ISO PAHA BANAANI KUSH: FAT BANANA 

MUUTTUVA KANNABIS

Lähitulevaisuudessa kannabiskulttuuri tulee muuttumaan uusien, voimakkaiden hybridien toimesta. Fat Banana on kurkistus tuohon tulevaisuuteen. Tämän lajikkeen kehitystyössä Royal Queen Seedsin mestarikasvattajat etsivät käsiinsä hienoimmat genetiikat ja investoivat roppakaupalla aikaa luodakseen kuninkaallisen tason budin. Työ aloitettiin perinpohjaisella lajittelutyöllä, jolla etsittiin kaikista voimakkaimmat ja satoisimmat Banana OG yksilöt, jonka jälkeen projektin tähtäimeen otettiin yhdistää näiden halutuimmat ominaisuudet ja eliminoida samalla joitakin Banana OG -genetiikan tunnettuja puutteita. Tuloksia huolella risteyttämällä, kehittämällä ja stabiloimalla projektia vietiin kohti tahmaista vihreää täydellisyyttä.

Fat Banana

KORKEAN TEHON KASVATUSTA

Sisällä kasvatettaessa tai ulkona lämpimässä ilmastossa voit odottaa turvonneita ja meheviä budeja säihkyvällä hartsikuorrutteella. Vapaana kasvavat kasvit voivat venyä hieman normaaleja indicoita korkeammiksi, mutta palkintona kasvattaja saa henkeäsalpaavan massiivisen pääbudin. Tämä ei kuitenkaan ole ainut vaihtoehto, sillä Fat Banana on monipuolinen lajike ja vastaa hyvin trimmaus- ja muotoilutekniikoihin.

Sisätiloissa kukkimista voi kuvailla sähäkäksi, sillä satoa pääsee niittämään vain 8 viikon 12-12 valojakson päätteeksi. Ulkona kasvatettava Fat Banana saattaa vaatia tukitoimia sen ehkäisemiseksi, etteivät ylisuuret budit pääsee katkaisemaan painollaan sivuhaaroja. Myöhäiseen syyskuuhun saavuttaessa saksien olisi syytä olla teroitetut ja vaa’an kalibrointi kunnossa.

Suosittelemme vahvasti luomuviljelyä. Lukuun ottamatta hyvin ajoitettuja kukitusboostereita Fat Bananalla ei ole erityisvaatimuksia ruokavalion suhteen. Tämän lajikkeen kasvuvastine on paras tiheällä, mutta kevyellä/keskitasoisella ravinnelisällä kasvatettuna. Myös vesiviljelyn tulokset voivat olla huimia, mutta sinun täytyy huolehtia, että kasvit tulevat hyvin huuhdelluiksi.

RELATED STORY
Organic Cannabis

JUMITTAVAT VAIKUTUKSET

Biologien mukaan ihmisten ja simpanssien genetiikasta 95-98% on yhteistä. Samaan tapaan Fat Banana on tehnyt huiman evolutionaarisen loikan jättäen Banana OG:n taakseen. Lajikkeen THC-pitoisuudet voivat ylittää 25%. Rajut metsämarjojen ja klassisen Kushin aromit valtaavat tilan kuin tilan pussin avatessasi. Kimaltavat tahmaiset budit näyttävät suorastaan hikoilevan trikromeja.

Pari imaisua on tarpeeksi viedäkseen satunnaisen käyttäjän unten maille, kun taas korkeamman toleranssin omaavat saavat hetken aikaa nautiskella banaanilta maistuvasta makuräjähdyksestä, ennen kuin raskas fyysinen pilvi ottaa vallan. Tästä seuraa yleensä kyltymätön nälkä, jos pysyt tajuissasi tarpeeksi pitkään. Tämän lajikkeen kanssa uneen ja ruokahaluun liittyvät ongelmat ovat historiaa. Vastaan taistelu on turhaa, joten parasta onkin täyttää ruokakaappi, etsiä kaukosäädintä apuna käyttäen mielekästä katsottavaa ja ottaa mukava asento sohvalta. Fat Banana on kannabismaailman uusi supervalta.

Fat Banana

Fat Banana on ensiluokkainen kush-lajike, jonka geneettinen tausta on OG Kush x Chiquita Banana. Näillä vanhemmilla on selvää, että perimästä löytyy reilusti potkua, josta Fat Bananan suuruus juontaakin juurensa.

Buy Fat Banana

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias