• Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1

Hyperion F1

Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Auto

Hyperion on yksi suurimmista F1-hybrideistämme. Se tarjoaa vankan geenipohjan, jonka se on perinyt sisäsiittoisista suvuista, jotka polveutuvat lajikkeista, kuten Amnesiasta, Lemonista Sin Tra Bajosta. Tuoksuu raikkaalle männylle, maalle ja mausteille ja tuottaa vahvat vaikutukset, jotka rentouttavat kehon aktivoiden mielen. Tarjoilee F1-hybridisiemenille ominaiset yhdenmukaiset kasvuominaisuudet.
(9)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 16.00
3x
€ 40.00
5x
€ 60.00
10x
€ 110.00
25x
€ 220.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 40.00

€ 40.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (7)
 • Asiakkaiden kuvat (3)

Hyperion F1: Korkea, Hyvin Tuottelias Hybridi

Hyperion on todellinen F1-hybridi vahvoine geeneineen, jotka se on perinyt sisäsiittoisista sukupuista, jotka ovat peräisin Amnesiasta, Lemonista ja espanjalaisesta autoflowerista nimeltä Sin Tra Bajo. Tämä on runsaasti tuottava voimakas autoflowering-hybridi, joka sisältää runsaasti kannabinoideja ja terpeenejä sekä F1-siementemme pitkäkasvuisimman rakenteen.

Hyperion F1

Hyperion F1:n aromit, maut ja vaikutukset: voimakas hybridi raikkaan mäntymäisillä ja mausteisen maanläheisillä aromeillaan

Hyperion F1 pysyttelee uskollisena geneettiselle perimälleen ylpeillen voimallisilla aromeilla, joita dominoivat männyn ja yrttien raikkaat vivahteet sekä maanläheinen syvyys ja herkullinen pippurinen potku. Vaikka kaikki F1-hybridimme tuottavat erinomaisia pitoisuuksia kannabinoideja ja terpeenejä, erottuu Hyperion ehdottomasti joukosta. Sen pitkät ja huurteiset kukat tuottavat täyteläistä hartsia, joka on pullollaan kannabinoideja (pääosin THC:tä) ja terpeenejä, kuten myrseeniä, osimeeniä, farneseeniä, terpinoleeniä, karyofylleeniä ja humuleeniä. Tästä seuraa paitsi erityisen vahva aromi, mutta myös hyvin tasapainoiset vaikutukset, joissa yhdistyvät fyysinen rentoutuminen (kiitos pääosin myrseenin ja farneseenin) sekä muiden terpeenien tuottamat euforia, naurunpurskahdukset ja motivoivat vaikutukset. Kuten auringon jumala, jolta Hyperion F1 on saanut nimensä, tuottaa yksilö valaisevan pilven, josta voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa.

Hyperion F1

Hyperion F1:n kasvattaminen: Suuri hybridi suurine satoineen

Hyperion on yksi pisimmäksi kasvavista F1-hybrideistämme. Sen siemenet tuottavat yhdenmukaisia, vakaita autoflowering-kasveja, jotka kasvavat mukavan suuriksi. Tämän vuoksi ne sopivat parhaiten avoimiin puutarhoihin ja kasvattajille, jotka tavoittelevat suuria satoja. Hyperion-kasvit kasvavat myös hyvin nopeasti kehittäen runsaasti oksia lukuisine budikohtineen ennätysajassa. Noin 55 kukintapäivän jälkeen (kokonaisuudessaan 85 päivän elinkaari) on Hyperion F1 sadonkorjuuvalmis. Se palkitsee kasvattajansa suurilla, hartsisilla ja hyvin aromaattisilla kukillaan turvonneine verhiöineen ja muutamine lehtineen, mikä mahdollistaa ekstranopean trimmaamisen.

Hyperion F1
Hyperion F1 data sheet
Tyyppi: F1-hybridi, autoflower
Geneettinen tausta: Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic
THC: Todella korkea
Sato: XXL
Korkeus: 60 - 90 cm
Kukkimisaika: 50 - 55 days
Sadonkorjuu: 80 - 85 päivää itämisen jälkeen
Tärkeimmät terpeenit : Farneseeni, Myrseeni, Osimeeni, Terpinoleeni
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Motivoiva, Naurattava, Unelias
Maku: Mänty, Multainen, Pippurinen, Yrttinen
Ilmasto: Lyhyt kesä

  Arvostelija D. T. Päivämäärä 16/Feb/2024 :

  Titteli : Humt
  Kommentti : Hyperion wächst robust und zügig, die Sorte verträgt das Herunterbinden der Zweige gut, allerdings sind die Äste im Vergleich zu anderen Sorten weniger elastisch, also etwas Vorsicht walten lassen. Der Ertrag fällt üppig aus. Das Terpenprofil ist im Geschmack recht flach, deshalb einen Stern Abzug.

  Arvostelija J. B. Päivämäärä 29/Sep/2023 :

  Titteli : So Schnell
  Kommentti : Just WOW - Unglaublich schnelle Autoflowers! Harzige Blüten und sehr intensiver Geruch!

  Arvostelija P. K. Päivämäärä 14/Sep/2023 :

  Titteli : P.k
  Kommentti : Super schnell wachsen von drei Stück ist eine etwas mickrig. Aber mal sehen, was die zeit bringt, sind schon heftige Buts dran

  Arvostelija B. L. Päivämäärä 11/May/2023 :

  Titteli : Belle plante
  Kommentti : Grande et bien fournie

  Arvostelija D. M. Päivämäärä 23/Mar/2023 :

  Titteli : Germinazioni
  Kommentti : Piantati 3 semi…. Germinati tutti e tre in 4 giorni. Appena raccolgo vi aggiorno su tutto 🤜🏼🤛🏼

  Arvostelija B. O. Päivämäärä 09/Mar/2023 :

  Titteli : Elle pousse vite!
  Kommentti : Pour l'instant je peux dire que je suis ravi. Elle est en debut de floraison et ça à l'aire quelle va grandir encore pas mal!

  Arvostelija J. P. Päivämäärä 09/Mar/2023 :

  Titteli : Hyperion
  Kommentti : Muutaman viikon perustella antaisin täydet pisteet. Toistaiseksi ei mitään valittmaista, pelkkää posia.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 36792 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.