Purple Queen: Majesteetillinen Purppuramarihuana

TAUSTA: PURPLE QUEENIN JUURET

Hindu Kush vuoristossa kasvavat mystiset vuoristokannabikset. Vuosisatojen ajan tämä alue on ollut lähtöpiste mitä upeammille indica-pohjaisille maatiaislajikkeille, ja vielä tänäkin päivänä se on maailman hienoimpiin kuuluvan hasiksen kotipaikka. Seikkailunhaluiset genetiikkojen metsästäjät ovat uhmanneet aseistettujen konfliktien osapuolia, rankkoja olosuhteita ja vihamielistä vuoristoluontoa saadakseen hyppysiinsä arvostettua luonnossa kasvavaa kannabista paikallisilta viljelyksiltä.

Purppura on aina yhdistetty kuninkaalliseen. Muinaiset kiinalaiset olivat kenties ensimmäisiä tätä linjaa vetäneitä, sillä sisäänkäynti Kiellettyyn Purppuraiseen Kaupunkiin oli varattu vain keisarille.

Purple Queen on voimakkaasti indicaan painottuva Royal Queen Seedsin kasvattajamestarien luoma hybridi. Tämä mainio yrtti yhdistelee kaikkein hartsisimpia ja purppuraisimpia genetiikkoja Afghan Kushista ja Pakistan Kushista. Nyt jokaisesta kasvatustilasta voi tulla purppurainen kielletty palatsi, mikäli sen omistaja vain hallitsee kannabiksen kasvatuksen perusteet.

Video id: 3zy7Ij0C3g4

KASVUPIIRTEET: PURPPURAISIA TAHMEITA KASVEJA

Sisätiloissa tai mukavan lämpimässä ilmastossa kasvaessaan Purple Queen on purppurabudinen rokkitähti. Matalat, puskamaiset kasvit lyhyillä nivelväleillä kasvattavat tahmaisia, kivenkovia budeja. Purple Queen on valmis korjattavaksi vain 8 viikon kukituksen jälkeen. Ulkokasvatuksessa sadonkorjuuta on syytä sommitella syyskuun puolenvälin paikkeille.

Kasvin siirtyessä kehityksessään kasvuvaiheesta kukkimiseen ne rupeavat pikkuhiljaa saamaan laventelimaisia värisävyjä. Ylisuuret aurinkolehdet voi nyppiä pois, mahdollistaen näin auringonsäteiden tihkumisen myös alemmille lehdille ja kukinnoille. Viileämmät yölämpötilat kukkimisen viimeisimpien hetkien aikana ovat omiaan boostaamaan purppuraisia sävyjä kukinnoilla ja lehdillä. Kush-taustalleen uskollisena Purple Queenin paksut maanläheiset tuoksut, männyn ja sitruunan häivähdykset ja viitteet hasiksesta ovat läsnä hajumaailmassa.

Purple Queen Marijuana Royal Queen Seeds

PURPLE QUEENIN VAIKUTUKSET: JUMITTAVAA OLOA JA MÄSSYJÄ

Purple Queen on täysivaltainen yöajan indica. Intensiivinen Kushin maku ja sitrusmaiset vivahteet osuvat kielelle joka imaisulla ja polttovalmis marihuana suorastaan vaatii huomiota itselleen väriloistollaan. Purple Queen hallitsee raskaalla kädellä. Iloinen vyöry euforiaa on ensimmäinen vaikutus, jota seuraa jumittava pilvi. Meno rentoutuu ja vaikutus kääntyy edetessään mukavan rauhoittavaksi, ja ennemmin tai myöhemmin edessä on jumiutuminen sohvalle ja nälkä. Lääkekannabiksen käyttäjät tulevat arvostamaan Purple Queenin rauhoittavia fyysisiä vaikutuksia ja ruokahalua piristävää pilveä.

Purple Queen

Kirkkaan eläväiset purppuravärit, voimakkaat mäntyyn viittaavat tuoksut ja syvälle upottava fyysinen pilvi ovat uuden Purple Queenin tunnusmerkit.

Buy Purple Queen

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias