By Luke Sumpter

Iso paha banaani kush: Fat Banana

Iso paha banaani kush: Fat Banana

Muuttuva kannabis

Lähitulevaisuudessa kannabiskulttuuri tulee muuttumaan uusien, voimakkaiden hybridien toimesta. Fat Banana on kurkistus tuohon tulevaisuuteen. Tämän lajikkeen kehitystyössä Royal Queen Seedsin mestarikasvattajat etsivät käsiinsä hienoimmat genetiikat ja investoivat roppakaupalla aikaa luodakseen kuninkaallisen tason budin. Työ aloitettiin perinpohjaisella lajittelutyöllä, jolla etsittiin kaikista voimakkaimmat ja satoisimmat Banana OG yksilöt, jonka jälkeen projektin tähtäimeen otettiin yhdistää näiden halutuimmat ominaisuudet ja eliminoida samalla joitakin Banana OG -genetiikan tunnettuja puutteita. Tuloksia huolella risteyttämällä, kehittämällä ja stabiloimalla projektia vietiin kohti tahmaista vihreää täydellisyyttä.

Korkean tehon kasvatusta

Sisällä kasvatettaessa tai ulkona lämpimässä ilmastossa voit odottaa turvonneita ja meheviä budeja säihkyvällä hartsikuorrutteella. Vapaana kasvavat kasvit voivat venyä hieman normaaleja indicoita korkeammiksi, mutta palkintona kasvattaja saa henkeäsalpaavan massiivisen pääbudin. Tämä ei kuitenkaan ole ainut vaihtoehto, sillä Fat Banana on monipuolinen lajike ja vastaa hyvin trimmaus- ja muotoilutekniikoihin.

Sisätiloissa kukkimista voi kuvailla sähäkäksi, sillä satoa pääsee niittämään vain 8 viikon 12-12 valojakson päätteeksi. Ulkona kasvatettava Fat Banana saattaa vaatia tukitoimia sen ehkäisemiseksi, etteivät ylisuuret budit pääsee katkaisemaan painollaan sivuhaaroja. Myöhäiseen syyskuuhun saavuttaessa saksien olisi syytä olla teroitetut ja vaa’an kalibrointi kunnossa.

Suosittelemme vahvasti luomuviljelyä. Lukuun ottamatta hyvin ajoitettuja kukitusboostereita Fat Bananalla ei ole erityisvaatimuksia ruokavalion suhteen. Tämän lajikkeen kasvuvastine on paras tiheällä, mutta kevyellä/keskitasoisella ravinnelisällä kasvatettuna. Myös vesiviljelyn tulokset voivat olla huimia, mutta sinun täytyy huolehtia, että kasvit tulevat hyvin huuhdelluiksi.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Lokakuun alku
Rauhoittava

Osta Fat Banana

Jumittavat vaikutukset

Biologien mukaan ihmisten ja simpanssien genetiikasta 95-98% on yhteistä. Samaan tapaan Fat Banana on tehnyt huiman evolutionaarisen loikan jättäen Banana OG:n taakseen. Lajikkeen THC-pitoisuudet voivat ylittää 25%. Rajut metsämarjojen ja klassisen Kushin aromit valtaavat tilan kuin tilan pussin avatessasi. Kimaltavat tahmaiset budit näyttävät suorastaan hikoilevan trikromeja.

Pari imaisua on tarpeeksi viedäkseen satunnaisen käyttäjän unten maille, kun taas korkeamman toleranssin omaavat saavat hetken aikaa nautiskella banaanilta maistuvasta makuräjähdyksestä, ennen kuin raskas fyysinen pilvi ottaa vallan. Tästä seuraa yleensä kyltymätön nälkä, jos pysyt tajuissasi tarpeeksi pitkään. Tämän lajikkeen kanssa uneen ja ruokahaluun liittyvät ongelmat ovat historiaa. Vastaan taistelu on turhaa, joten parasta onkin täyttää ruokakaappi, etsiä kaukosäädintä apuna käyttäen mielekästä katsottavaa ja ottaa mukava asento sohvalta. Fat Banana on kannabismaailman uusi supervalta.

Fat Banana Automatic: Aivan Yhtä Häikäisevä

Fat Bananan genetiikan kehittäminen edelleen on käytännössä mahdoton tehtävä. Trooppisia hedelmiä tarjoava maku ja syvän rentouttava fyysinen pilvi osuvat nappiin kerta toisensa jälkeen. Halusimme kuitenkin tehdä lajikkeesta helpommin lähestyttävän aloittelijoille, joten jalostajamestarimme ottivat Fat Bananan genetiikan käsittelyyn ja loivat planeetan tuottoisimpiin ja vahvimpiin kuuluvan autoflowerin.

Tämän jykevän lajikkeen ja yhtä herkullisen Cookies Auton risteyttämällä kasvattajamme loivat lajikkeen, jonka genetiikasta 70 % on indicaa, 20 % sativaa ja loput 10 % ruderalikselta.

Fat Banana Automatic tuottaa tiukkoja suippoja budeja, jotka suorastaan tihkuvat hartsia. Kukintoa läheltä tarkastellessa voit nähdä niiden pintaa peittävän vaahtomaisen kuorrutuksen. Sisäkasvatuksessa huippukorkeus jää helposti hallittavaan metrin luokkaan, ja tuottoa on odotettavissa neliömetriltä jopa 450 grammaa. Ulkokasvatuksessa korkeutta kertyy luonnollisesti hieman enemmän, aina noin 120 senttimetriin asti, jolloin tuotto kasviyksilöä kohti asettuu jonnekin 90 ja 175 gramman välille. Lajike on varsin pienikokoinen, joten se on erinomainen ehdokas diskreettiä profiilia vaativaan kasvatusoperaatioon niin sisällä kuin ulkonakin.

Fat Banana Automatic budit voivat näyttää pieniltä ja viattomilta, mutta niihin kätkeytyy kovalyöntinen yhdistelmä fytokemikaaleja. Kukintojen THC-pitoisuuden noustessa jopa 22 %:iin ei tarvita kuin muutama imaisu ja verenkiertosi kierrättämät kannabinoidit iskeytyvät vastustamattomasti kehosi CB1-reseptoreille. Käyttösuosituksemme ajoittuu tämän lajikkeen osalta ilta-aikaan, jolloin voit nauttia huoletta sen rauhoittavan pilven hellästä otteesta.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Rauhoittava, Selkeä

Osta Fat Banana Auto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias