• Royal Guardians Anti-Bug Pack

Royal Guardians Anti-Bug Pack

Kumppanuuskasvien käyttö on järkevä tapa torjua tuholaisia, sillä kyseessä on 100% luonnonmukainen menetelmä. Torjunta-aineita välttämällä saat puhtaan maun lopputuotteeseen ja vältä ainejäämät ympäristöystävällisellä tavalla. Paketti on kasattu RQS-tiimin ammattitaidolla.
 5.00/5 (7) Kirjoita arvostelu
€ 3.99 No stock
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Royal Queen Seeds - Royal Guardians Tuholaistorjuntapaketti: luomulinnoitus kannabistesi ympärillä

Royal Guardians Tuholaistorjuntapaketti on kokoelma kumppanuuskasveja, joilla on tunnetusti tuholaistorjunnassa käytettyjä ominaisuuksia. Pidä haittahyönteispopulaatiot lähtökuopissa näiden marihuanan kanssa kasvatettavien apurien avulla. Näiden kasvien torjuntavoima auttaa ehkäisemään ongelmia, myös perinteisesti haastavien hämähäkkipunkkien ja kirottujen kirvojen kanssa.

Näiden kumppanuuskasvien kylväminen hyödyttää kannabisviljelmääsi usealla eri tavalla. Kaikkein tärkein hyöty juuri näiden kasvien kohdalla on niiden kyky torjua ja karkottaa joukkoa erilaisia kannabista uhkaavia tuholaisia, kuten hiiriä, pistiäisiä, kirvoja ja punkkeja. Nämä kasvit auttavat myös parantamaan maaperän laatua, jolla voi olla positiivinen vaikutus erilaisten jouhimatojen ja muiden vastaavien torjunnassa. Useat näistä kasveista tuottavat myös tuoksuyhdisteitä, jotka voivat auttaa pitämään kärpästen ja moskiittojen tapaisia tuholaisia poissa.

Kumppanuuskasvit ovat luonnonmukainen ratkaisu tuholaisten torjuntaan ja hallintaan. Royal Guardians Tuholaistorjuntapaketti auttaa sinua kasvattamaan puhdasta, lisäaineetonta satoa. Ainut ihmisen tekemä lisätarvike tämän paketin kanssa käytettäväksi on sumutinpullo, jonka avulla voit ruiskutella kasveillesi tekemiäsi kotitekoisia liuoksia. Kumppanuuskasvit auttavat sinua tavoitteessasi tuottaa elinvoimaista, puhdasta, lisäaineetonta ja korkealaatuista marihuanaa, pienentäen samalla viljelyksesi ekologista jalanjälkeä.

Tämä paketti sisältää seuraavat siemenet:

- Sitruunamelissa
- Tilli
- Auringonkukka
- Korianteri
- Laventeli


  By A. N. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : perfect
  Comment : works very well

  By A. L. on 14/Jun/2019 :
  (5)

  Title : pack anti insectes
  Comment : pour l'instant tout se passe bien

  By R. K. on 28/May/2019 :
  (5)

  Title : Passen gut in jeden Naturgarten
  Comment : Sehr empfehlenswert !

  By P. M. on 18/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Smart & EcoFriendly
  Comment : Started to germinate these little helpers a while and all ready they are keeping the girls safe! Not only are we providing for a healthy crop we are helping Earth, one seed at a time :)

  By D. O. on 01/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Great quality
  Comment : Absolute top quality seeds. Most I've planted 3 days ago are already above ground loving the nice but of sun we've had the last week.

  By M. B. on 07/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Gatekeeper
  Comment : Wachsen jetzt im Chilitopf am Fenster. Hoffentlich bleiben Mieslinge weg!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias