• Method Seven Kasvatushuonelasit
 • Method Seven Kasvatushuonelasit
 • Method Seven Kasvatushuonelasit
 • Method Seven Kasvatushuonelasit
 • Method Seven Kasvatushuonelasit
 • Method Seven Kasvatushuonelasit

Method Seven Kasvatushuonelasit

Sinipunainen LED-valaisimen spektri ja natikan voimakkuus voivat vaikeuttaa kasvien kunnosta huolehtimista. Nämä aallonpituudet hellivät kasveja, mutta niiden aiheuttamat värivääristymät voivat vaikeuttaa tärkeiden havaintojen tekemistä. Tässä kohtaa kuvaan astuu Method Seven kasvatushuonelasit, jotka suodattavat pois vääristävät aallonpituudet ja näyttävät kasvisi realistisessa valossa.
Valitse väri
 • HPS - Sininen
 • LED - Vihreä
On sale!
Alennettu hinta!
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Method Seven – SPNa- & LED-Kasvatushuonelasit: Näe Kasvisi Kunnolla

Method Seven kasvatushuonelasit on suunniteltu auttamaan kannabiksen kasvattajia näkemään paremmin. Voimakkaiden LED- tai natikkavalaisimien valaisemaan tilaan astuminen voi näyttää hetken aikaa hauskalta, mutta kääntyy pian silmien siristelyksi brutaalin valotehon takia. Voimakas valo ärsyttää silmiä ja tekee kaikenlaisesta tarkkuutta vaativasta työstä kuten latvomisesta, kasvunmuokkauksesta ja trimmailusta haastavaa.

Method Seven kasvatushuonelasit ratkaisevat tämän ongelman. Ne neutralisoivat näiden valolähteiden aallonpituuksia siten, että näet kasvit normaalissa valossa ilman vääristymiä.

Tarjolla on kahta eri valaisintyypille suunnattua mallia, joiden ominaisuudet on hiottu varta vasten niiden värivääristymien korjaamiseksi.

Lasien sisäpinta on Flash Silver -pinnoitettu ja täyttää toimialan johtavan Carl Zeiss -standardin. Linssien valmistusaineena on huippulaatuinen polymeeri, joka antaa 100 % UV-suojauksen. Lasit on muotoiltu siten, etteivät ne vääristä näköä kaarevan lasin tyypillisesti aiheuttamalla vääristymällä.

Molempien mallien Operator-sangat on valmistettu taipuisaa, mutta kestävää sveitsiläistä polymeeriteknologiaa hyödyntäen. Lasit ovat kevyitä, monikäyttöisiä ja kestäviä.

Method Seven SPNa-kasvatushuonelasit

SPNa-kasvatushuonelasit on suunniteltu suurpainenatriumvalaistuissa kasvatusoperaatioissa käytettäväksi. Ne suodattavat pois ylimääräisen keltaisen aallonpituuden ja antavat kasvattajan nähdä kasvien yksityiskohdat luonnonvaloa vastaavasti myös näissä haastavissa oloissa.

Method Seven LED-kasvatushuonelasit

LED-kasvatushuonelasit on suunniteltu LED-valaisimien punaiseen ja siniseen painottuvan spektrin suodattamiseen. Nämä aallonpituuden ovat herkkua kasveille, mutta vaativat veronsa silmiltä ja tekevät normaalivalaistukseen tottumisesta hankalaa pidemmän altistuksen jälkeen.

Nämä lasit kasvoillasi voit heittää hyvästit epänormaalien aallonpituuksien silmiin tuottamalle rasitukselle ja työskennellä kasvatustilassa tarkasti ja ilman oireita.

  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias