• RQS Pollinator Grinder With Mill
 • RQS Pollinator Grinder With Mill

RQS Pollinator Grinder

4-osainen Pollinator-grinder läpinäkyvällä kannella erityisen nopeaa ja helppoa jauhamista varten. Jauhamiskammion alta löytyy mesh-verkko, joka siivilöi budiesi tärkeimmät osat. Ne kerätään alaosan säiliöön. Varustettu sivuosan RQS-logolla. Saatavilla mustana (valkoisin kirjaimin). Halkaisija:  60mm - Korkeus: 60mm
(93)
Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 15.00

€ 15.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (1)
 • Arvostelut (75)

RQS Pollinator Grinder: kerää trikomit tyylillä

Kokeiltuasi RQS Pollinator Grinderia veivillä et enää koskaan tarvitse toista grinderia. Tämä 4-osainen grinder on suunniteltu erityisesti kannabiselämäntyylistä nauttiville ja on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Neljä osaa sopivat yhteen, luoden kompaktin ja kestävän grinderin.

Video id: 820415503

Virtaviivainen ja esteettinen

Ollessasi grinderostoksilla saatat huomata tämän mallin olevan hieman virtaviivaisempi ja esteettisempi kuin muut markkinoilla olevat versiot. Jos käyt usein juhlissa grinder mukanasi tai jos sinulla sattuu olemaan kämppis, joka vohkii lempitavarasi, voit käyttää designia ja verkkosivuston nimeä todisteena siitä, että grinder kuuluu sinulle.

Älä enää hukkaa marihuanaa

Jos olet sattunut ennen käyttämään grinderia, toistuvaan grinderin käyttöön liittyvät ongelmat ovat todennäköisesti tulleet sinulle tutuiksi. Suurin osa grindereista ei ole varustettu suojaavalla sisäosan verkolla ja kun sellaisesta irrottaa kannen, huomaa pikkuruisten kannabiksen osien kiinnittyneen grinderin kanteen, sivuille ja pohjalle. Tämä veivigrinderi on varustettu jauhamisosan alapuolella sijaitsevalla mesh-verkolla. Se siivilöi budisi hitaasti ja varmasti. Grinderi työntää budisi pienimmät ja parhaimmat osat verkon läpi alaosan tasolle, joten voit helposti kerätä siitä budisi, kun haluat niitä polttaa. Lisäetuna voit pyyhkiä ruudukon ja sekoittaa jäljelle jääneen materiaalin valmistaaksesi omaa kannabisöljyäsi.

Nopea jauhatus

Jos kulutat aikaasi erotellen budejasi käsin ja huolellisesti irrottamalla pienimmät osat pussista, tuhlaat sekä aikaasi että rahaasi. Tämän grinderin avulla voit erotella budisi ja pääset polttamisen makuun entistä nopeammin. Jotkut kannabiselämäntyyliä elävät käyttävät kahvi- tai maustemyllyä hienontaakseen marihuanansa, mutta nämä tehokkaat hienontajat voivat itse asiassa muuttaa kalliin investointisi pelkäksi mössöksi, jota et kykene käyttämään, saati polttamaan. Tämä grinder, jonka yläosasta löytyy kätevä veivi, on huomattavasti helpompi käyttää ja lisäksi se mahdollistaa suuremman hallinnan tuotteestasi. Voit tarkkailla budejasi ja nähdä jauhamisasteen katsomalla  läpinäkyvän kannen läpi.

RQS Pollinator Grinder veivillä on ultimaattinen kannabistuote. Voit käyttää sitä omassa rauhassa, ottaa sen mukaan juhliin tai keikoille tai antaa sen vaikka lahjaksi.


  Arvostelija M. M. Päivämäärä 24/Nov/2023 :

  Titteli : AndyArbeit
  Kommentti : Skuff Monster, nur leider war er mit etwas harzigeren Blüten überfordert! Und die schraube der Kurbel ist dabei überdreht, und somit nicht mehr zu gebrauchen. Schade 04/10

  Arvostelija G. S. Päivämäärä 02/Oct/2023 :

  Titteli : Very Good
  Kommentti : Prodotto eccellente che svolge il suo lavoro egregiamente anche sulle cime più coriacee senza particolare sforzo oltre ad essere esteticamente molto bello.

  Arvostelija S. D. Päivämäärä 12/Sep/2023 :

  Titteli : Herr Graf
  Kommentti : Empfehlenswertes Produkt, war beim Vaper kostenlos dabei. Relativ groß, leichtgängig.

  Arvostelija E. S. Päivämäärä 04/Sep/2023 :

  Titteli : Fijne grinder
  Kommentti : Deze grinder is een aanrader! Hij voelt door de stevige aluminium behuizing degelijk aan, heeft een prima formaat en doet zijn werk snel en zonder moeite. Het hendeltje wil wel eens inklappen tijdens het gebruik, maar dat is een kwestie van gewenning. Leuke extra is het bijgeleverde 'schepje' waarmee je alles makkelijk uit de grinder kunt halen.

  Arvostelija C. S. Päivämäärä 21/Jul/2023 :

  Titteli : meu grinder nº1
  Kommentti : Muito bom, a manivela roda muito fluida e é um prazer o brinde do acumulado depois de umas moídas com a rede. Com um design atraente, aquele "fatal black"... e ergonómicos 6cm diâmetro. Aprovado.

  Arvostelija P. Z. Päivämäärä 05/Jun/2023 :

  Titteli : This is what i was looking for
  Kommentti : Awesome Grinder !!! I recommend to everyone !!! Thx RQS

  Arvostelija G. T. Päivämäärä 22/Sep/2022 :

  Titteli : Green Machine974
  Kommentti : pour la maison uniquement ;) mais le plus efficace de tous. je n'utilise plus que celui ci ! Pour le prix c'est vraiment le top

  Arvostelija H. J. Päivämäärä 22/Sep/2022 :

  Titteli : HJ
  Kommentti : A very nice grinder indeed! And the price is on point as well.

  Arvostelija M. C. Päivämäärä 24/Aug/2022 :

  Titteli : Ottima fattura
  Kommentti : Sicuramente vale la spesa, molto comodo, efficace ed esteticamente carino. Consigliato

  Arvostelija M. O. Päivämäärä 03/Aug/2022 :

  Titteli : Great design
  Kommentti : Lots of neat qualities with sifter for crystals, easy usable handle. 5 star rating would be if grinder made a slightly finer cut

  Arvostelija A. K. Päivämäärä 07/Jun/2022 :

  Titteli : monsieur
  Kommentti : Top de qualité , mais trop gros les trous, dommage

  Arvostelija G. E. Päivämäärä 29/May/2022 :

  Titteli : Good grinder
  Kommentti : Grinds very well and fast! The window is handy to check on the grinding process. The handle folds makes it compact, but the folding is often not very handy while grinding. I'd rather see a fixed version of this grinder, that would give it 5 stars.

  Arvostelija M. D. Päivämäärä 01/May/2022 :

  Titteli : Mike
  Kommentti : Perfect ding, ik heb er zelfs 1 extra

  Arvostelija P. S. Päivämäärä 26/Apr/2022 :

  Titteli : Polinator grinder top
  Kommentti : Really good product.

  Arvostelija K. O. Päivämäärä 29/Mar/2022 :

  Titteli : Grinder
  Kommentti : Muito bom!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä Simone | 2017-11-05 13:38:24

Quanto è grande ??

Royal Queen Seeds Team

It is a bit bigger than a regular grinder, however you can fold the mill to make it a bit smaller.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias