By Luke Sumpter

Purple Queen: Majesteetillinen Purppuramarihuana

Purple Queen

TAUSTA: PURPLE QUEENIN JUURET

Hindu Kush vuoristossa kasvavat mystiset vuoristokannabikset. Vuosisatojen ajan tämä alue on ollut lähtöpiste mitä upeammille indica-pohjaisille maatiaislajikkeille, ja vielä tänäkin päivänä se on maailman hienoimpiin kuuluvan hasiksen kotipaikka. Seikkailunhaluiset genetiikkojen metsästäjät ovat uhmanneet aseistettujen konfliktien osapuolia, rankkoja olosuhteita ja vihamielistä vuoristoluontoa saadakseen hyppysiinsä arvostettua luonnossa kasvavaa kannabista paikallisilta viljelyksiltä.

Purppura on aina yhdistetty kuninkaalliseen. Muinaiset kiinalaiset olivat kenties ensimmäisiä tätä linjaa vetäneitä, sillä sisäänkäynti Kiellettyyn Purppuraiseen Kaupunkiin oli varattu vain keisarille.

Purple Queen on voimakkaasti indicaan painottuva Royal Queen Seedsin kasvattajamestarien luoma hybridi. Tämä mainio yrtti yhdistelee kaikkein hartsisimpia ja purppuraisimpia genetiikkoja Afghan Kushista ja Pakistan Kushista. Nyt jokaisesta kasvatustilasta voi tulla purppurainen kielletty palatsi, mikäli sen omistaja vain hallitsee kannabiksen kasvatuksen perusteet.

Video id: 484156876

KASVUPIIRTEET: PURPPURAISIA TAHMEITA KASVEJA

Sisätiloissa tai mukavan lämpimässä ilmastossa kasvaessaan Purple Queen on purppurabudinen rokkitähti. Matalat, puskamaiset kasvit lyhyillä nivelväleillä kasvattavat tahmaisia, kivenkovia budeja. Purple Queen on valmis korjattavaksi vain 8 viikon kukituksen jälkeen. Ulkokasvatuksessa sadonkorjuuta on syytä sommitella syyskuun puolenvälin paikkeille.

Kasvin siirtyessä kehityksessään kasvuvaiheesta kukkimiseen ne rupeavat pikkuhiljaa saamaan laventelimaisia värisävyjä. Ylisuuret aurinkolehdet voi nyppiä pois, mahdollistaen näin auringonsäteiden tihkumisen myös alemmille lehdille ja kukinnoille. Viileämmät yölämpötilat kukkimisen viimeisimpien hetkien aikana ovat omiaan boostaamaan purppuraisia sävyjä kukinnoilla ja lehdillä. Kush-taustalleen uskollisena Purple Queenin paksut maanläheiset tuoksut, männyn ja sitruunan häivähdykset ja viitteet hasiksesta ovat läsnä hajumaailmassa.

PURPLE QUEENIN VAIKUTUKSET: JUMITTAVAA OLOA JA MÄSSYJÄ

Purple Queen on täysivaltainen yöajan indica. Intensiivinen Kushin maku ja sitrusmaiset vivahteet osuvat kielelle joka imaisulla ja polttovalmis marihuana suorastaan vaatii huomiota itselleen väriloistollaan. Purple Queen hallitsee raskaalla kädellä. Iloinen vyöry euforiaa on ensimmäinen vaikutus, jota seuraa jumittava pilvi. Meno rentoutuu ja vaikutus kääntyy edetessään mukavan rauhoittavaksi, ja ennemmin tai myöhemmin edessä on jumiutuminen sohvalle ja nälkä. Lääkekannabiksen käyttäjät tulevat arvostamaan Purple Queenin rauhoittavia fyysisiä vaikutuksia ja ruokahalua piristävää pilveä.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Lokakuu
Euforinen, Rauhoittava

Osta Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: MUHKEITA BUDEJA ILMAN ODOTUSTA

Purple Queen tuottaa häikäiseviä ja erittäin palkitsevia tuloksia satorintamalla. Valoriippuvaiset lajikkeet voivat kuitenkin vaikuttaa pelottavilta aloitteleville puutarhureille, minkä lisäksi on olemassa lukuisia syitä miksi kokeneemmatkin kasvattajat voivat ajoittain suosia autoflowereiden tarjoamaa nopeaa kasvua ja diskreetimpää profiilia. Mestarijalostajamme risteyttivät Purple Queenin Critical Auton kanssa tuodakseen ensin mainitulle lisää nopeutta ja tehdäkseen sen helpommin lähestyttäväksi aloittelijoille. Prosessin lopputuloksena Purple Queen Automatic näki päivänvalon.

Lajikkeen geneettinen profiili sisältää 80 % indicaa, 15 % sativaa ja 5 % ruderalista, mutta vaikutuksiltaan se on selkeästi indica. Mielenkiintoisena yksityiskohtana sisäkasvatuksessa lajikkeen huippukorkeus nousee jopa hieman yli alkuperäisen Purple Queenin 130 cm:n, joskin tätä venymistä on mahdollista rajoittaa alhaisen stressin kasvunmuokkaustekniikoita (LST) hyödyntäen. Puutarhuri voi sisällä kasvattaessaan odottaa jopa vaikuttavaa 400 gramman neliötuottoa vain 8–9 viikossa itämisestä.

Kasvien huippukorkeus nousee 140 cm:iin asti, mutta sopivalla ohjailulla ne saa jäämään 90 sentin tuntumaan. Suosituksemme on ympäröidä nämä purppuraiset kaunokaiset kamomillan tapaisilla kumppanuuskasveilla tuoksun peittämiseksi ja näkösuojan tarjoamiseksi. Ulkona auringonvalossa kasvavan Purple Queen Automaticin voi odottaa antavan satoa noin 100–150 grammaa kasvia kohti.

Purple Queen Automatic budit ovat visuaalisesti upeita ja erittäin aromaattisia. Sen kompaktit, tumman purppuraiset budit ovat kimaltelevan, trikromeista muodostuvan hartsivaipan peittämiä ja 16 % THC-pitoisuutta säestävät multaiset ja sitrushedelmäiset terpeenit. Vaikutuksiltaan tämä lajike tarjoaa indicalta tuntuvaa lievittävää ja lohduttavaa kokemusta, joka sulattaa pois huolet ja murheet antaen mielen keskittyä hetkestä nauttimiseen.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90-130 cm
6 - 7 viikkoa
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
8-9 itämisen jälkeen
Euforinen, Rauhoittava

Osta Purple Queen Auto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias