Miten Maksaa RQS-Verkkokaupan Tilaus BitCannalla

BitCanna on ratkaisu kannabisteollisuutta ja liiketoimintaa vaivaaviin esteisiin ja hidasteisiin. Tämä turvallinen ja skaalattava maksutapa ohittaa pankit, luottokorttiyhtiöt ja muut maksuvälittäjät – joista monet eivät vieläkään suostu välittämään teollisuudenalan täysin laillisia maksuja tällä kaupankäyntiä vaikeuttaen. BitCanna-alustan sydämen muodostaa BitCanna-kolikko (BCNA), jota voidaan käyttää luotettavana maksuvälineenä. Tämä artikkeli kertoo miten BitCannalla maksaminen onnistuu Royal Queen Seedsin verkkokaupassa.

Oletko vaihtanut jo kolikkoja? BitCanna muutti uuteen, paranneltuun lohkoketjuun 30.9.2021. Tämän muuton myötä myös kolikot menivät uusiksi. Jos ostit kolikkosi ennen syyskuun 30., kannattaa sinun lukea tämä ohje niiden vaihtamisesta.

Bitcanna, powered by the Industry

Miten käyttää BitCannaa maksamiseen Royal Queen Seedsillä

  • Keplr-selainlaajennus → Lähettääksesi, vastaanottaaksesi tai varastoidaksesi BCNA-kolikkoja tarvitset digitaalisen lompakon. Keplr toimii digitaalisena lompakkona kaikille Comos-SDK-lohkoketjuille. Selainlaajennus toimii parhaiten Chromen kanssa, mutta sitä voi käyttää myös Brave-selaimen kanssa rajatuin ominaisuuksin.
  • BitCanna Coin -kolikko (BCNA) → Maksutapahtumissa käytetty valuutta.

Tärkeitä huomioita liittyen BCNA maksamiseen RQS-verkkokaupassa

  • Voit ostaa niin monta BCNA-kolikkoa kuin haluat. Tilauksen teosta mahdollisesti yli jääneet kolikot voi säilöä BitCanna-lompakkoon tulevia ostoksia varten. Sinun kannattaa kuitenkin huomata, että BitCannan arvo heilahtelee markkinoiden mukaan, eli ajan myötä lompakon kolikoiden arvo voi joko nousta tai laskea.
  • Sinulla saattaa olla jo kryptolompakko ja valikoima erilaisia kryptovaluuttoja. Jos et kuitenkaan vielä omista mitään kryptovaluuttaa, tulee sinun luoda ja vahvistaa tili kauppapaikalle, kuten esimerkiksi Coinmerceen.

Miten maksaa BitCannalla (PDF-ohje)

Lompakon varmuuskopiointi

Kellään muulla kuin sinulla ei ole pääsyä BitCanna-lompakkoosi. Pitääksesi huolta lompakon ja siellä olevien kolikoiden turvallisuudesta talleta salasana ja lompakosta otettu varmuuskopio turvalliseen paikkaan, kuten esimerkiksi USB-tikulle. Tämä on ainoa keino palauttaa lompakon sisältö tai siirtää ne uudelle laitteelle.

Johdanto BitCannaan

Mikä BitCanna on?
BitCanna on hajautettu maksualusta, joka syntyi kannabisteollisuuden aloitteesta ja toimesta. Tämä maksutapa on turvallinen vaihtoehto pankeille, luottokorttiyhtiöille ja maksuvälittäjille, jotka eivät yleensä suostu välittämään kannabisteollisuuden maksuja. BitCanna Coin -kolikko (BCNA) on digitaalinen valuutta kannabikseen liittyvien tuotteiden hankkimiseen.
Kuka kehitti BitCannan?
BitCanna-alustan taustalla on joukko kannabisteollisuuden innovaattoreita. Johtoajatuksena oli luoda kuluttajille ja alalla toimiville yrityksille turvallinen ja luotettava maksuverkosto, joka samanaikaisesti voittaa puolelleen niin markkinoiden säätelyelimet kuin perinteiset maksuvälittäjät ja -järjestelmätkin.
BitCannan hyödyt:
BitCannan käyttäminen on paitsi helppoa, myös hyödyllistä useasta eri näkökulmasta tarkasteltuna. Näitä hyötyjä ovat mm.

  • Suojatut varat
  • Mitättömät siirtomaksut
  • Täysi yksityisyys
  • Täysi kontrolli lompakosta ja BCNA-kolikoista
  • Promootiot, alennukset jne.
  • Samaan skeneen kuuluvien yritysten ja kuluttajien yhteisö

BitCanna on suunniteltu siten, että siitä hyötyvät yhtä lailla kuluttajat kuin yrityksetkin. Kuluttajien on helppo käyttää kolikkoa suosikkituotteidensa hankkimiseen ja arvostella yritykset asianmukaisesti.
Mitkä kaupat hyväksyvät BCNA:n?
Toistaiseksi BCNA:n hyväksyvät maksuvälineenä Royal Queen Seedsin ja Zamnesian verkkokaupat, mutta tämä verkosto on laajenemassa vauhdilla. Voit tarkistaa kaikki BitCanna Alliancen osallistujat BitCannan kotisivulta. Toistaiseksi BitCanna käy maksuvälineenä vain verkkokaupoissa, mutta maksumahdollisuus myös fyysisissä liiketiloissa on työn alla ja julkaistaan piakkoin.
Mistä tällä hetkellä kierrossa olevat BCNA:t ovat lähtöisin?
BitCanna myi tällä hetkellä kierrossa olevat BCNA:t sijoittajille valuutan liikkeellelaskun eli ICO:n yhteydessä. Tästä kaupasta saadut rahat käytettiin alustan ja tuotteiden kehitykseen.
Mitä tarvitsen, jos haluan maksaa BitCannalla?
BitCannalla maksaaksesi tarvitset BitCanna-lompakon ja -kolikoita.

BitCanna-lompakko

Mikä lompakko on?
Kryptolompakot ovat verrattavissa pankkitileihin. Ne mahdollistavat BitCanna-kolikoiden (BCNA) säilytyksen, vastaanottamisen ja lähettämisen. Kaikki kryptolompakot eivät kuitenkaan toimi kaikkien valuuttojen kanssa. BCNA:n omistamista ja käsittelyä varten tarvitset BitCanna-lompakon Chrome- tai Brave-selaimille pöytäkoneelle. Mobiilikäytössä voit käyttää Cosmostation-lompakkoa.
Miten voin tarkistaa BCNA-tilin saldoni?
Jos haluat tarkistaa BCNA-lompakkosi saldon, voit tehdä näin Keplr-selainlaajennuksen kautta tai BitCanna-lompakostasi.
Mikä palautuslauseke (seed phrase)?
“Seed phrase” eli palautuslauseke on lompakkoosi liittyvä sanajoukko, joka toimittaa avaimen virkaa. Sen avulla voit päästä käsiksi kryptolompakkoosi mistä laitteesta vain – ja se toimii käytännössä varmuuskopiona asioiden mennessä vikaan. Palautuslauseke pitää huolen siitä, ettei tietokoneen tai puhelimen hajoaminen johda kryptolompakon hallinnan menettämiseen. Lieneekin siis sanomattakin selvää, että tämä tulee suojata hyvin ongelmien varalta. Suosituksemme on kirjoittaa lauseke ylös paperille ja tallettaa paperi turvalliseen paikkaan hyvin suojatun laitteen lisäksi.
Mikä on BitCanna-lompakko?
BitCanna-lompakko on kuin tili BCNA-kolikoille. Se mahdollistaa kolikoiden säilytyksen, siirrot ja vastaanottamisen. Tarvitset Keplr-selainlaajennuksen siihen käsiksi pääsemiseksi.
Mikä on Keplr-selainlaajennus
Kyseessä on monen lompakon kanssa yhteensopiva selainlaajennus, joka mahdollistaa BCNA-kolikoiden säilyttämisen. Tarvitset selainlaajennusta BitCanna-kryptolompakon käyttöön.

BitCanna-kolikoiden (BCNA) ostaminen

Miten ostan BitCanna-kolikoita (BCNA)?
Suuntaa kohtaan “Miten ostan BitCanna-kolikoita (BCNA)?” lukeaksesi kuinka hankkia BCNA-kolikoita.
Minkälaisia kuluja maksutapahtumista peritään?
BitCannan kulut maksutapahtumista ovat käytännössä mitättömät, normaalisti vain noin 0.00001 euroa per maksutapahtuma, joskin tämä riippuu järjestelmän ruuhkaisuudesta. BitCannaa luottokortilla ostettaessa ostajalla lankeaa kuitenkin noin 3–4 euron luokkaa oleva tasamaksu. Tämä Indacoinille ohjautuva maksu takaa sen, että voit käyttää BCNA-kolikoita helposti ja vaivattomasti ilman pörssisivustoja.
Miten tiedän, kuinka monta BCNA-kolikkoa tarvitsen?
Helppoa! Valitse BCNA maksutavaksi RQS:llä ja näet tilauksen tekemiseen vaadittavien kolikkojen määrän.
Ostin tarvitsemaani enemmän BCNA-kolikoita. Mihin voin käyttää ne?
Voit säilyttää BCNA-kolikoita lompakossasi seuraavaa tilausta varten. Huomioithan kuitenkin, että BitCannan arvo vaihtelee markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan, eli lompakossasi olevien kolikoiden arvo voi muuttua ostokertojen välillä.
Miten kauan joudun odottamaan kolikoita ostettuani ne Indacoinilta?
Suoritettuasi tunnistautumisprosessin menestykkäästi voit odottaa ostamiesi kolikoiden saapuvan BitCanna-lompakkoosi tunnin sisällä.
Miksi BCNA:n arvo vaihtelee?
BitCanna-kolikot (BCNA) kuten muutkin kryptovaluutat ovat kaupankäynnin kohteena kryptovaluuttapörsseissä. BCNA:n hinta määrittyy siis kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tämä tarkoittaa, ettei BitCannan arvo ole vakaa tai sidoksissa euroon. On todennäköistä, että lompakoissa säilytettävien BitCanna-kolikoiden arvo nousee tai laskee ajan myötä.

Royal Queen Seeds tilauksen maksaminen

Tietääkö pankkini, että ostan kannabikseen liittyviä tuotteita?
Ei. Yksityisyys on erittäin tärkeä arvo BitCannalle. Pankkitilisi tapahtumia tarkastelemalla ei siis käy ilmi, että ostit kannabikseen liittyviä tuotteita tai mistä tuotteita on hankittu. Tililtä näkyy ainoastaan Indacoinille suojatun BCNA-kaupan yhteydessä tehdyn tilisiirron tiedot.
Voinko vaihtaa BCNA:n fiat-valuutaksi (euro, dollari, punta)?
Kyllä, mutta tällaiset vaihdot tulee tehdä kryptovaluuttapörssin kautta.
Voinko lähettää BCNA-kolikoita muille käyttäjille?
Totta kai! Tarvitset tätä varten vain vastaanottajan uniikin lompakon osoitteen. Hyvin yksinkertaista!

Yksityisyys ja turvallisuus

Miten BitCanna varmistaa BCNA-kolikkojeni turvallisuuden?
Yksityisyys ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä BitCannalle. Järjestelmä on rakennettu turvallisen ja hajautetun blockchain-teknologian päälle käyttäjien yksityisyyden suojelemiseksi. Kukaan muu kuin sinä ei pääse käsiksi lompakkosi sisältöön, ei edes BitCanna. Tästä syystä onkin tärkeää, että teet tarvittavat toimenpiteet ja varmuuskopioiden ja salasanojen tallettamisen muodossa. Näin varmistat sen, ettei lompakon sisältö jää kateisiin bittiavaruuteen, jos unohdat salasanasi, hävität puhelimesi tai kohtaat muita ongelmia.
Miten siirrän lompakkoni toiseen laitteeseen?
Tarvitset kaksi asiaa siirtääksesi lompakkosi uudelle laitteelle, Keplr-laajennuksen ja ”seed phrasen”. Asenna selainlaajennus ja valitset ”import account” kirjautumistavaksi. Syötä sen jälkeen “seed phrase” palauttaaksesi tilisi.
Hukkasin Keplr-lompakkoni palautuslausekkeen. Mitä voin tehdä?
Jos sinulla on vielä pääsy Keplr-lompakkoosi, voit palauttaa palautuslausekkeen selainlaajennuksen kautta. Jos sen sijaan hukkasit pääsyn sekä selainlaajennukseen että palautuslausekkeeseen, olet virallisesti hävittänyt rahasi. Tämän välttämiseksi on tärkeää tallettaa lauseke useisiin turvallisiin paikkoihin fyysisessä muodossa tai tekstidokumenttina USB-tikulle.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias