• Yrttikuivuri
 • Yrttikuivuri
 • Yrttikuivuri
 • Yrttikuivuri
 • Yrttikuivuri
 • Yrttikuivuri

Yrttikuivuri

RQS yrttikuivuri nostaa budit ilmaan varmistaen näin, että ne kuivuvat nopeasti ja tasaisesti. Tästä työkalusta on siis hyötyä kaikille kasvattajille. Kaiken kannabiksen elinkaaren aikana tehdyn työn jälkeen on kriittisen tärkeää poistaa ylimääräinen kosteus kukinnoista, suojella niitä näin homeelta ja valmistella ne kypsytysvaiheeseen.
(3) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 26.00

€ 26.00 (-0%)

Osta ja voita 26 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Yrttikuivuri: Kuivaa Budisi Nopeasti Ja Tehokkaasti

Royal Queen Seedsin yrttikuivuri poistaa suurimman osan kannabiksen kukinnoista valmistaen ne näin kypsytystä varten. Kannabiksen kukintojen kuivaaminen on eräs tärkeimmistä tehtävistä kasvattajan listalla. Se parantaa budin makua, tekee siitä pehmeämpää poltettavaa ja minimoi homeriskin.

yrttikuivuri nostaa budit ilmaan, jolloin ne pääsevät kuivumaan tasaisesti kaikilta puoliltaan. Tämä huomattavasti uuneja ja ikkunalautakuivausta paremmat tulokset tarjoava väline takaa täydellisen kuivumisen, mutta niin alhaisissa lämpötiloissa, etteivät maukkaat terpeenit ja kallisarvoiset kannabinoidit hajoa.

Säilytä tätä tilaa säästävää ihmettä pakkauksessaan siihen asti, että sinun on aika laittaa kukat kuivumaan. Avattuna 61 senttinen halkaisija putoaa taiteltuna vain 20 senttiin, eli pakkaus sujahtaa vaivatta minne tahansa ylimääräistä tilaa viemättä. Yrttikuivurin materiaaleina on käytetty Oxford-kangasta, hengittävää polyesteriverkkoa ja vahvoja taittuvia terästukia, joten kestävyyden puolesta tarjolla on oiva työväline vuosikausien kuivaustarpeisiin.

Miten käyttää yrttikuivuria

Poista yrttikuivuri paketistaan sadonkorjuun jälkeen ja anna sen ottaa muotonsa. Ole varovainen poistaessasi sitä pakeista, sillä se ponnahtaa auki vauhdilla ja voimalla.

Ripusta kuivuri kuivaustilaan tai kasvihuoneeseen. Velcro-liittimet tekevät sen käytöstä helppoa, eli asentamiseen kuluu vain vaivaisia sekunteja.

Varmistat tasaisen kuivumisen asettamalla kuivaustilan ilmastointijärjestelmä siten, että tuulettimet puhaltavat ilmaa budien suuntaan tasaisena virtana.

Pakataksesi yrttikuivurin takaisin pieneen tilaan anna sen ensin painua kasaan ympyräksi. Tartu sen jälkeen kädellä ympyrän jompaankumpaan reunaan. Käännä toisesta reunasta kiertävällä liikkeellä pienemmäksi ympyräksi ja aseta työnnä kokoon taitettu kuivuri takaisin säilytyspussiinsa.


  Arvostelija T. F. Päivämäärä 15/Oct/2021 :

  Titteli : Prima
  Kommentti : das produkt ist perfekt und groß und lässt sich super klein verpacken und kann es nur empfehlen

  Arvostelija F. C. Päivämäärä 13/Oct/2021 :

  Titteli : Assiccatore
  Kommentti : Veramente fatto bene e ben capiente!!! Consiglio vivamente 😉


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk