• Basilika Royal Guardians

Basilika Royal Guardians

Basilika on suosittu keittiöyrtti, mutta myös erinomainen tuholaisten karkottaja, jos sitä käytetään kumppanuuskasvina kannabiksen kanssa. Se on helppo kasvattaa ja lisää palstasi monimuotoisuutta. Nämä basilikan siemenet auttavat sinut alkuun tämän yrtin kanssa.
 5.00/5 (6) Kirjoita arvostelu
€ 0.99
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Basilika auttaa sinua suojaamaan kannabispuutarhaasi

Basilika on mainio kumppanuuskasvi, sillä se auttaa houkuttelemaan perhosia ja suurta määrää erilaisia petopistiäisiä puutarhaasi. Basilikan makea tuoksu karkottaa kirvoja, kovakuoriaisia, sääskiä, perhosten toukkia ja jauhiaisia. Basilika on yksivuotinen kasvi, joten se tulee istuttaa joka vuosi uudestaan siemenestä alkaen. Voit istuttaa siemenet suoraan multaan tai ruukkuun sijoittamalla hyppysellisen siemeniä kasvualustan pinnalle ja peittämällä ne kevyesti mullalla. Nypi tasaisin väliajoin pois kukat ja uutta kasvustoa terveen ja runsaan kasvun takaamiseksi.

Basilika (Ocimum basilicum) on niin arvostettu ruokakasvi, että se lasketaan kuninkaalliseksi yrtiksi. Basilikan suuri, pehmeä, tuuhea ja aromikas lehtikasvusto on eräs maailman käytetyimpiä yrttejä. Erityisen tärkeä basilika on Malesian ja Indonesian keittiöissä, eikä vihreä thai-currykaan maistu oikealta, ennen basilikan lisäämistä. Basilika on helppohoitoinen yrtti ja se suorastaan kukoistaa lämpimimpien kuukausien aikana. Sen leveät lehdet auttavat sitä pärjäämään myös varjoisemmassa ympäristössä ja se tuottaa runsaasti kukkia, mikäli näitä ei nypitä pois.


  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Muito bom
  Comment : Perfeito para cultivar junto com as suas ervas

  By E. J. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Fast delivery, grows quickly!

  By J. V. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Makkelijke plant.
  Comment : Heerlijk snel groeiend

  By L. L. on 17/Jun/2019 :
  (5)

  Title : qualità e velocità
  Comment : ottimo prodotto

  By M. B. on 10/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Genial
  Comment : Las pedí para completar mi jardín junto con la lavanda, planté unas cuantas hace dos semanas y están creciendo preciosas.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias