• VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID
 • Volcano Hybrid
 • Volcano Hybrid

Volcano Hybrid

Volcano Hybrid on suunniteltu syrjäyttämään Volcano Digit. Klassisen pöytävaporisaattorin uusittu versio toimii älykännykän sovelluksen kautta, omaa uuden lookin ja lämpiää  aiempaa nopeammin.
(2)
Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Hopea
 • Onyx
On sale!
Alennettu hinta!
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: Hyvä Vaporisaattori Päivittyi Suorastaan Täydelliseksi

Volcano Digit oli ikoninen vaporisaattori. Laitteen vuorimainen rakenne ja massiiviset yhteiskäyttöön tarkoitetut höyrypussit ovat olleet monien hämyisten muistojen ja bileiden keskiössä. Tästä syystä saattaakin kuulostaa surulliselta, että Volcanon valmistaja Storz & Bickel on päättänyt lopettaa tämän ikonisen vaporisaattorin valmistuksen. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, itse asiassa päinvastoin, sillä Volcano Digit on saamassa arvoisensa mantteliperijän, uuden ja useilta ominaisuuksiltaan parannellun Volcano Hybridin!

Volcano Hybrid säilyttää aiemmista versioista niiden parhaat ominaisuudet, muodot ja koon. Se on myös yhteensopiva EASY VALVE -pussien kanssa – näiden avulla höyryttää tarvittaessa pilveen vaikka koko huoneellisen. Myös aiemmista versioista tuttu letku on edelleen liitettävissä laitteeseen. Näiden vanhojen ja hyväksi havaittujen ominaisuuksien lisäksi Volcano Hybrid pakkaa kuitenkin joukon uusia höyryttelykokemusta parantavia toimintoja.

Höyryttelijät voivat nyt säätää vapon asetuksia älykännykällään Bluetooth-yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi lämpötilan säätely välillä 40–230°C onnistuu nyt sohvalta käsin, kunhan kännykän käyttöjärjestelmä on Android. Näin laaja lämpötilahaarukka takaa sen, että käyttäjä voi halutessaan tähdätä tiettyihin spesifisiin kannabinoideihin tai terpeeneihin. Jokaisen nautitun pussin sisältö voi siis teoriassa olla ainutlaatuinen!

*Volcano Hybrid sovellusta ei ole saatavilla iOS sovelluskaupasta Applen päätöksestä johtuen.*

Volcano Hybridin lämmitysjärjestelmä on myös kokenut päivityksen. Verrattuna aiempaan höyry nousee nyt nopeammin, jo 1–2 minuutissa käynnistyksestä.

Volcano Hybrid on ultimaattinen sosiaalinen vaporisaattori. Käyttöä ei ole rajoitettu pelkkään kukkaan! Tämä vapo on varustettu tiivistetyynyllä, jonka avulla voit pajauttaa lempikonsentraattejasi, -vahojasi ja -öljyjäsi. Valmistaudu viemään vaporisaattorisi uusiin sfääreihin!

Esittelyssä Volcano Hybridin Onyx-versio

Ajattelitko, ettei Volcano Hybrid voisi käydä yhtään kauniimmaksi? No, se kävi juuri! Legendaarisen ja sosiaalisen pöytävapon Onyx-versio tuo tyyliin tummaa ja mystistä estetiikkaa.

Mitä pakkaus sisältää?

Volcano Hybridin myyntipakkaukseen kuuluu:

 • Volcano Hybrid vaporisaattori
 • Käyttöohjekirja
 • Ilmansuodatin
 • Pesä (tiiviste, ritiläsetti, nestealusta, harja)
 • EASY VALVE pussi adapterilla
 • EASY VALVE pussi suukappaleella
 • Virtajohto

Hyviä uutisia! Voit nimittäin käyttää vanhan Volcano Digitin osia myös uuden Volcano Hybridin kanssa. Pakettiin kuuluva EASY VALVE adapteri on yhteensopiva vanhojen ja geneeristen pussien kanssa.

Erikoistarjous!

Tarjoamme rajoitetun ajan Volcano Hybridin Royal Queen Seedsin nettikaupasta ostaneille kaupantekijäisiksi RQS Grinderi, metallisen väsäysalustan ja 5 ilmaista siementä. Tämän parempaa tarjousta tuskin löytyy!


Vastuuvapauslauseke

Lue pakkauksen mukana tulevat ohjeet vaporisaattorisi takuun aktivoimiseksi.

Vaporisaattoreillamme on yhden vuoden valmistajan takuu, jota RQS hoitaa suoraan valmistajan kanssa. Jotkin valmistajat tarjoavat tätä ajanjaksoa pidempiä laajennettuja takuita. Kun vuoden takuuaika on kulunut umpeen, ota yhteyttä suoraan valmistajaan ja säilytä tuotteen pakkaus, sarjanumero sekä lasku todisteena ostoksesta.

Huomaathan, että Volcano Hybrid Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.

Volcano Hybrid data sheet
Pesän koko: 6,5 CM³
Ohjausmenetelmä: Digitaalinen
Lämpö: Konvektio
Lämpenemisaika: 3 - 5 min
Koko: 26 x 26 x 26 cm
Lämpötila: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Sopii käytettäväksi: Kuivat yrtit ja tiivisteet
Paino: 1.600 gr

  Arvostelija N. V. Päivämäärä 02/Jan/2023 :

  Titteli : Goed maar prijzig
  Kommentti : Snelheid van opwarming is onmenselijk ook is die nog eens zeer praktisch om te gebruiken! Enige nadeel is de hoge prijs.. dus vandaar 4 sterren anders was deze er zeker 5 waard!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias