• VapCap M Vaporisaattori 2019
 • VapCap M Vaporisaattori 2019
 • VapCap M Vaporisaattori 2019
 • VapCap M Vaporisaattori 2019
 • VapCap M Vaporisaattori 2019
 • VapCap M Vaporisaattori 2019
 • VapCap M Vaporisaattori 2019 +2

VapCap M Vaporisaattori 2019

Pack content:

3 Ilmaisia kannabiksen siemeniä
RQS Metal Engraved Grinder
Vaporisaattorien teknisessä, parametrejä ja älytekniikkaa vilisevässä maailmassa VapCap M tarjoaa paljon kaivattua yksinkertaisuutta. Tämä vapo on helppokäyttöinen, taskuun sopiva, eikä hyydy patterin loppuessa.
 4/5 (9) Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Aurum
 • Hopea
 • Phantom
 • Rosium
€ 75.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (6)

DynaVap - VapCap M 2019: Liekkikäyttöinen Mestariteos

DynaVap on julkistanut vuotuisen päivityksensä VapCap M vaporisaattorille. Tämä vankkatekoinen taskuun mahtuva laite on ideaali ratkaisu matkusteluun, kotikäyttöön tai diskreettiin julkisilla paikoilla höyryttelyyn. Huolella suunniteltu kannettava vapo istuu mainiosti käteen ja mahtuu lähes kokonaan piiloon nyrkin sisään.

SIMPPELIÄ TEKNIIKKAA

Tätä vaporisaattoria ei tarvitse ladata, eikä patterin loppuminen ole näin ollen ongelma. Klassinen vanhanajan butaaniliekki hoitaa tarvittavan työn. Elektroniikan puute saattaa vaikuttaa joillekin alkukantaiselta, mutta tämä laite perustuu itse asiassa varsin hienostuneeseen tekniikkaan. Lämmitystekniikka perustuu konduktioon (lämmönsiirto kontaktin kautta) ja konvektioon (kuuma ilma nousee, kylmä ilman laskee) yrttien lämmittämisessä höyryn tuottamiseksi. Laitteessa ei ole lämmönsäätöä, vaan se määrittyy liekin kulmaa säätämällä.

HIENOVARAISET PARANNUKSET KÄYTTÖÄ HELPOTTAMASSA

2019 malli M vaporisaattorista omaa parannellun lämmityskammion. Uuden version ”leikkaava reuna” helpottaa vaporisaattorin täyttämistä ja parantaa ilmankiertoa laitteessa. Myös laitteen runko suunniteltiin uudestaan ja uudessa versiossa on ruusukuvioinen pinnoite pitoa parantamassa ja käyttömukavuutta tuomassa.

DynaVap investoi resursseja merkittävissä määrin myös kaasuttimen parantamiseen. Uuden version reikä on aiempaa suurempi ja mahdollistaa paljon suuremman ilmanoton. Uudet viisteet tekevät ilmanoton löytämisestä helppoa myös käsipelillä tunnustellen. Ilmanoton vastakkaiselle puolelle on lisätty suurempi viiste ”The Rocker”, joka mahdollistaa ilmanoton paikallistamisen myös pimeässä.

2018 mallin helix-ilmakanavat on vaihdettu mutkittelevaan kuvioon. Idea tämän takana on parantaa ilmavirtausta ja lämmönvaihtoa. 2018 mallin omistajat ilahtuvat kuullessaan, että uusi M on modulaarinen, eli 2018 kärkeä voi käyttää 2019 mallin kanssa ja toisin päin.

Yhteenvetona toteamme, että 2019 M on monipuolinen, kannettava ja erittäin hienosti suunniteltu laite. VapCap M Vaporisaattori 2019 on saatavilla neljässä eri värissä: hopea, kulta (AuruM), tummanharmaa (PhantoM) ja pinkki (RosiuM). Voit valita tyylin joka sopii persoonaasi parhaiten.

THE RQS PACK: GET THE VAPCAP M 2019 VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our VAPCAP M 2019 Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Metal Engraved Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Huomaathan, että VapCap M 2019 Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.***


  Arvostelija E. M. on 16/Jun/2020 :
  (4)

  Otsikko : Praktisches Teil leider ohne Anleitung
  Kommentti : Funktioniert. Lieferung erfolgte in einem grünen, wieder verschließbaren Plastikbehälter. Leider ohne Gebrauchsanweisung oder weiterer Infos. Etwas schade bei dem Preis.

  Arvostelija S. D. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Otsikko : Superbe et efficasse
  Kommentti : Magnifique vaporisateur ! Efficace également. Je recommande

  Arvostelija R. G. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Otsikko : Účinnost a úspora
  Kommentti : Vapcap M je skvělý vaporizer který dokáže z minimálního množství dostat maximální účinek 👍 jako jediný vaporizer ,s těch co se mi dostali do rukou , netrpí potřebou promíchávání sušiny v komoře . Je takřka nerozbitný a velmi lehce se čistí. Jedině nevýhody jsou v diskrétnost ( tryskový zapalovač ) a to že se s ním musíš naučit zacházet - nepřehřívat sušinu

  Arvostelija D. E. on 20/Jan/2020 :
  (5)

  Otsikko : Great bundle, great vaporizer
  Kommentti : The VapCap M is a great vaporizer. This little thing (not bigger than a sigarette) is very well build and designed and can create super dense clouds. The research and development that went into this little thing is amazing. You can't really break it except the cap, but if you take care of it it will last you a lifetime. The manufacturer, Dynavap, has a YouTube channel full of information, tips and tricks - watch some videos and you will get the maximum potential out of this vaporizer. Can be used with any heat source, torch lighters are awesome but if you are low on cash any normal lighter will do as well. 5 out of 5. PS: respect the click, otherwise it will easily become a fancy pipe instead of a vaporizer (combustion if you heat too long)

  Arvostelija H. E. on 31/Dec/2019 :
  (5)

  Otsikko : great stuff
  Kommentti : my first vape as a ex-smoker, cant be happier. very happy with it also great bundle

  Arvostelija L. S. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Otsikko : Super pour la résine
  Kommentti : Le vapcap est vraiment un vaporisateur excellent je le recommande les yeux fermés pour les grands fumeurs de résine ou de plantes médicinales il marche très bien


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole kirjautunut sisään asiakkaana

  Kirjaudu sisään / Rekisteröidy

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias