Miten tiedän, että olette kannabiksen siemeneni?
Kun laitat tilauksesi Royal Queen Seedsin nettikauppaan, tallennetaan tämä tilaus automaattisesti tietokantaamme. Saat vahvistusviestin, jossa kerrataan mitä siemeniä tilauksesi sisältää. Jos tämä viesti ei saavu perille, pyydämme sinua tarkastaan roskapostikansion.

Voit kirjautua sivuillemme koska tahansa tarkistaaksesi tilisi ja tilauksesi, sivulta löydät aina tilauksesi sen hetkisen tilan. Välittömästi tilauksen postittamisen jälkeen sinulle lähtee vahvistusviesti ja tilauksen tila päivittyy sivuillemme.

Voinko perua tilaukseni?
Tilauksen peruminen ei ole ongelma. Jos et ole vielä maksanut ei sinun tarvitse olla edes yhteydessä suuntaamme, tilaus peruuntuu itsessään tietyn ajan sisällä, jos maksua ei ole vastaanotettu.

Jo maksetun tilauksen voi myös perua, mutta vain siinä tapauksessa, ettei sitä ole vielä lähetetty. Tarkista tilauksesi tila kirjautumalla sivuillemme, jotta voit varmistaa, onko peruminen vielä mahdollista.

Voinko muuttaa tilausosoitteeni tai pyytää lähettämään tilauksen toiseen osoitteeseen?
Voit muuttaa osoitetietojasi sivujemme kautta kirjautumalla tilillesi. Voit myös pyytää lähettämään tilauksen ystäväsi tai tuttusi osoitteeseen, kunhan muistat kertoa tämän meille tilausprosessin aikana.

Paljonko postitus ja vakuutus maksavat?
Riippumatta tilaamiesi siementen määrästä toimitamme tilauksesi aina ilman veloitusta ja diskreetisti pakattuna, mihin päin maapalloa tahansa. Lähetysmuodot ovat kirje ja postipaketti. Näitä tilauksia ei voi jäljittää ja mahdollinen lähetyksen jääminen matkalle on omalla vastuullasi.

Lisäksi tarjoamme vaihtoehtona jäljitettävän paketin. Kiinteä hinta tälle palvelulle on 5,95€ tilausta kohti. Tämä pakettimuoto on jäljitettävissä, minkä lisäksi hintaan kuuluu vakuutus varkautta tai katoamista vastaan

Mikä nimi näkyy tiliotteessani?
Yksityisyyden suoja on avainasemassa meillä Royal Queen Seedsillä. Meidän nimemme ei tule koskaan näkymään tiliotteessasi tai luottokorttisi listalla, joten kukaan ei tiedä sinun ostaneen kannabiksen siemeniä. Vaalimme yksityisiä tietojasi suurimmalla mahdollisella tarkkuudella, emmekä koskaan luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Kuinka pitkään tilauksen toimittaminen kestää?
Me lähetämme tilauksesi välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen. Yleensä toimitusaika on kahden ja kuuden päivän välillä.

Löydät tarkempia tietoja sivuiltamme kohdasta ”toimitus”.

Kuinka tilaukseni lähetetään?
Kaikki tilauksemme toimitetaan yksityisen kuriirifirman kautta. Kannabiksen siemenet pakataan kuplamuovin sisään tukevaan kirjekuoreen. Pakkauksesta ei käy ilmi sen sisältö, kaikki mitä näet on nimesi sekä palautusosoite, joka ei ole Royal Queen Seedsin osoite.

Visit Customer Support for further information.

OSTOSKORI

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa

Categories