Miten Maksaa RQS-Verkkokaupan Tilaus BitCannalla

Tärkeää tietoa liittyen BitCanna-maksuihin!

Johtuen BitCannan ylläpitotöistä, BitCanna-maksut eivät ole väliaikaisesti saatavilla. Jos sinulla on BCNA-valuuttaa, lue alla oleva artikkeli ja toimi sen mukaisesti.

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

BitCanna on ratkaisu kannabisteollisuutta ja liiketoimintaa vaivaaviin esteisiin ja hidasteisiin. Tämä turvallinen ja skaalattava maksutapa ohittaa pankit, luottokorttiyhtiöt ja muut maksuvälittäjät – joista monet eivät vieläkään suostu välittämään teollisuudenalan täysin laillisia maksuja tällä kaupankäyntiä vaikeuttaen. BitCanna-alustan sydämen muodostaa BitCanna-kolikko (BCNA), jota voidaan käyttää luotettavana maksuvälineenä. Tämä artikkeli kertoo miten BitCannalla maksaminen onnistuu Royal Queen Seedsin verkkokaupassa.

Bitcanna, powered by the Industry

Miten käyttää BitCannaa maksamiseen Royal Queen Seedsillä

 • BitCanna Lite tai Mobile Wallet -lompakot → BitCanna-kolikoita lähettääksesi, vastaanottaaksesi ja säilyttääksesi tarvitset digitaalisen lompakon. Voit ladata Mobile Wallet -mobiilisovelluksen älypuhelimeesi (jos käytät Androidia voit ladata sovelluksen Google Play Storesta, jos taas olet Apple-käyttäjä voit ladata sovelluksen App Storesta) tai BitCanna Lite -lompakon tietokoneellesi Windows- tai MacOS-käyttöjärjestelmiin.
 • BitCanna Coin -kolikko (BCNA) → Maksutapahtumissa käytetty valuutta.

Tärkeitä huomioita liittyen BCNA maksamiseen RQS-verkkokaupassa

 • BCNA-kolikoiden ostaminen on helppoa. Käytä luottokorttia ostaaksesi kolikoita vähintään 50 eurolla. BCNA-kolikoita voi ostaa myös joidenkin kryptovaluuttapörssien kautta, mutta tämä reitti voi johtaa erilaisiin lisämaksuihin tai kolikoiden ostoprosessin hankaloitumiseen.
 • Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi ensi kertaa BCNA-kolikoita ostaessasi, mutta tämä vie vain muutaman minuutin. Seuraavan ostoksen yhteydessä samaa korttia käytettäessä tämän prosessin läpikäyminen ei ole enää tarpeen.
 • Voit ostaa niin monta BCNA-kolikkoa kuin haluat. Tilauksen teosta mahdollisesti yli jääneet kolikot voi säilöä BitCanna-lompakkoon tulevia ostoksia varten. Sinun kannattaa kuitenkin huomata, että BitCannan arvo heilahtelee markkinoiden mukaan, eli ajan myötä lompakon kolikoiden arvo voi joko nousta tai laskea.
 • Jos maksat tilauksen saamaasi QR-koodia käyttämällä, ladataan vaadittava summa automaattisesti kaupan loppuun viemiseksi. Jos et käytä QR-koodia, tulee sinun varmistaa siirrettävän summan olevan täsmälleen vaadittu, jotta tilaus menee läpi. Jos lähetetty summa eroaa vaadittavasta BitCanna summasta, ei systeemi kykene käsittelemään tilausta oikein. Tällaisessa tilanteessa sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten maksaa BitCannalla (PDF-ohje)

Lompakon varmuuskopiointi

Kellään muulla kuin sinulla ei ole pääsyä BitCanna-lompakkoosi. Pitääksesi huolta lompakon ja siellä olevien kolikoiden turvallisuudesta talleta salasana ja lompakosta otettu varmuuskopio turvalliseen paikkaan, kuten esimerkiksi USB-tikulle. Tämä on ainoa keino palauttaa lompakon sisältö tai siirtää ne uudelle laitteelle.

Johdanto BitCannaan

Mikä BitCanna on?
BitCanna on hajautettu maksualusta, joka syntyi kannabisteollisuuden aloitteesta ja toimesta. Tämä maksutapa on turvallinen vaihtoehto pankeille, luottokorttiyhtiöille ja maksuvälittäjille, jotka eivät yleensä suostu välittämään kannabisteollisuuden maksuja. BitCanna Coin -kolikko (BCNA) on digitaalinen valuutta kannabikseen liittyvien tuotteiden hankkimiseen.
Kuka kehitti BitCannan?
BitCanna-alustan taustalla on joukko kannabisteollisuuden innovaattoreita. Johtoajatuksena oli luoda kuluttajille ja alalla toimiville yrityksille turvallinen ja luotettava maksuverkosto, joka samanaikaisesti voittaa puolelleen niin markkinoiden säätelyelimet kuin perinteiset maksuvälittäjät ja -järjestelmätkin.
BitCannan hyödyt:
BitCannan käyttäminen on paitsi helppoa, myös hyödyllistä useasta eri näkökulmasta tarkasteltuna. Näitä hyötyjä ovat mm.

 • Suojatut varat
 • Mitättömät siirtomaksut
 • Täysi yksityisyys
 • Täysi kontrolli lompakosta ja BCNA-kolikoista
 • Promootiot, alennukset jne.
 • Samaan skeneen kuuluvien yritysten ja kuluttajien yhteisö

BitCanna on suunniteltu siten, että siitä hyötyvät yhtä lailla kuluttajat kuin yrityksetkin. Kuluttajien on helppo käyttää kolikkoa suosikkituotteidensa hankkimiseen ja arvostella yritykset asianmukaisesti.
Mitkä kaupat hyväksyvät BCNA:n?
Toistaiseksi BCNA:n hyväksyvät maksuvälineenä Royal Queen Seedsin ja Zamnesian verkkokaupat, mutta tämä verkosto on laajenemassa vauhdilla. Voit tarkistaa kaikki BitCanna Alliancen osallistujat BitCannan kotisivulta. Toistaiseksi BitCanna käy maksuvälineenä vain verkkokaupoissa, mutta maksumahdollisuus myös fyysisissä liiketiloissa on työn alla ja julkaistaan piakkoin.
Mistä tällä hetkellä kierrossa olevat BCNA:t ovat lähtöisin?
BitCanna myi tällä hetkellä kierrossa olevat BCNA:t sijoittajille valuutan liikkeellelaskun eli ICO:n yhteydessä. Tästä kaupasta saadut rahat käytettiin alustan ja tuotteiden kehitykseen.
Mitä tarvitsen, jos haluan maksaa BitCannalla?
BitCannalla maksaaksesi tarvitset BitCanna-lompakon ja -kolikoita.

BitCanna-lompakko

Mikä lompakko on?
Lompakko on BCNA:n digitaalinen säilytyspaikka. BitCanna Mobile wallet -kännykkäsovellus on saatavilla Android & Apple-puhelimiin tai vaihtoehtoisesti voit asentaa Lite-lompakon tietokoneelle, mikäli käytössäsi on Windows- tai MacOS-käyttöjärjestelmä. Mobiililompakko käyttää simppeliä QR-koodiin perustuvaa teknologiaa maksujen aloittamiseen. Lite-lompakko puolestaan mahdollistaa helpot ostokset tietokoneen välityksellä.
Voinko käyttää molempia lompakkotyyppejä?
Kyllä voit, mutta se ei ole pakollista. Molempien lompakkotyyppien käyttöönotto antaa sinulle kuitenkin enemmän valinnanvaraa maksutapojen suhteen. Eri lompakkotyypit eivät ole yhteydessä keskenään, eli et voi jakaa rahojasi kahden lompakon välille, vaan molempiin tulee ladata oma lompakkokohtainen saldo.
Mikä on Lite- ja Mobiililompakoissa näkyvän pitkän kirjain ja numerosarjan merkitys? Esimerkki: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
Kyseessä on lompakkosi uniikki osoite, jota voisi verrata pankkitilin numeroon. Käytät tätä tunnusta BCNA:n lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Lompakon tunnus luodaan automaattisesti, kun lataat ja otat käyttöön Lite- tai Mobiililompakon. Lompakkosi tunnus ei ole sama asia kuin tilisi avain, vaikka molemmat ovatkin pitkiä kirjain ja numerosarjoja. Älä jaa tilisi avainta kenenkään kanssa väärinkäytökset välttääksesi.
Miten voin tarkistaa BCNA-tilin saldoni?
Voit tarkistaa käytettävissä olevan saldosi lompakkojen ohjauspaneelista.
Miten siirrän lompakkoni toiseen laitteeseen?
Lompakon siirtämiseksi laitteesta toiseen tarvitset 12 sanasta muodostuvan ”palautuslausekkeen” (recovery phrase), joka luodaan sinulle samalla hetkellä tilisi kanssa. Ilman tätä lauseketta ei lompakon siirtäminen laitteelta toiselle onnistu. Lite-lompakon siirtämiseen tarvitaan sekä lompakon varmuuskopio että sen luontihetkellä valitsemasi salasana. Lite-lompakon siirtäminen onnistuu myös tilisi avaimen avulla. Lompakon siirtäminen ei onnistu, ellei käyttäjällä ole käytössään näitä tietoja.
Hukkasin palautuslausekkeen. Mitä voin tehdä?
Saat palautettua palautuslausekkeen Mobiililompakon kohdasta ”asetukset”. Tätä varten tarvitset vahvistuskoodin, jota käytät lompakkoon kirjautumisessa. Mikäli sekä vahvistuskoodi että palautuslauseke ovat kadonneet, et valitettavasti voi päästä enää käsiksi lompakkosi sisältöön. Tästä syystä onkin tärkeää, että talletat palautuslausekkeen turvalliseen paikkaan, kuten esimerkiksi USB-tikulla olevaan tekstitiedostoon.
Hukkasin salasanan, tiliavaimen ja Lite-lompakon varmuuskopion. Mitä teen?
Jos kateissa ovat niin salasana, tiliavain kuin Lite-lompakon varmuuskopiokin, ei sinulla ole enää pääsyä lompakon sisältöön. Tämän välttämiseksi nämä oleelliset tiedot kannattaakin tallentaa hyvin suojattuun paikkaan.
Puhelimeni katosi enkä pääse enää kirjautumaan Mobiililompakkoon. Mitä teen?
Mikäli puhelimesi katosi tai et muusta syystä enää pääse käsiksi Mobiililompakkoosi, voit käyttää palautuslauseketta palauttaaksesi Mobiililompakkosi uudelle laitteelle. Tästä syystä sinun kannattaa ottaa varmuuskopio lompakosta USB-tikulle tai ulkoiselle kovalevylle.

BitCanna-kolikoiden (BCNA) ostaminen

Miten ostan BitCanna-kolikoita (BCNA)?
Voit ostaa BitCanna-kolikoita luottokortilla, mutta ostoksen minimiraja on 50 euroa. Minimiraja johtuu BitCannan partnerin, Indacoinin jokaisesta kaupasta perimästä maksusta. Tämä maksu mahdollistaa helpot maksut ilman kryptovaluuttapörssien kautta asioimista. Maksun hyvittämiseksi ja BitCannalla maksamisen edistämiseksi tarjoamme 15 % alennuksen ostoksista.
Ostaaksesi BCNA-kolikoita suuntaa BitCannan sivuille tästä.
Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia BCNA-kolikoita myös Coindeal ja Stex kryptovaluuttapörssien kautta. Jos kryptovaluutat eivät ole sinulle ennestään tuttuja, on kolikoiden hankkiminen helpompaa BitCannan omien sivujen kautta.
Minkälaisia kuluja maksutapahtumista peritään?
BitCannan kulut maksutapahtumista ovat käytännössä mitättömät, normaalisti vain noin 0.00001 euroa per maksutapahtuma, joskin tämä riippuu järjestelmän ruuhkaisuudesta. BitCannaa luottokortilla ostettaessa ostajalla lankeaa kuitenkin noin 3–4 euron luokkaa oleva tasamaksu. Tämä Indacoinille ohjautuva maksu takaa sen, että voit käyttää BCNA-kolikoita helposti ja vaivattomasti ilman pörssisivustoja.
Miten tiedän, kuinka monta BCNA-kolikkoa tarvitsen?
Kun teet tilauksen RQS-verkkokaupassa ja valitset maksutavaksi BitCannan saat automaattisen 15 % alennuksen loppusummasta. Lompakon ladattuasi voit klikata vahvistuksen tilauksellesi RQS:n kassalla. Tässä kohtaa sinulle näytetään tilausta varten tarvitsemiesi BCNA-kolikoiden määrä. Voit ostaa tarvittavat kolikot suoraan luottokorttia käyttäen tai voit maksaa tilauksen myös suoraan, mikäli sinulla on lompakossasi jo riittävä määrä kolikoita.
Ostin tarvitsemaani enemmän BCNA-kolikoita. Mihin voin käyttää ne?
Voit säilyttää BCNA-kolikoita lompakossasi seuraavaa tilausta varten. Huomioithan kuitenkin, että BitCannan arvo vaihtelee markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan, eli lompakossasi olevien kolikoiden arvo voi muuttua ostokertojen välillä.
Miten kauan joudun odottamaan kolikoita ostettuani ne Indacoinilta?
Ostamasi kolikot näkyvät normaalisti BitCanna-lompakossasi 15 minuutin sisällä. Jos kolikot eivät saavu, ota yhteyttä Indacoiniin heidän sivuiltaan löytyvän live chat -painikkeen kautta. Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös suoraan BitCannaan.
Miksi BCNA:n arvo vaihtelee?
BitCanna-kolikot (BCNA) kuten muutkin kryptovaluutat ovat kaupankäynnin kohteena kryptovaluuttapörsseissä. BCNA:n hinta määrittyy siis kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tämä tarkoittaa, ettei BitCannan arvo ole vakaa tai sidoksissa euroon. On todennäköistä, että lompakoissa säilytettävien BitCanna-kolikoiden arvo nousee tai laskee ajan myötä.

Royal Queen Seeds tilauksen maksaminen

Tietääkö pankkini, että ostan kannabikseen liittyviä tuotteita?
Ei. Yksityisyys on erittäin tärkeä arvo BitCannalle. Pankkitilisi tapahtumia tarkastelemalla ei siis käy ilmi, että ostit kannabikseen liittyviä tuotteita tai mistä tuotteita on hankittu. Tililtä näkyy ainoastaan Indacoinille suojatun BCNA-kaupan yhteydessä tehdyn tilisiirron tiedot.
Entä ostotapahtuman maksut?
Ostotapahtuman kulut ovat tyypillisesti noin 0.00001 euroa, riippuen hieman järjestelmän ruuhkaisuudesta. BitCannaa luottokortilla ostettaessa maksat kiinteän, noin 3–4 euron luokkaan asettuvan maksun Indacoinille. Tämä maksu takaa sujuvan kaupankäynnin ja käyttäjäkokemuksen.
Voinko vaihtaa BCNA:n fiat-valuutaksi (euro, dollari, punta)?
Kyllä, mutta tällaiset vaihdot tulee tehdä kryptovaluuttapörssin kautta. Huomaathan, ettei tämä ole varsinaisesti BitCannan tarkoituksen keskiössä. Löydät kuitenkin lisätietoa tästä oppaasta.
Voinko lähettää BCNA-kolikoita muille käyttäjille?
Totta kai! Tarvitset tätä varten vain vastaanottajan uniikin lompakon osoitteen. Hyvin yksinkertaista!

Yksityisyys ja turvallisuus

Miten BitCanna varmistaa BCNA-kolikkojeni turvallisuuden?
Yksityisyys ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä BitCannalle. Järjestelmä on rakennettu turvallisen ja hajautetun blockchain-teknologian päälle käyttäjien yksityisyyden suojelemiseksi. Kukaan muu kuin sinä ei pääse käsiksi lompakkosi sisältöön, ei edes BitCanna. Tästä syystä onkin tärkeää, että teet tarvittavat toimenpiteet ja varmuuskopioiden ja salasanojen tallettamisen muodossa. Näin varmistat sen, ettei lompakon sisältö jää kateisiin bittiavaruuteen, jos unohdat salasanasi, hävität puhelimesi tai kohtaat muita ongelmia.
Miten siirrän lompakkoni toiseen laitteeseen?
Voit siirtää lompakkosi uuteen laitteeseen käyttämällä apuna tilin luomishetkellä saamaasi “palautuslauseketta”, joka on 12 sanasta muodostuva ketju. Ilman tätä ei tilin siirtäminen laitteelta toiselle ole mahdollista. Lite-lompakon siirtämiseen tarvitset varmuuskopion ja tilin luomisen yhteydessä asettamasi salasanan. Lite-lompakon siirtäminen onnistuu myös tiliavaimen avulla. Jos sinulla ei ole tiliavainta tai varmuuskopiota ja salasanaa, ei lompakon siirtäminen laitteelta toiselle onnistu.
Unohdin Mobiililompakkoni palautuslausekkeen. Mitä voin tehdä?
Jos palautuslauseke on kateissa, voit nähdä sen Mobiililompakon kohdasta ”asetukset”. Tarvitset tätä toimenpidettä varten vahvistuskoodin, jota käytät lompakkoon kirjautumisessa. Jos kateissa ovat sekä vahvistuskoodi että palautuslauseke, ei lompakossa oleviin kolikoihin pääse enää käsiksi. Tämän välttämiseksi suosittelemmekin oleellisten tietojen tallentamista turvalliseen paikkaan, kuten esimerkiksi USB-tikulle.
Hukkasin salasanan, tiliavaimen ja Lite-lompakon varmuuskopion. Mitä teen?
Jos kaikki kolme ovat hukassa, et valitettavasti enää pääse käsiksi lompakkosi sisältöön. Välttääksesi tämän talleta tiedot turvalliseen paikkaan.
En pääse käsiksi puhelimeeni, enkä täten myöskään Mobiililompakkooni. Mitä teen?
Jos puhelimesi hävisi tai et muuten pääse siihen käsiksi, voit palauttaa Mobiililompakkosi uudelle laitteelle palautuslausekkeen avulla. Tästä syystä sinun kannattaa tallettaa palautuslauseke ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle ongelmien varalta.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk