USA DAYS — Kiirehdi ja säästä jopa 50 % Säästä nyt

  • High Yield -pakkaus

High Yield -pakkaus

Pack content:

Royal Moby
Green Gelato
Shogun
Mitä ominaisuuksia kaipaat kannabislajikkeeltasi? Jos sinua kiinnostaa erityisesti tuotteliaisuus, on High Yield -pakkaus varmasti mieleesi. Jokainen tämän trion jäsenistä on viritetty tuottamaan massiivisia määriä budia kukkimisvaiheen aikana. Niillä on kuitenkin muutakin tarjottavaa: kaikki kolme tarjoavat korkeat THC-tasot ja tarpeeksi terpeenejä tuomaan kasvatustilaasi kunnon tuoksut.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 71.00 No stock

€ 71.00 (-0%)

instead of € 84.50

Osta ja voita 71 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

High Yield -pakkaus: Täytä Jemmapurkkisi

Kannabislajikkeilla on eri ominaisuuksia, jotka tekevät niistä kasvattajien silmissä kiinnostavia. Maun ja vaikutusten lisäksi useimpia kasvattajia kiinnostaa kunkin lajikkeen satopotentiaali. Jos kuulut heihin, jotka tykkäävät sulloa jemmapurkkinsa ääriään myöten täyteen joka sadonkorjuun päätteeksi, täytyy sinun kylvää näitä siemeniä ja nähdä omin silmin, miltä valtavat sadot oikein näyttävät!

Green Gelato, Royal Moby ja Shogun – tuotteliaat voimanpesät

Ympäristöseikat ovat tärkeässä osassa suurten satojen saamisen kannalta, mutta jotkut lajikkeet ovat geneettisesti virittäytyneet tarjoamaan fantastisia tuloksia joka ikinen kerta. High Yield -pakkauksen kolme lajiketta tuovat hymyn huulillesi, kun näet niiden oksien notkuvan hartsisten budien painosta. Katsotaanpa, mitä tarjottavaa niillä on:

• Green Gelato: Tämä kovaa koliseva ja maukas lajike tuottaa sisällä jopa 700 g/m² – tämä on paljon budia! Jos kasvatat mieluummin ulkona, niin valmistele kuivaamaan ja kypsyttämään jopa 800 grammaa kasvia kohden.

• Royal Moby: Selkeäpäisten vaikutustensa lisäksi tuottaa Royal Moby erinomaisia tuloksia lähes missä tahansa kasvatettuna. Voit odottaa saavasi jopa 600 g/m² sisäyksilöiltä ja 650–700 grammaa kasvia kohden ulkona kasvatetuilta kasveilta.

• Shogun: Voimakkaat vaikutukset, maanläheiset maut ja erinomainen tuotteliaisuus tekevät Shogunista täydellisen pakkauksen. Tämä voimanpesä tuottaa jopa 600 g/m² sisällä ja 650–750 grammaa kasvia kohden ulkona kasvatettuna.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias