:ää, päätyen lopulta markkinoiden eduksi. Tämän prosessin kautta tullaan tunnistamaan uusien teknologisten kehityssuuntauksien alueita. Aina geneettisestä tutkimuksesta valaistusjärjestelmien, kastelun ja luomukasvatuksen kehitykseen – RQS Pron edistysaskeleet tulevat huomattavasti parantamaan RQS:n käyttämiä menetelmiä.

Yhteistyö on vastavuoroista: Aivan kuten RQS Pro tehostaa RQS:ää, auttavat asiakkaidemme palautteet, kokemukset ja tarpeet meitä keskittymään, muokkaamaan ja ohjaamaan RQS Pron ajankäyttöä ja ponnistuksia kehittymistä varten.

Mitä tämä sitten tarkoittaa itse kasvien kannalta? Sitä, että tuotteen laatu – oli se sitten maku, sato, voimakkuus tai vakaus – tulee parantumaan entistä nopeampaan tahtiin.

Tällä tavoin RQS:n kaksi osastoa toimivat jatkuvasti toistensa kannusteina johtaen entistä mahtavampiin löydöksiin.

Kuka tietää, mihin tämä kaikki vielä johtaa?

Video id: 673601992

RQS Pron tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka

Mitkään edellä mainituista kehitysaskelista eivät olisi kaiken sen työn arvoisia, elleivät ne myös tekisi kannabiksen kasvatuksesta ekologisesti kestävämpää. Siksi kestävyys onkin tutkimuksemme keskiössä.

Kehittelemällä kasveja, jotka kasvavat nopeammin ja kompaktimpaan kokoon, säästämme resursseja, joita kukin kasvi tarvitsee kasvaakseen. Kehittelemällä uusia, innovatiivisia tekniikoita, jotka valjastavat luonnon voiman ja pienentävät luontoon jättämiämme vaikutuksia, voimme varmistaa sen, että planeettamme pysyy terveenä myös tulevaisuuden sukupolville. Investoimalla tutkimukseen pyrimme löytämään tapoja, joilla rikkoa alan rajoja ja tehostaa koulutusta ja ymmärrystä siihen liittyvistä ongelmista.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias