• Easy Roots Rhyzobacter

Easy Roots Rhizobacter

Easy Roots Rhizobacter auttaa kasvien ravinteidenottoa, vähentää juurten sairauksia, optimoi satoja ja antaa kannabiksen tarvitsemia mikromineraaleja kasvin käyttöön.
(3) Kirjoita arvostelu
On sale! Alennettu hinta!
€ 9.71

€ 12.95 Verollinen hinta (-25%)

Osta ja voita 10 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

Easy Roots Rhizobacter: Herättää Mullan Eloon

Hyödyllisten bakteerien lisäksi jokainen pakkaus Easy Roots Rhizobactera sisältää myös synergisiä levälaatuja, jotka auttavat bakteeripopulaation täyteen kukoistukseen. Levät suojaavat bakteereita mahdolliselta lannoitteiden aiheuttamalta ärsytykseltä ja pH:n vaihteluilta, minkä lisäksi se tarjoaa kannabiksen käyttöön 60 kasvin tarvitsemaa mikroravinnetta.

Lisäämällä Easy Roots Rhizobacterseosta kasvualustaan annat kasveillesi suorastaan massiivisen varaslähdön. Terve mikrobipopulaatio lyö kättä kannabiksen kanssa muodostaen molempien osapuolia hyödyttävän symbioottisen suhteen.

Anna Kasveillesi Pääsy Niiden Tarvitsemiin Ravinteisiin

Laadukkaan maaperän rakenne edellyttää suurta määrää orgaanista materiaalia, mutta kasvit eivät kykene irrottamaan ravinteita tässä muodossa olevasta materiaalista. Niinpä ne tarvitsevatkin avukseen maaperän ravintoverkossa esiintyviä hajottajamikrobeita.

Kannabis osallistuu yhteistyöhön vapauttamalla maaperään herkullisia sokereita, jotka auttavat houkuttamaan ja pitämään yllä hyödyllisten mikrobien populaatiota. Niiden täytettyä tehtävänsä ne hajoavat ja jättävät jälkeensä ritsosfääriin suuren annoksen kasveille sopivia ravinteita. Suuret mikrobipopulaatiot auttavat myös pitämään juuriston terveenä ja vapaana sairauksista. Isot hyvien bakteerien määrät kilpailevat haitallisten mikrobien kanssa ja auttavat pitämään niiden määrät aisoissa. Terve populaatio hyödyllisiä bakteereita voi estää esimerkiksi harmaahomeen, punahomeen ja härmän kaltaisia kiusankappaleita saamasta jalansijaa tai yliotetta ritsosfääristä.

Eikä tässä vielä kaikki! Nämä mukavat mikrobiliittolaiset nimittäin tuottavat myös hormoneja, vitamiineja ja biostimulantteja, jotka auttavat edistämään satoa ja tuottamaan pulleita ja hartsia valuvia budeja.

Mullan terveyden nostaminen uudelle tasolle tapahtuu helposti. Lisää vain 1 gramma Easy Roots juuristobakteereita jokaisen multalitraan ja sekoita tämän jälkeen buustattu multa kauttaaltaan. Toinen vaihtoehto on tiputtaa 1 gramma kasville tekemääsi koloon ruukunvaihtojen yhteydessä. Täydennä populaatiota 21 päivän välein lisäämällä 1 g kasteluveteen ja kylvetä sillä kannabiksen juuret.

Easy Roots Rhizobactera juuristolle - 50 grammaa


  Arvostelija S. S. Päivämäärä 24/Nov/2020 :

  Titteli : Sérgio
  Kommentti : Excellent

  Arvostelija B. G. Päivämäärä 23/Nov/2020 :

  Titteli : Gilles
  Kommentti : Difficile de juger l'efficacité mais je peux dire que mes plants sont en très bonne santé et bien robustes

  Arvostelija E. H. Päivämäärä 13/Oct/2020 :

  Titteli : super
  Kommentti : great for the roots! :D


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias