• Easy Plus -mikroravinteet

Easy Plus -mikroravinteet

Homma on hoidossa jo typen, kaliumin ja fosforin osalta. Käytä Easy Plus -mikroravinteita varmistaaksesi kasviesi kaikkien tarpeiden täyttymisen. Ensiarvoisen tärkeät metallit auttavat kannabiskasveja kukoistamaan helpottamalla tärkeitä elintoimintoja lähes koko kasvusyklin ajan. Ravinnetta on superhelppoa käyttää ja se sopii käytettäväksi kaikkien muiden RQS-tuotteiden kanssa.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 13.75

€ 13.75 (-0%)

Osta ja voita 14 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Easy Plus -Mikroravinteet: Anna Kasviesi Kukoistaa

Easy Plus -kasviravinnetabletit tarjoavat kannabiskasveillesi kaikkia elintärkeitä mikroravinteita, joita ne tarvitsevat koko vegetatiivisen ja kukkimisvaiheen ajan. Aloita lisäravinteen käyttäminen 2–3 viikkoa sen jälkeen, kun taimet ovat ilmestyneet mullasta edistääksesi kasviesi tärkeitä elintoimintoja, kuten juurikärkien ja varsien kehittymistä, typen prosessointia ja lehtivihreän tuotantoa.

Tärkeisiin mikroravinteisiin lukeutuvat boori, rauta, mangaani, sinkki ja molybdeeni. Huolella räätälöity koostumuksemme sisältää myös kalsiumia, magnesiumia ja tärkeitä B-vitamiineja.

Sinun ei tarvitse huolehtia ravinnetuotteidemme yhteensopimattomuudesta, sillä näitä kannabiksen mikroravinteita voi käyttää yhdessä kaikkien muiden RQS-tuotteidemme kanssa. Liuota vain yksi tabletti 5–8 litraan vettä ja käytä liuosta kastellaksesi kasvisi joka 10. päivä. Kun olet liuottanut tabletin veteen, säilyy seos käyttökelpoisena 10 päivää. Tämän ajan kuluttua sinun täytyy sekoittaa uusi erä ravinneliuosta. Lopeta liuoksen annostelu kaksi viikkoa ennen sadonkorjuuta ja huuhdo kannabiskasvisi kastelemalla pelkällä vedellä.

Easy Plus Tabletti on saatavilla ja 5 kappaleen paketeissa.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk