Poltteluraportti: Royal Jack Autoflowering

Royal Jack Automatic on nopeampi versio – kiitos ripaukselle ruderaliksen genetiikkaa – aidosta ja alkuperäisestä Jack Herer kannabislajikkeesta. Se pyrkii säilyttämään alkuperäisen kasvin klassisen maun ja pilven. Tämän version THC-pitoisuus asettuu noin 16% tuntumaan.

Tämä lajike on erittäin helppo kasvattaa, mutta tämän jutun aiheena on polttelukokemus. Jutun taustatyöksi hankittiin muutama gramma Royal Jack Automaticin budia, ja tarkoituksena oli selvittää miten se palaa. Pidemmittä puheitta, tässä poltteluraporttimme:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

ROYAL JACK AUTOMATICIN VAIKUTELMA PAKATTUNA

Heti kypsytyspurkin avattuamme nenään kantautui tuore, pippurinen aromi Hazen suuntaan viittaavilla vivahteilla. Kaikki siis siltä osin lähellä alkuperäistä versiosta. Tuoksu on kenties hieman yrttisempi ja ehkä aavistuksen lievempi, jos jotakin eroa alkuperäiseen täytyy yrittää tehdä.

Kukinnot olivat tiukkoja, eritoten huomioiden niiden olevan lähtöisin autoflowerista, mutta ei missään tapauksessa kivikovia. Ulkomuoto läpäisi visuaalisen tarkastelun kriteerit laatubudille, ne ovat pulskia, pyöreitä ja vihreitä, viimeisteltynä kultaisilla pilkuilla ja juuri ja juuri erottuvilla kristalleilla.

Budit tuntuvat tahmaisilta kosketettaessa ja ne rikkoutuvat nätisti käsissä ennen grinderiin päätymistä, vapauttaen prosessin aikana uuden ryöpsähdyksen vienoja tuoksuja. Lopputuotteen rakenne oli lähes täydellistä, sopien vaivatta niin bongiin kuin jointiksi pyöritettäväksi. Käden ulottuvilla sattui olemaan paperia, joten tällä kertaa valinta kohdistui jointtiin, jonka sitten pyöräytimme ja löimme tulille.

ROYAL JACK AUTOMATICIN MAKU

Savun maku oli miltei täysin identtinen Jack Hererin kanssa; mäntyä ja multaa sisään hengitettäessä, ulos puhaltaessa taas makeaa hasista ja hartsia. Testiryhmämme muutama jäsen yskäisi kerran tai pari, mutta sitä ei tulkittu vakavaksi oireeksi. Olemme testanneet useita erilaisia autoflowereita viime vuosien aikana, joten odotukset eivät olleet hirveän korkealla. Siksipä olikin mukava tulla yllätetyksi, sillä savu oli vahvarunkoista ja monimutkaisen makuprofiilin omaavaa. Useimmat meistä pystyivät maistamaan Royal Jack Automaticin vielä puolen tunnin jälkeen.

Jack Herer Cannabis Bud

ROYAL JACK AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

Kolmanteen hittiin ehdittyämme suurin osa ryhmästämme tunsi päässään kivan pikku surinan, joka alkoi kihelmöivällä tunteella nenän ja otsan seuduilta. Pilvi kasvoi ja kehittyi seuraavan 20-30 minuutin aikana täyteen euforiaan, jonka johdosta ryhmäämme huvitti naurunremakan arvoisesti lähes asia kuin asia. Pilveä voisi kuvailla sosiaaliseksi ja luovaksi, sillä saimme testimme aikana kollektiivisesti aikaiseksi jopa muutamia ideoita seuraavaa poltteluraporttia varten!

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC: HAUSKAA, ILOISTA PÖSSYTTELYÄ

Royal Jack Automatic ei saavuttanut intensiivisyydellään aidon ja alkuperäisen Jack Hererin tasoa, mutta se oli kiistatta funktionaalisempi. Tämän pilven voisi kuvitella sopivan erityisesti sellaisiin hetkiin, kun haluat onnellisen ja iloisen fiiliksen ilman liian suurta energialatausta. Päivittäin polttelevat voivat luultavasti polttaa tätä myös päiväsaikaan, jos he ensin tutustuvat lajikkeeseen rauhassa vapaa-ajallaan. Negatiivisista puolista maininnan ansaitsee vain koehenkilöillämme verrattain pahaksi äitynyt suun kuivuminen. Sinun tulisikin siis kiinnittää huomiota oikeanlaisen nesteytyksen tärkeyteen ja varata käden ulottuville suosikkijuomiasi, kun päätät poltella Royal Jack Automaticia. Tästä pienestä miinuksesta huolimatta kyseessä on sangen miellyttävä lajike, jota uskallammekin suositella kaikille keskivahvuisen sativan ystäville, erityisesti mikäli heillä on tarve kasvattaa kivan näköistä budia kiireellä.

Buy Royal Jack Automatic

Jack Herer on mahtavan miehen mukaan nimetty mahtava lajike. Jack oli väsymätön kannabisaktivisti ja myös hamppuraamattuna tunnetun The Emperor Wears No Clothes kirjan kirjoittaja. Hän oli tärkeä vaikuttaja kannabisyhteisössä aina kuolemaansa asti vuonna 2010.

Buy Royal Jack Automatic

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias