• Kestofiltterit jointteihin
 • Kestofiltterit jointteihin
 • Kestofiltterit jointteihin
 • Kestofiltterit jointteihin
 • Kestofiltterit jointteihin

Kestofiltterit jointteihin

Tee pössyttelystäsi entistäkin ekologisempaa näiden jointteihin tarkoitettujen RQS:n Kestofilttereiden avulla. 100-prosenttisesti biohajoavasta polylaktidista valmistetut filtterit eivät eritä myrkyllisiä höyryjä ja ovat täysin BPA-vapaita. Näin ne pitävät savusi puhtaana sekä sinun että ympäristösi hyväksi.
(6) Kirjoita arvostelu
Valitse edition
 • Icons
 • Letter
 • Mystery
On sale!
Alennettu hinta!
€ 2.90

€ 2.90 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (1)
 • Arvostelut (4)

Kestofiltterit jointteihin: vihreämpää pajauttelukokemusta varten

Oletko ympäristötietoinen pössyttelijä? Etsitkö jatkuvasti uusia keinoja, joilla minimoida luontoon jättämäsi vaikutukset? Siinä tapauksessa löysit etsimäsi! Esittelemme Royal Queen Seedsin Kestofiltterit jointteihin, jotka on valmistettu 100-prosenttisesti polylaktidista (orgaaninen polymeeri). Nämä filtterit ovat täysin biohajoavat, eivätkä sisällä lainkaan inhottavia kemikaaleja, jotka voisivat pilata savusi. Mikä parasta, sen sijaan, että heittäisit filtterin roskiin aina käytön jälkeen, voit käyttää niitä uudelleen aina, kun pajauttelet. Tilaa omasi ja valitse suosikkisi kolmesta designista:

1. Kuviot
2. RQS-kirjaimet
3. Mysteeri: yhdistelmä yllätysdesigneja.

Huomaa: jos vahingossa hukkaat filtterin tai heität sen roskiin, kun on sen aika, hajoavat ne 6–12 kuukaudessa.

Mitä on PLA?

PLA eli polylaktidi on orgaaninen polymeeri, joka on valmistettu fermentoidusta kasvitärkkelyksestä (yleensä maissi-, maniokki-, sokeriruoko- tai sokerijuurikastärkkelyksestä). Kun näiden luonnonmukaisten kasvikuitujen sokerit fermentoituvat, saavat ne aikaan maitohappoa, josta valmistetaan sitten polylaktidia. Polylaktidi on monipuolinen ja kestävä polymeeri, jotka käytetään yleisesti muovikalvojen, pullojen, biohajoavien lääkinnällisten laitteiden – sekä näiden superkätevien jointtifilttereiden – valmistuksessa!

Ovatko jointteihin tarkoitetut kestofiltterit turvallisia?

Kyllä! Vaikka olisitkin niin pilvessä, että sytyttäisit vahingossa filtterin tuleen, ei se tuota lainkaan myrkyllisiä höyryjä. Itse asiassa, jos poltat yhden filttereistä, todistaa sen erittämä paahteinen aromi vain sen, kuinka luonnonmukainen koko tuote on.


  Arvostelija A. B. Päivämäärä 25/Apr/2024 :

  Titteli : Very good idea they worth the price
  Kommentti : I bought this product,just use one filter 5-6 times ,still good to use it it didn't change the quality of the smoke.I supposed you can use one filter about ten times.They absolutely worth the price

  Arvostelija E. V. Päivämäärä 18/Mar/2024 :

  Titteli : Fijne filters!
  Kommentti : Leuk produkt, schoon ook! Het roken wordt zachter, en dat is fijn.. Maar, hoe lang kan je deze gebruiken, hoe schoonmaken en welke kant gebruiken?

  Arvostelija C. K. Päivämäärä 22/Jan/2024 :

  Titteli : Kivi
  Kommentti : Really nice filters i really like them. Clean printed, absolut tasteless and happy colors. High quality product. Try them

  Arvostelija G. S. Päivämäärä 04/Jan/2024 :

  Titteli : Fun Stuff
  Kommentti : Deze grappige 3d-prints maken het draaien makkelijker omdat ze niet hun vorm verliezen zoals hun papieren tegenhanger. Van binnen zijn ze compleet hol en koelen goed. Er zijn wel 2 ontwerpen die iets meer open mogen zijn (radioactief&smiley)


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä Frank Müller | 2024-01-25 05:06:50

Wie sind die Maße der Filter... Länge und Durchmesser?

Royal Queen Seeds Team

These filters are 20 mms long x 8 mm diameter.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias