USA DAYS — Kiirehdi ja säästä jopa 50 % Säästä nyt

  • Coffeeshop Klassikkopakkaus

Coffeeshop Klassikkopakkaus

Pack content:

Amnesia Haze
Northern Light
White Widow
Coffeeshoppien kävijöillä on taatusti lämpimiä muistoja Amnesia Haze, Northern Light ja White Widow kolmikosta. Näitä suosittuja lajikkeita yhdistää se, että ne ovat kaikki erittäin suosittuja Amsterdamin coffeeshopeissa. Paketin lajikkeet täydentävät toisiaan, sillä ne sopivat hienosti päivän eri hetkiin. Anna näiden coffeeshop klassikoiden piristää koko päivääsi.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 58.00 No stock

€ 58.00 (-0%)

instead of € 68.50

Osta ja voita 58 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Coffeeshop Klassikkopakkaus: Yliannostus Amsterdamin Nostalgiaa

Jotkut lajikkeet yksinkertaisesti kuuluvat yhteen, kuten suuri ja monenkirjava, mutta onnellinen perhe. Coffeeshop klassikkopakkaus koostuu kolmesta legendaarisesta lajikkeesta, joista jokainen nauttii ansaittua kunnioitusta Amsterdamin kannabista tarjoilevissa liikkeissä.

Esittelyssä coffeeshopin legendat: Amnesia Haze, Northern Light ja White Widow

Jos olet koskaan käynyt Amsterdamissa, tunnet taatusti nämä legendaariset vanhan liiton lajikkeet. Näiden lajikkeiden painoarvo on tosin sellainen, että kannabisharrastaja on niihin törmännyt luultavasti melkein missä päin maailmaa tahansa. Kansainvälisen historian lisäksi näitä lajikkeita yhdistävät myös tuhdit terpeenit ja reipas annos THC:tä.

Coffeeshop klassikkopaketti sisältää ratkaisun kannabiksen himoosi, halusitpa hybridiä, indicaa tai sativaa.

• Amnesia Haze: Sitruksinen makupommi höystettynä 22 THC-prosentilla ja päälle vielä huimat sato-odotukset niin sisällä kuin ulkonakin. Tämä sativaan taittuva hybridi tarjoaa erityisesti päähän kohdistuvan pilven, joka sementoi sen suosion coffeeshoppien kiintotähtenä.

• Northern Light: Geenikartan toista päätä edustava Northern Light on lähes puhdas indica. Se tuottaa syvän narkoottisen pilven 18 THC-prosentillaan ja maustaa kokemusta pippurisilla ja multaisilla terpeeneillä. Tämä lajike kuuluu rauhoittavien lajikkeiden aateliin.

• White Widow: Tasapainoinen hybridi, jonka hartsia valuviin kukintoihin on ladattu jopa 19 % THC:tä ja mausteisia, multaisia ja hedelmäisiä terpeenejä.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias