• VOLCANO HYBRID
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer

VOLCANO HYBRID

Pack content:

5 Ilmaisia kannabiksen siemeniä
Ikkunallinen Grinderi
Metallinen RQS Käärimisalusta
Volcano Hybrid on suunniteltu syrjäyttämään Volcano Digit. Klassisen pöytävaporisaattorin uusittu versio toimii älykännykän sovelluksen kautta, omaa uuden lookin ja lämpiää  aiempaa nopeammin.
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Osta ja voita 598 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: Hyvä Vaporisaattori Päivittyi Suorastaan Täydelliseksi

Volcano Digit oli ikoninen vaporisaattori. Laitteen vuorimainen rakenne ja massiiviset yhteiskäyttöön tarkoitetut höyrypussit ovat olleet monien hämyisten muistojen ja bileiden keskiössä. Tästä syystä saattaakin kuulostaa surulliselta, että Volcanon valmistaja Storz & Bickel on päättänyt lopettaa tämän ikonisen vaporisaattorin valmistuksen. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, itse asiassa päinvastoin, sillä Volcano Digit on saamassa arvoisensa mantteliperijän, uuden ja useilta ominaisuuksiltaan parannellun Volcano Hybridin!

Volcano Hybrid säilyttää aiemmista versioista niiden parhaat ominaisuudet, muodot ja koon. Se on myös yhteensopiva EASY VALVE -pussien kanssa – näiden avulla höyryttää tarvittaessa pilveen vaikka koko huoneellisen. Myös aiemmista versioista tuttu letku on edelleen liitettävissä laitteeseen. Näiden vanhojen ja hyväksi havaittujen ominaisuuksien lisäksi Volcano Hybrid pakkaa kuitenkin joukon uusia höyryttelykokemusta parantavia toimintoja.

Höyryttelijät voivat nyt säätää vapon asetuksia älykännykällään Bluetooth-yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi lämpötilan säätely välillä 40–230°C onnistuu nyt sohvalta käsin, kunhan kännykän käyttöjärjestelmä on Android tai iOS. Näin laaja lämpötilahaarukka takaa sen, että käyttäjä voi halutessaan tähdätä tiettyihin spesifisiin kannabinoideihin tai terpeeneihin. Jokaisen nautitun pussin sisältö voi siis teoriassa olla ainutlaatuinen!

Volcano Hybridin lämmitysjärjestelmä on myös kokenut päivityksen. Verrattuna aiempaan höyry nousee nyt nopeammin, jo 1–2 minuutissa käynnistyksestä.

Lämpötilan säätö ei kuitenkaan ole ainut merkittävä uudistus. Laitteen painikkeet ovat uutta mallia ja antavat vapolle tyylikkään lookin. Digitin kömpelöt ja suurikokoiset nappulat on nyt korvattu virtaviivaisilla ja laitteen pinnan kanssa samalla tasolla olevilla painikkeilla. Jopa LED-näytön värit ovat muuttuneet aiemmista punaisesta ja vihreästä rauhallisempiin valkoiseen ja oranssiin.

Yksi asia on kuitenkin pysynyt täysin samana, sillä Volcano Hybridin laatu on tuttuun tapaan ensiluokkaista. Laite kootaan Saksassa korkealaatuisista materiaaleista pitkä käyttöikä tavoitteena.

MITÄ PAKKAUS SISÄLTÄÄ?

Volcano Hybridin myyntipakkaukseen kuuluu:

 • Volcano Hybrid vaporisaattori
 • Käyttöohjekirja
 • Ilmansuodatin
 • Pesä (tiiviste, ritiläsetti, nestealusta, harja)
 • EASY VALVE pussi adapterilla
 • EASY VALVE pussi suukappaleella
 • Virtajohto

Hyviä uutisia! Voit nimittäin käyttää vanhan Volcano Digitin osia myös uuden Volcano Hybridin kanssa. Pakettiin kuuluva EASY VALVE adapteri on yhteensopiva vanhojen ja geneeristen pussien kanssa.

ERIKOISTARJOUS!

Tarjoamme rajoitetun ajan Volcano Hybridin Royal Queen Seedsin nettikaupasta ostaneille kaupantekijäisiksi kohokuvioidun grinderin, metallisen väsäysalustan ja 5 ilmaista siementä. Tämän parempaa tarjousta tuskin löytyy!

***Huomaathan, että Volcano Hybrid on rajattu Royal Queen Seedsin ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle***

VOLCANO HYBRID data sheet
Lämpö: Konvektio
Koko: 26 x 26 x 26 cm
Paino: 1.600 gr
Lämpötila: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Lämpenemisaika: 3 - 5 min
Pesän koko: 6,5 CM³
Ohjausmenetelmä: Digitaalinen
Sopii käytettäväksi: Kuivat yrtit & Tiiviste-/nestetyyny


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias