🌔 F1-hybridit: budivallankumous ⏤ Osta täältä ⬇️

 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1

Hyperion F1

Hyperion on yksi suurimmista F1-hybrideistämme. Se tarjoaa vankan geenipohjan, jonka se on perinyt sisäsiittoisista suvuista, jotka polveutuvat lajikkeista, kuten Amnesiasta, Lemonista Sin Tra Bajosta. Tuoksuu raikkaalle männylle, maalle ja mausteille ja tuottaa vahvat vaikutukset, jotka rentouttavat kehon aktivoiden mielen. Tarjoilee F1-hybridisiemenille ominaiset yhdenmukaiset kasvuominaisuudet.
Siementen määrä:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Hyperion F1: Korkea, Hyvin Tuottelias Hybridi

Hyperion on todellinen F1-hybridi vahvoine geeneineen, jotka se on perinyt sisäsiittoisista sukupuista, jotka ovat peräisin Amnesiasta, Lemonista ja espanjalaisesta autoflowerista nimeltä Sin Tra Bajo. Tämä on runsaasti tuottava voimakas autoflowering-hybridi, joka sisältää runsaasti kannabinoideja ja terpeenejä sekä F1-siementemme pitkäkasvuisimman rakenteen.

Hyperion F1

Hyperion F1:n aromit, maut ja vaikutukset: voimakas hybridi raikkaan mäntymäisillä ja mausteisen maanläheisillä aromeillaan

Hyperion F1 pysyttelee uskollisena geneettiselle perimälleen ylpeillen voimallisilla aromeilla, joita dominoivat männyn ja yrttien raikkaat vivahteet sekä maanläheinen syvyys ja herkullinen pippurinen potku. Vaikka kaikki F1-hybridimme tuottavat erinomaisia pitoisuuksia kannabinoideja ja terpeenejä, erottuu Hyperion ehdottomasti joukosta. Sen pitkät ja huurteiset kukat tuottavat täyteläistä hartsia, joka on pullollaan kannabinoideja (pääosin THC:tä) ja terpeenejä, kuten myrseeniä, osimeeniä, farneseeniä, terpinoleeniä, karyofylleeniä ja humuleeniä. Tästä seuraa paitsi erityisen vahva aromi, mutta myös hyvin tasapainoiset vaikutukset, joissa yhdistyvät fyysinen rentoutuminen (kiitos pääosin myrseenin ja farneseenin) sekä muiden terpeenien tuottamat euforia, naurunpurskahdukset ja motivoivat vaikutukset. Kuten auringon jumala, jolta Hyperion F1 on saanut nimensä, tuottaa yksilö valaisevan pilven, josta voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa.

Hyperion F1

Hyperion F1:n kasvattaminen: Suuri hybridi suurine satoineen

Hyperion on yksi pisimmäksi kasvavista F1-hybrideistämme. Sen siemenet tuottavat yhdenmukaisia, vakaita autoflowering-kasveja, jotka kasvavat mukavan suuriksi. Tämän vuoksi ne sopivat parhaiten avoimiin puutarhoihin ja kasvattajille, jotka tavoittelevat suuria satoja. Hyperion-kasvit kasvavat myös hyvin nopeasti kehittäen runsaasti oksia lukuisine budikohtineen ennätysajassa. Noin 55 kukintapäivän jälkeen (kokonaisuudessaan 85 päivän elinkaari) on Hyperion F1 sadonkorjuuvalmis. Se palkitsee kasvattajansa suurilla, hartsisilla ja hyvin aromaattisilla kukillaan turvonneine verhiöineen ja muutamine lehtineen, mikä mahdollistaa ekstranopean trimmaamisen.

Hyperion F1
Hyperion F1 data sheet
Lajike: F1-hybridikannabiksen auto
Geneettinen tausta: Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic
THC: Hyvin korkea
Sato: XXL
Korkeus: 60 - 90 cm
Kukkimisaika: 50 - 55 days
Harvest: 80 - 85 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Myrseeni, Osimeeni, Terpinolene
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Motivoiva, Naurattava, Unelias
Maku: Mänty, Multainen, Pippurinen, Yrttinen
Ilmasto: Lyhyt kesä
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias