• RQS Snapback Cap
 • RQS Snapback Cap
 • RQS Snapback Cap
 • RQS Snapback Cap
 • RQS Snapback Cap
 • RQS Snapback Cap
 • RQS Snapback Cap +3

RQS Snapback Cap

Etsitkö täydellistä syntymäpäivälahjaa kannabiksen ystävälle? Voit lopettaa etsinnän, sillä meillä on tarjolla Royal Queen Seeds Snapback-lippis, joka on erinomainen lahja itsellesi tai ystävällesi. Iskevä logo yhdistettynä muodikkaaseen snapback-malliin on ajaton ja moderni ratkaisu.
 5/5 (16) Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Musta
 • Vihreä
€ 15.00 No stock
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Royal Queen Seedsin snapback on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita mielesi mukaan mustan, ruskean ja harmaan väliltä. Kaikki lippikset on koristeltu Royal Queen Seedsin logolla, jossa majesteettinen leijona seisoo takajaloillaan Q-kirjaimen päällä. Teksti Royal Queen Seeds löytyy myös keltaisella kirjailtuna lipan sisäpuolelta. Tämä on muodikas ja uniikki hattu leveällä lipalla.

Royal Queen Seedsin snapback ei ole liian tiukka, kuten jotkut vastaavat lippikset, joten olet varmasti tyytyväinen sen istuvuuteen ja mukavaan tuntumaan. Royal Queen Seeds snapback sisältää nimensä mukaisesti takana olevan napsautettavan säädön koolle. Lippiksen materiaali on mukavan pehmeää ja hengittävää, eli se istuu mukavasti päähän mitä ikinä sitten teitkään. Snapbackit ovat edullisempia kuin yhden koon baseball-lippikset ja ne ovatkin kasvattaneet suosiotaan viime vuosina.

Hatun mukana tulee Royal Queen Seeds tarra, josta löydät sivustomme osoitteen ja yhteystiedot uusien kannabislajikkeiden hankkimiseen. Heitä päähäsi tämä tyylikäs snapback-lippis ja levitä siemenpankkimme sanomaa. Ystäväsi tulevat huomamaan tämän tyylikkään asusteen ja samalla he saavat vinkkejä mistä hankkia laadukkaita kannabiksen siemeniä.

Royal Queen Seeds on yhden pysähdyksen nettikauppa ja tietovarasto kannabiksen kasvattamiseen, lääkekannabiksen siemeniin, kasvatuskitteihin ja parhaiden lajikkeiden siemenille. Royal Queen Seeds kuuluu Euroopan nopeimmin kasvaviin siemenpankkeihin ja me tarjoamme oman valikoimamme siemeniä niin feminisoituina, autoflowereina, kuin lääkekäyttöönkin. Sivustomme avulla voit etsiä tarpeisiisi sopivia lajikkeita ja hankkia ne suoraan, minkä lisäksi tarjolla on myös muuta mukavaa. Tule tutustumaan sivuihimme ja siementarjontaamme.

Riippumatta etsitkö lääkekannabista, eri kannabislajikkeita vai vain mukavaa tapaa rentoutua, Royal Queen Seeds tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut kannabiskokemuksesi nostamiseen uudelle tasolle. Aloita kasvatus starter kitillä, etsi uusia lajikkeita seuraavaan projektiin tai selaile snapback-lippiksistä iPhonen kuoriin ulottuvaa tavaratarjontaamme. Valitse suosikkisi tuotteidemme joukosta ja auta levittämään sanomaa Royal Queen Seedista vetämällä päähän suosittu snapback-lippiksemme.


  By M. L. on 12/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Mega Mütze
  Comment : Kommt richtig gut das Teil, echt gute Stickerei und super Logo vorn und an der Seite.

  By R. D. on 28/May/2019 :
  (5)

  Title : Thanks rqs
  Comment : děkuji ;)

  By T. J. on 20/May/2019 :
  (5)

  Title : RQS Snapback Cap - green
  Comment : Precise, branded high quality cap. I am very satisfied. Thanks!

  By J. F. on 30/Jan/2019 :
  (5)

  Title : My new favourite cap
  Comment : I bought the black one and once it had arrived I ordered the green 1 straight away. These caps are excellent! I wear them all the time and would love some more colours or slightly different design ✌✌✌

  By M. L. on 11/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Bellissimo!
  Comment : Snapback di ottima qualita con logo cucito! Davvero bellissimo!!!! ?

  By L. O. on 03/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Ottimo
  Comment : Ho comprato quello nero che stà da dio con la felpa green hoodie. Materiali di qualità e stemma RQS fantastico. Molto bello e ben fatto.

  By A. L. on 09/Jul/2018 :
  (5)

  Title : tres belle casquette
  Comment : très belle casquette de super qualité , parfait pour les collectionneur ^^

  By R. B. on 04/Jun/2018 :
  (5)

  Title : RQS Snapback Cap
  Comment : absolutely brilliant!

  By R. M. on 07/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Hat
  Comment : Loving my new hat guys thanks a bunch u guys at rqs are the best

  By A. H. on 24/Oct/2017 :
  (5)

  Title : nice cap
  Comment : i had one in black i need the green one too

  By G. D. on 16/Aug/2017 :
  (4)

  Title : Nice Hat!
  Comment : Really nice hat and so good texture. Just two flaws.. I did the RQS symbol in another color and the hat is a bit heavy

  By L. F. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Top Cap
  Comment : Die cap ist einfach edel und hochwertig. Und obwohl die cap diskret ist können andere gärtner/kollegen auch evtl. erkennen woher sie kommt ;)

  By T. J. on 17/Mar/2014 :
  (5)

  Title : Gute Verarbeitung
  Comment : Hab sie in schwartz bestellt steht mir super bin voll zufrieden topp !!!!

  By D. F. on 03/Feb/2014 :
  (4)

  Title : discret, (mais reconnaissable);-)
  Comment : Belle broderie, aussi jolies que sur les photos. Rapport qualité prix très bien.Colis bien emballé pour faire attention à la casquette. Et bien sur merci pour les graines offerte.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias