RQS YouTube & Vimeo

Royal Queen Seeds kuuluu Euroopan menestyneimpiin siemenpankkeihin hyvästä syystä. Me paikallistamme parhaat lajikkeet ympäri maailmaa, myymme huippulaatuisia siemeniä harrastajille ja kuuntelemme heidän huolia ja murheitaan. Pyrimme siis tarjoamaan siementen lisäksi myös parhaat kasvatusvinkit niiden sadon maksimoimiseksi.

Blogimme ja tuotesivumme lisäksi tarjoamme informaatiota myös YouTube- ja Vimeo-kanaviemme kautta. Videokirjastomme kattaa polttoraportit, kasvatusvinkit ja kaikenlaisen yleistiedon rakastamastamme kasvista. Tutustu kanaviimme jo tänään, et tule katumaan päätöstäsi!

MIKÄ ON RQS YOUTUBE?

YouTube tarjontamme on laajaa. Yleisellä tasolla sisältö voidaan jakaa kolmeen kategoriaan.

• Polttoraportit: Nämä suositut lyhyet videot esittelevät muodikkaimpia lajikkeita. Oletko pohtimassa uuden kasvatusprojektin aloittamista? Tarkista kanavaltamme miltä teoreettinen satosi voisi haista ja maistua ennen ostopäätöstä!

Polttoraportit

• Parhaat lajikevinkit: Videomme kattavat laajan aiheiden kirjon parhaista autoflowering-lajikkeista tietynlaisiin ilmastovaatimuksiin ja parhaiten aloittelijoille sopiviin siemeniin. Pyrimme tarjoamaan uutta opittavaa kaikille kannabisharrastajille tietämyksen määrästä riippumatta.

Parhaat lajikevinkit

• Kasvatuksen tietotaito: Etsitkö tietoa optimaalisesta sadonkorjuuajasta? Haluatko tietää miten budit tulisi leikata? RQS YouTube-kanavaltamme löydät kaiken oleellisen tiedon niin harrastelijoille kuin paatuneille veteraaneillekin.

Kasvatuksen tietotaito

RQS VIMEO

Vimeo-videomme tuovat ulottuvillesi parhaat kasvatusvinkit. Tutustu kannabiksen lannoituksesta kertovaan oppaaseemme. Tai ehkäpä sinua kiinnostaa miten tunnistaa erilaiset puutostilat?

Näiden lisäksi löydät tarjonnastamme myös lajike-esittelymme. Käy vilkaisemassa White Widow, Royal Moby tai Haze Berry -raporttimme.

Älä myöskään unohda tuoreimpia uutisiamme Spannabikseen liittyen!

RQS Vimeo

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias