• High Yield -pakkaus
 • Royal Moby
 • Green Gelato
 • Shogun

High Yield -pakkaus

Mitä ominaisuuksia kaipaat kannabislajikkeeltasi? Jos sinua kiinnostaa erityisesti tuotteliaisuus, on High Yield -pakkaus varmasti mieleesi. Jokainen tämän trion jäsenistä on viritetty tuottamaan massiivisia määriä budia kukkimisvaiheen aikana. Niillä on kuitenkin muutakin tarjottavaa: kaikki kolme tarjoavat korkeat THC-tasot ja tarpeeksi terpeenejä tuomaan kasvatustilaasi kunnon tuoksut.
(2)
Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 76.00

€ 76.00 (-0%)

instead of € 84.50

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

High Yield -pakkaus: Täytä Jemmapurkkisi

Kannabislajikkeilla on eri ominaisuuksia, jotka tekevät niistä kasvattajien silmissä kiinnostavia. Maun ja vaikutusten lisäksi useimpia kasvattajia kiinnostaa kunkin lajikkeen satopotentiaali. Jos kuulut heihin, jotka tykkäävät sulloa jemmapurkkinsa ääriään myöten täyteen joka sadonkorjuun päätteeksi, täytyy sinun kylvää näitä siemeniä ja nähdä omin silmin, miltä valtavat sadot oikein näyttävät!

Green Gelato, Royal Moby ja Shogun – tuotteliaat voimanpesät

Ympäristöseikat ovat tärkeässä osassa suurten satojen saamisen kannalta, mutta jotkut lajikkeet ovat geneettisesti virittäytyneet tarjoamaan fantastisia tuloksia joka ikinen kerta. High Yield -pakkauksen kolme lajiketta tuovat hymyn huulillesi, kun näet niiden oksien notkuvan hartsisten budien painosta. Katsotaanpa, mitä tarjottavaa niillä on:

• Green Gelato: Tämä kovaa koliseva ja maukas lajike tuottaa sisällä jopa 700 g/m² – tämä on paljon budia! Jos kasvatat mieluummin ulkona, niin valmistele kuivaamaan ja kypsyttämään jopa 800 grammaa kasvia kohden.

• Royal Moby: Selkeäpäisten vaikutustensa lisäksi tuottaa Royal Moby erinomaisia tuloksia lähes missä tahansa kasvatettuna. Voit odottaa saavasi jopa 600 g/m² sisäyksilöiltä ja 650–700 grammaa kasvia kohden ulkona kasvatetuilta kasveilta.

• Shogun: Voimakkaat vaikutukset, maanläheiset maut ja erinomainen tuotteliaisuus tekevät Shogunista täydellisen pakkauksen. Tämä voimanpesä tuottaa jopa 600 g/m² sisällä ja 650–750 grammaa kasvia kohden ulkona kasvatettuna.


  Arvostelija A. J. Päivämäärä 15/Nov/2023 :

  Titteli : absolute best
  Kommentti : the 3 of the best strains

  Arvostelija F. R. Päivämäärä 26/Jan/2023 :

  Titteli : Great Value Pack
  Kommentti : Fantastic quality seeds and great selection for this pack! High yields indeed and lovely flavours!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37752 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.