KÄYTTÖEHDOT

1. Yleiskatsaus

RQS-kasvattajaohjelma on kaikille Royal Queen Seedsin asiakkaille tarkoitettu kanta-asiakasohjelma. Kaikki asiakkaat, joilla on RQS-profiili, pääsevät mukaan RQS Growers Clubiin tehtyään ostoksen osoitteessa www.royalqueenseeds.fi. Tästä ohjelmasta asiakkaat saavat vihreitä kolikkoja ja kanta-asiakaspisteitä kaikista osoitteessa www.royalqueenseeds.com tekemistään verkko-ostoksista. Asiakkaat eivät saa vihreitä kolikkoja tai kanta-asiakaspisteitä ostoksista, jotka on tehty Royal Queen Seedsin fyysisissä kivijalkamyymälöissä. Ainoa RQS Growers Clubiin pääsemisen vaatimus on se, että jäsen on yli 18-vuotias. Royal Queen Seeds ei ota vastuuta, jos kuka tahansa alaikäinen henkilö kiertää tätä ehtoa.

Kaikki vihreät kolikot ja kanta-asiakaspisteet sekä muut palkkiot kuuluvat Royal Queen Seedsille. Yritys varaa oikeuden peruuttaa yksipuolisesti minkä tahansa jäsenyyden tai peruuttaa tai muuttaa ohjelmaa ilman etukäteisilmoitusta. Tässä tapauksessa kaikki lunastamattomat vihreät kolikot ja kanta-asiakaspisteet menetetään ilman yritykseen kohdistuvia velvollisuuksia tai vastuita.

2. Jäsenyys

Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias tullaksesi jäseneksi. Kaikki vihreät kolikot ja kanta-asiakaspisteet kuuluvat vain yhdelle henkilölle. Täten vihreitä kolikkoja tai kanta-asiakaspisteitä ei voida siirtää tilien välillä. Voit rekisteröityä suoraan osoitteessa www.royalqueenseeds.fi. Asiakkaat pysyvät nykyisellä tasollaan, kunhan he täyttävät kriteerit seuraavan 12 kuukauden aikana.

3. Ansiot

A) Kaikki rekisteröityneet asiakkaat ansaitsevat yhden vihreän kolikon ja kanta-asiakaspisteen jokaista verkkosivustolla käyttämäänsä euroa kohden. Vihreillä kolikoilla maksetuista tilauksista ei saa palkkioita. Niihin oikeuttaviin ostoksiin kuuluvat kaikki tavalliset ja alennusmyynnissä olevat tuotteet, jotka on ostettu vain Royal Queen Seedsin verkkokaupasta (www.royalqueenseeds.fi ). Vihreitä kolikkoja ja kanta-asiakaspisteitä voi myös ansaita toiminnoista sosiaalisen median kanavissa, kirjoittamalla arvion Royal Queen Seedsin verkkosivustolle, suosittelemalla sivustoa ystävälle tai tilaamalla RQS-uutiskirjeen. Vihreät kolikot ja kanta-asiakaspisteet lisätään saldoosi, kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme. Peruutuksen, palautuksen tai toimittamattoman tilauksen tapauksessa vihreät kolikot ja kanta-asiakaspisteet vähennetään asiakastililtä.

B)  Syntymäpäivä: Saat bonuspalkkion syntymäpäivänäsi. Varmista, että syntymäpäiväsi on merkitty oikein RQS-profiiliisi.

C)“Suositus” määritellään yksilöksi, joka ei ole aiemmin ostanut Royal Queen Seedsin nettikaupan kautta, ja joka tekee ensimmäisen ostoksen käyttämällä suositustunnusta tai suosituslinkkiä. Kun suositeltu tilaus on tehty, saavat molemmat ostoksessa mukana olleet tahot, niin suosittelija kuin ostoksen tekijäkin, tilauksen mukaiset Pisteet omille tileilleen.

D) Tuotearvostelupisteet siirretään tilille heti, kun asiakkaan tekemä arvostelu on hyväksytty ja julkaistu nettisivullamme. Tämä bonus on mahdollinen vain arvosteltavia tuotteita ostaneille asiakkaillemme.

4.Jäsenedut

RQS Growers Club koostuu neljästä tasosta: Aloittelija, Kasvattaja, Viherpeukalo ja VIP. Jokainen taso saavutetaan alla olevien kriteerien mukaisesti. Niillä hyötyy listatuista eduista:

Aloittelija (0–149 €):

  • Ansaitse 1 vihreä kolikko ja 1 kanta-asiakaspiste jokaista kuluttamaasi euroa kohden
  • Saa ensimmäisten joukossa tietoa (kampanjat, alennukset)

Kasvattaja (150–399 €):

  • Ansaitse 1 vihreä kolikko ja 1 kanta-asiakaspiste jokaista kuluttamaasi euroa kohden
  • 1 ylimääräinen ILMAINEN siemen, kun teet ensimmäisen tilauksesi tällä tasolla

Viherpeukalo (400-999€):

  • Ansaitse 1 vihreä kolikko ja 1 kanta-asiakaspiste jokaista kuluttamaasi euroa kohden
  • 3 ylimääräistä ILMAISTA siementä, kun teet ensimmäisen tilauksesi tällä tasolla

VIP (yli 1000€):

  • Ansaitse 2 vihreää kolikkoa ja 2 kanta-asiakaspistettä jokaista kuluttamaasi euroa kohden
  • 10 ILMAISTA siementä, kun teet ensimmäisen tilauksesi tällä tasolla
  • ILMAINEN UPS-toimitus (valinnainen) *
  • ILMAINEN huomaamaton toimitus (valinnainen)

*ILMAINEN UPS-toimitus koskee vain niitä maita, joissa palvelua voidaan tarjota. Tarkasta toimitustietomme.
Kaikki uudet tasoedut tulevat saataville ensimmäisestä tilauksesta alkaen tason saavuttamisen jälkeen.

Jotkut tuotteet ovat saatavilla vain jäsenille. Erikoisjulkaisut ovat saatavilla vain RQS Growers Clubin jäsenille.

5. Tietosuoja ja sähköposti

Rekisteröitymällä ohjelmaan hyväksyt vastaanottavasi RQS Growers Clubiin ja Royal Queen Seedsiin liittyviä kaupallisia sähköposteja. Näihin voi lukeutua tietoa ohjelman palkkioista, ohjelmapäivityksistä sekä muuta Royal Queen Seedsin valitsemaa liittyvää materiaalia. Jäsenet voivat milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen seuraamalla uutiskirjeen "Lopeta tilaus" -linkkiä.

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on varmistaa, että verkkosivustomme vierailijoiden henkilötiedot pysyvät turvassa. Tutustu tietosuojakäytäntöömme. Osallistumalla ohjelmaan hyväksyt Royal Queen Seedsin henkilötietojesi käytön ja että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytäntömme. Jos sinulla on kysyttävää näihin käyttöehtoihin liittyen, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias