• ScrOG-Verkko

ScrOG-Verkko

Paranna sato-odotuksiasi Royal Queen Seedsin ScrOG-verkon avulla. Verkkomme sopivat kahden erityyppisen tolpan kanssa käytettäväksi ja se on helppo saksia täsmäämään kasvatustilasi muotoihin. Helppokäyttöinen verkko kiinnitetään muovikoukuilla, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain ohjata kasvu vaakatasoon sadon parantamiseksi.
Valitse läpimitoille
  • 15-18 mm
  • 19-22 mm
On sale!
Alennettu hinta!
€ 7.00

€ 7.00 Verollinen hinta (-0%)

Osta ja voita 7 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

ScrOG-Verkko: Screen of Green — Kirjaimellisesti Kasviesi Tueksi

Kannabista voi kasvattaa monella eri tavalla, mutta screen of green eli tuttavallisemmin ScrOG-tekniikka kuuluu kiistatta parhaiden menetelmien joukkoon, kun tavoitteena on maksimoida sadon määrä. ScrOG auttaa puutarhuria repimään kasveistaan irti mahdollisimman suuren määrän budia, riippumatta kasvatustilan koosta tai muista tekijöistä.

Royal Queen Seedsin ScrOG-verkko tarjoaa sinulle helpon tavan lähteä tutkimaan tämän kasvunmuokkaustekniikan etuja. Verkko kattaa maksimissaan 120 x 120 cm alan, mutta tarvittaessa verkkoja voi myös yhdistellä suuremman pinta-alan saavuttamiseksi. Jos tarvetta on vain yhdelle kasville, voit napata sakset käteesi ja leikellä tarkoitukseen sopivan palan ilman ongelmia.

Itse verkon jälkeen tärkein tekijä ScrOG-tekniikassa ovat tolpat, sillä ne pitävät verkon tiukkana ja vakaana. RQS ScrOG-verkkoa on saatavissa kahtena versiona tolppakoon mukaan, 15–18 mm ja 19–22 mm läpimitoille.

Käytä muovikoukkuja verkon kiinnittämiseksi tolppiin ja systeemisi on valmis. Taittele kannabiksen tuoretta kasvua takaisin verkon alle sivuhaarojen kurottaessa kohti valoa, jotta lehvästö levittäytyy tasaiseksi ja tasakorkuiseksi verkolle maksimoiden näin valon ja budituotannon.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias