Kumppanuuskasvi: Valkoapila

Valkoapila on elävä kate ja tarjoaa erinomaisen lähteen laadukasta typpeä kannabiksesi käyttöön. Se sopii mainiosti kumppanuuskasviksi ja pienentää riippuvuutta keinotekoisista lannoitteista. Nappaa meiltä mukaan siemenet omaan puutarhaasi!
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
€ 0.99 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Valkoapila sitoo typpeä maaperään ja toimii erinomaisena viherlannoitteena

VALKOAPILA

Valkoapila (Trifolium repens) on vahva ja matalakasvuinen viherkate, joka on hankala tappaa ja joka peittää tehokkaasti puutarhasi avoimet tilkut. Valkoapilalla on vain vähän ravinnollista tai lääketieteellistä arvoa, mutta näiden sijaan se voi tarjoa muita apuja terveen ja luonnonmukaisen kannabiksen viljelyyn. Valkoapila toimii luontaisena katteena maanpinnalle, auttaen täten suojaamaan kasvualustaa liialta lämmöltä ja auringonsäteiltä. Tämän lisäksi valkoapila helpottaa veden tunkeutumista maaperään ja auttaa parantamaan maaperän rakennetta. Kyseessä on nopeakasvuinen kukka, joka toimii puutarhassasi luonnonmukaisena viherlannoitteena. Näiden ominaisuuksien takia tätä kasvia voi suositella kumppanuuskasviksi mille tahansa kannabisviljelmälle.

Valkoapilalla on kuitenkin myös eräs erikoisominaisuus, se nimittäin kykenee sitomaan ilmakehän typpeä maaperään. Sen juurien erikoistuneet nystyrät sitovat ja stabilisoivat ilman typpeä juurten sekaan. Kasvin maatuessa tämä korkealaatuinen sidottu typpi vapautuu apilalta muiden kasvien käyttöön, antaen täten ylimääräisen ravinnelisän jäljellä jääneille kasveille, kuten esimerkiksi kannabikselle. Kannabis on tunnetusti hyvin ahne typen suhteen, joten ylimääräinen typpi tuottaa hyvän kasvuvasteen auttaen samalla sinua vähentämään lisälannoitteiden käyttöä. Kauniit valkoiset ja pinkit kukat puolestaan houkuttelevat perhosten ja mehiläisten tapaisia pölyttäjiä. Ja mikä parasta, valkoapilat pomppaavat seuraavana vuonna kevään tullen uudestaan kasvuun ilman minkäänlaisia toimenpiteitä.


  By K. F. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : L’utile
  Comment : Reçu très vite Joindre l’utile à l agréable


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias