40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

KÄYTTÖEHDOT

1. Yleiskatsaus

RQS Growers Club on uusi uskollisuusohjelma, joka on tarkoitettu kaikille Royal Queen Seedsin asiakkaille. Kaikki RQS-tilin omaavat tullaan liittämään RQS Growers Club heidän suoritettuaan ostoksen www.royalqueenseeds.fi nettikaupassa. Tämän ohjelman myötä asiakkaat saavat Pisteitä kaikista www.royalqueenseeds.fi sivulla tekemistään ostoksista. Pisteitä ei kerry Royal Queen Seedsin fyysisissä myymälöissä tehdyistä ostoksista. Ainut RQS Growers Club ohjelmaan liittymisen edellytys on 18 vuoden ikä. Royal Queen Seeds ei ota vastuuta alaikäisten mahdollisista väärinkäytöksistä.

Kaikki Pisteet ja Palkinnot kuuluvat Royal Queen Seedsille. Yritys pidättää itsellään oikeuden perua yksipuolisesti mikä tahansa ohjelman jäsenyys tai perua tai muokata ohjelman sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. Tällaisissa tapauksissa asiakkaan mahdollisesti keräämät pisteet nollataan ilman minkäänlaisia velvoitteita tai pakkoja yrityksen puolelta.

2. Jäsenyys

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias voidaksesi liittyä jäseneksi ohjelmaan. Kaikki Pisteet ovat henkilökohtaisia, eli pisteitä ei voi siirtää tililtä toiselle. Voit rekisteröityä ohjelmaan suoraan osoitteessa www.royalqueenseeds.fi. Asiakkaat pitävät saavuttamansa jäsenyystason, mikäli he täyttävät sen edellyttämät kriteerit seuraavan 12 kuukauden aikana.

3. Pisteiden ansaitseminen

A) Kaikki rekisteröityneet asiakkaat ansaitsevat yhden Pisteen nettikaupassamme käytettyä euroa kohti. Pisteillä tehdyt ostokset eivät kerrytä Palkintopisteitä. Vain nettikaupan (www.royalqueenseeds.fi) kautta tehdyt ostokset normaalihintaisista ja alennustuotteista kerryttävät ohjelman pistekertymää. Pisteitä voi ansaita myös sosiaalisen median kautta tapahtuvalla toiminnalla, kirjoittamalla tuotearvosteluja Royal Queen Seedsin nettisivulle, suosittelemalla tuotteitamme ystäville tai rekisteröitymällä RQS Uutiskirjeen vastaanottajaksi. Pisteet lisätään tilillesi tilauksen lähdettyä varastoltamme. Tilauksen peruminen, palautus tai toimittamaton lähetys johtavat tilauksesta kertyneiden Pisteiden nollaamiseen.

B)  Syntymäpäivä: saat bonuspalkinnon syntymäpäivänäsi. Varmistathan, että profiilistasi löytyvät syntymäpäivä on asetettu oikein

C)“Suositus” määritellään yksilöksi, joka ei ole aiemmin ostanut Royal Queen Seedsin nettikaupan kautta, ja joka tekee ensimmäisen ostoksen käyttämällä suositustunnusta tai suosituslinkkiä. Kun suositeltu tilaus on tehty, saavat molemmat ostoksessa mukana olleet tahot, niin suosittelija kuin ostoksen tekijäkin, tilauksen mukaiset Pisteet omille tileilleen.

D) Tuotearvostelupisteet siirretään tilille heti, kun asiakkaan tekemä arvostelu on hyväksytty ja julkaistu nettisivullamme. Tämä bonus on mahdollinen vain arvosteltavia tuotteita ostaneille asiakkaillemme.

4.Jäsenyysedut

RQS Growers Club koostuu neljästä eri tasosta: Aloittelija, Kasvattaja, Viherpeukalo ja VIP. Tasoille määritellyt kriteerit ja niistä koituvat hyödyt on listattu alla:

Starter (0-99€):

  • Ansaitse 1 piste jokaista käytettyä € kohti
  • Kuule uutuuksista, alennuksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa

Grower (100-299€):

  • Ansaitse 1 piste jokaista käytettyä € kohti
  • 1 ylimääräinen ILMAINEN siemen, kun teet ensimmäisen tilauksesi tällä tasolla

Greenfinger (300-999€):

  • Ansaitse 1 piste jokaista käytettyä € kohti
  • 3 ilmaista siementä, kun teet ensimmäisen tilauksesi tällä tasolla

VIP (yli 1000€):

  • Ansaitse 2 pistettä jokaista käytettyä € kohti
  • 10 ilmaista siementä, kun teet ensimmäisen tilauksesi tällä tasolla
  • ILMAINEN UPS-toimitus (optio) *
  • ILMAINEN diskreetti pakkaus (optio)

* ILMAINEN UPS-toimitus on mahdollinen vain niissä maissa, joissa tämä palvelu on saatavilla. Tarkista asuinmaasi tilanne Toimitus-sivultamme.
Kaikki uudet edut astuvat voimaan tason ylittämistä seuraavalle tilaukselle. . Jäsen nauttii saavutetuista jäseneduista seuraavan 12 kuukauden ajan. Tuona aikana jäsenen tulee kerätä tarpeeksi Pisteitä tason ylläpitämiseksi, tai jäsenyyden taso tippuu alaspäin vastaamaan vuoden aikana kerättyjen pisteiden määrää. Jotkin tuotteet ovat saatavilla vain ohjelman jäsenille. Erikoispainokset ovat saatavilla ainoastaan RQS Growers Club -ohjelmaan rekisteröityneille jäsenille.

5. Yksityisyys ja sähköposti

Rekisteröitymällä ohjelmaan hyväksyt vastaanottamaan RQS Growers Club ja Royal Queen Seedsin liiketoimintaan liittyviä viestejä. Näitä voivat olla mm. Pisteitä ja Palkintoja koskevat tiedot, ohjelmaan liittyvät muutokset tai muu vastaava materiaali Royal Queen Seedsin näkemyksen mukaan. Jäsenet voivat irtisanoutua postituslistalta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Eräs tärkeimmistä prioriteeteistamme on varmistaa nettisivua käyttävien henkilötietojen turvallisuus ja yksityisyys. Pyydämmekin sinua tutustumaan tietosuojakäytäntöömme. Osallistumalla ohjelmaan annat Royal Queen Seedsille hyväksyntäsi käyttää henkilötietojasi ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi tietosuojakäytäntömme. Mikäli sinulla on kysyttävää näihin Käyttöehtoihin liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen [email protected]

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias