By Luke Sumpter

Watermelon Auto: Viikkokohtainen kasvatusraportti

blog cover

Ajattelitko kasvattaa Watermelon Automaticia? Olet oikeassa paikassa! Kerromme tässä artikkelissa tarkalleen, miten kasvatin tätä lajiketta, mukaan lukien valaistusjärjestelyt ja ravinneohjelman yksityiskohdat. Jos nautit hedelmäisistä terpeeneistä, jumittavista vaikutuksista ja nopeista sadoista, et halua missata tätä lajiketta!

Watermelon Auto kasvatuspäiväkirja: laitelista

 • Kasvatusteltta: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Valo: MIGRO 200+
 • Ilmanvaihto: Blauberg Turbo - E 100
 • Filtteri: Prima Klima filter PK 100/125
 • Tuuletin: kääntyvä Koala Fan
 • Ilmankosteutin: Beurer LB 45
 • Kasvatusalusta: Biobizz Light·Mix
 • Ruukku: 11l Air-Pot
 • Siemen: Royal Queen Seeds
 • Ravinteet: Biobizz and RQS Organic Nutrition

Watermelon Auto kasvatuspäiväkirja: taimivaihe (viikko 1)

Tervetuloa Watermelon Auto -kasvatuspäiväkirjaani! Ensimmäiseksi minun oli onnistuttava idättämään siemeneni. Se saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta tehtävältä, mutta asiat menevät usein pieleen jo tässä vaiheessa. Viljelijät joko antavat siementen kuivua tai pitävät ne liian kosteina, jolloin ne mätänevät. Lue, mitä tein saadakseni asiat rullaamaan hyvin heti lähdöstä.

 • Kasvualusta: Valmistelin sopivan kasvualustan ennen siementen istuttamista maahan. Aloitin laittamalla Air-pottiin 5 litraa Biobizz Light-Mixiä. Sitten lisäsin seuraavat ainesosat:

50 g RQS Easy Boost Organic Nutrition
10 g RQS Rhizobacter
5 g RQS Mycorrhiza Mix

Ingredients for Seedling Stage
Ingredients for Seedling Stage

Tämän seoksen ravinteet kattaisivat suurimman osan kasvini ravinnetarpeista kasvukauden alkuvaiheessa. Biologiset lisäaineet taas auttoivat lisäämään ravinteiden hyväksikäyttöä ja torjumaan taudinaiheuttajia, jotka aiheuttavat taimien tauteja kuten kosteusvaurioita. Lisättyäni nämä lisäaineet sekoitin ne huolellisesti mullan joukkoon.

Seuraavaksi lisäsin toiset 5 litraa Biobizz Light-Mixiä Air-Potiin ja sekoitin koko paketin uudelleen. Sitten kastelin kasvualustaa, kunnes se oli täysin kyllästetty.

 • Idätys: Tein 2 cm syvän reiän kasvualustan pinnan keskelle, laitoin siemenet sisään ja lisäsin ripauksen RQS Rhizobacter and Mycorrhiza Mix -seosta varhaisen inokulaation varmistamiseksi. Peitin kasvupaikan ohuella kerroksella Light Mixiä ja sumuttelin kevyesti.
 • Valaistus: Seuraavaksi asensin valaistusjärjestelmäni. Otin pari hihnaa ja ripustin MIGRO 200+ -lamppuni kasvatusteltan yläosaan. Ripustin lamput 35 cm vaakasuoraan keskiviivasta ja 35 cm pystysuoraan Air-Potin yläreunasta. Liitin lamput ajastimeen ja asetin ne toimimaan 24 tuntia joka päivä siitä lähtien, kun taimi oli noussut mullasta.
 • Kasvin tila: Taimeni oli noin 5 cm pitkä, kun ensimmäinen viikko päättyi. Valitettavasti huomasin hieman venymistä, vaikka valoa olikin tarjolla riittävästi. Tämä johtui siitä, että siemenkuori oli juuttunut kiinni sirkkalehtiin. Päätin jättää kuoren toistaiseksi kiinni, jotta nämä herkät lehdet eivät vahingoittuisi.
Watermelon Growing Report: Week 1
Watermelon Growing Report: Week 1

Watermelon Auto kasvatuspäiväkirja: kasvuvaihe (viikot 2–4)

Selvisin taimivaiheesta! Tästä eteenpäin asetin tavoitteeksi terveen vegetatiivisen kasvun edistämisen. Tämän saavuttamiseksi aloin syöttää nuorelle kasvilleni runsaasti typpeä sisältäviä ravinteita ja antaa sille valoa vuorokauden (ja yön) jokaisena sekuntina. Lue alta, mitä tein kasvuvaiheen aikana.

Viikko 2

En halua kehua itseäni liikaa, mutta kasvini kruisaili sulavasti läpi ensimmäisen kasvuviikon. Taimi vapautui pian siemenkuorestaan ja kasvatti useita muhkeita lehtiä.

 • Valaistus: Jatkoin valojen käyttämistä 24 tuntia päivässä ja säädin ne niin, että ne roikkuivat 35 cm:n päässä kasvin kärjestä.
 • Ravinteet: Lisäsin viikon 3. päivänä 4 ml Biobizz Root Juicea 1 litraan vettä, jonka pH-arvo on säädetty 6,2:een. Kastelin kasvini myös viikon 5. päivänä 1 litralla pH-tasapainotettua vettä.
 • Ympäristöolot: Koko kasvujakson ajan mittasin lämpötilan ja kosteuden useita kertoja digitaalisen lämpö- ja kosteusmittarin avulla. Viikolla 2 keskilämpötila oli 23 °C ja suhteellinen ilmankosteus 55 %.
 • Kasvin tila: Viikon 2 loppuun mennessä kasvini oli saavuttanut 10 cm:n korkeuden, kehittänyt terveen näköiset aurinkolehdet. Siinä ei näkynyt merkkiäkään puutoksista tai kasvitaudeista.
Watermelon Growing Report: Week 2
Watermelon Growing Report: Week 2

Viikko 3

Projekti eteni hyvin 3. viikon aikana. Kasvini kehittyi rehevän tummanvihreän sävyiseksi ja alkoi muodostaa tiheää latvustoa.

 • Valaistus: Jatkoin valojen käyttämistä 24 tuntia päivässä ja säädin ne niin, että ne roikkuivat 35 cm:n päässä kasvin latvasta.
 • Ravinteet: Kasvi näytti hyvin syöneeltä, joten päätin jättää ruokinnan tällä viikolla tekemättä. Sen sijaan annostelin 1 l pH-korjattua vettä viikon 2. ja 5. päivänä.
 • Ympäristöolot: Keskilämpötila oli 24 °C ja suhteellinen kosteus 50 %.
 • Kasvin tila: Kasvin korkeus oli 20 cm, eli sen koko kaksinkertaistui viime viikon lopusta!
Watermelon Growing Report: Week 3
Watermelon Growing Report: Week 3

Viikko 4

Huh huh - olemme jo vegetatiivisen kasvuvaiheen viimeisellä viikolla! Kerrataan, mitä tein tämän kukintaan siirtymisen aikana.

 • Valaistus: Jatkoin valojen käyttöä 24 tuntia päivässä ja säädin ne niin, että ne roikkuvat 35 cm:n päässä kasvin kärjestä.
 • Ravinteet: Lisäsin ⅓ Easy Grow Booster -tablettia 2 litraan pH-tasapainotettua vettä ja annostelin sen viikon toisena päivänä. Viikon 5. päivänä kokosin seuraavan kaavan 2 litraan vettä:

3 ml Cal-Mag
4 ml Biobizz Bio·Heaven
4 ml Biobizz Bio·Grow
4 ml Biobizz Acti·Vera

 • Ympäristöolot: Lämpötila 25 °C ja kosteus 45 %.
 • Kasvin tila: Kasvi näytti edelleen terveeltä ja elinvoimaiselta. Loppuviikosta aloin nähdä valkoisia nystyröitä työntymässä ulos solmukohdista, mikä oli varma merkki lähestyvästä kukintavaiheesta.

Watermelon Auto kasvatuspäiväkirja: kukitus (viikot 5–11)

Tervetuloa kukitusvaiheeseen! Kasvukausi meni nopeasti ilman minkäänlaisia ongelmia - osoitus Watermelon Auton erinomaisesta genetiikasta. Seuraavaksi kerron, mitä tein kukinnan aikana tässä Watermelon Auton viikko viikolta etenevässä raportissa.

Viikko 5

Kasvini näytti tänä aikana pääosin terveeltä. Huomasin kuitenkin huolestuttavan ruskean laikun alemmissa lehdissä.

 • Valaistus: Vaihdoin ajastimen asetusta niin, että lamput paloivat 20 tuntia päivässä. Säädin lamppuni siten, että ne roikkuivat 35 cm kasvin kärjen yläpuolella.
 • Ravinteet: Annostelin 1,5 ml Cal-Magia 1 litraan vettä ja kastelin viikon toisena päivänä. Kolmantena päivänä lisäsin 2 litraan vettä seuraavat aineet:

3 ml Cal-Mag
4 ml Biobizz Bio·Heaven
4 ml Biobizz Acti·Vera
2 ml Biobizz Alg·A·Mic
2 ml Biobizz Top·Max
2 ml Biobizz Bio·Bloom
4 ml Biobizz Bio·Grow

Annoin kasvilleni vielä 1 litran vettä, jonka pH on säädetty 6,3:een viikon 5. päivänä.

 • Ympäristöolot: Lämpötila oli 25 °C ja ilmankosteus 42 %.
 • Kasvin tila: Kasvi vaikutti kaikin puolin terveeltä, lukuun ottamatta edellä mainittuja ruskeita läikkiä lehtien alaosassa. Oletin aluksi, että kyseessä oli sienitulehdus. Päädyin kuitenkin siihen, että kyse oli liiallisesta lannoitekuormasta, ja päätin seurata oireita tarkasti.
Watermelon Growing Report: Week 5
Watermelon Growing Report: Week 5

Viikko 6

Asiat alkoivat näyttää todella lupaavilta viikolla 6! Kasvini oli alkanut kehittää runsaasti pieniä nuppuja, ja pääbudit alkoivat venyä ja nousta kohti kattoa. Saatoin jopa nähdä trikomien alkavan kehittyä ja havaitsin kevyen tuoksun joka kerta, kun astuin kasvatustilaan. Huomasin kuitenkin myös, että lehtien laikutus eteni huonompaan suuntaan.

 • Valaistus: Säädin lamppuni edelleen niin, että ne roikkuivat 35 cm latvuston kärjen yläpuolella, ja pidin niitä päällä 20 tuntia vuorokaudessa.
 • Ravinteet: Viikon toisena päivänä lisäsin 2 litraan vettä seuraavat aineet:

4 ml Biobizz Bio·Heaven
4 ml Biobizz Acti·Vera
4 ml Biobizz Alg·A·Mic
2 ml Biobizz Top·Max
4 ml Biobizz Bio·Bloom
4 ml Biobizz Bio·Grow

Pidättäydyin tällä viikolla Cal-Magin antamisesta, koska pelkäsin ampuvani yli ja pahentavani edellisellä viikolla havaitsemiani oireita. Viikon 5. päivänä kastelin yksinkertaisesti 1 litralla pH-säädettyä vettä.

 • Ympäristöolot: Lämpötila oli 25,2 °C ja kosteus 39 %.
 • Kasvin tila: Kasvi oli saavuttanut 61 cm:n korkeuden ja siinä oli runsaasti pieniä nuppuja. Lehtien ruskeat ja keltaiset laikut kasvoivat kuitenkin edelleen, ja ne alkoivat levitä koko lehtien alueelle.
Watermelon Growing Report: Week 6
Watermelon Growing Report: Week 6

Viikko 7

Hei, viikko 7! Asiat jatkuivat kaiken kaikkiaan varsin hyvin. Budit jatkoivat paisumistaan ja tuottivat miellyttävää tuoksua. Kasvini jatkoi venymistä ylöspäin, mikä on tyypillinen ilmiö ensimmäisillä kukitusviikoilla. Valitettavasti värimuutokset jatkoivat leviämistään tietyissä lehdissä, mikä sai minut ryhtymään jyrkempiin toimenpiteisiin.

 • Valaistus: Jatkoin valojen käyttöä 20 tuntia päivässä. Säädin lamput siten, että ne roikkuvat 35 cm ylimmän kukinnon yläpuolella.
 • Ravinteet: Viikon toisena päivänä laitoin 1 Easy Bloom Booster -tabletin 5 litraan vettä. Kaadoin 2l erilliseen astiaan ja kastelin kasvini jättäen loput 3l myöhempää käyttöä varten.

Viikon 5. päivänä lisäsin seuraavat aineet 2 litraan vettä ja ruokin kasvini:

3 ml Cal-Mag
6 ml Biobizz Bio·Heaven
6 ml Biobizz Acti·Vera
4 ml Biobizz Alg·A·Mic
2 ml Biobizz Top·Max
4 ml Biobizz Bio·Bloom
6 ml Biobizz Bio·Grow

 • Ympäristöolot: Viikon keskilämpötila oli 25 °C ja ilmankosteus 40 %.
 • Kasvien tila: Kasvi näytti kaiken kaikkiaan terveeltä ja oli saavuttanut 70 cm:n pituuden. Värimuutoksen korjaamiseksi päätin poistaa kaikki alemmat lehdet ja kaikki korkeammalla olevat lehdet, jotka olivat kärsineet vaurioita. Sen lisäksi, että se paransi kasvin ulkonäköä, se myös auttoi lisäämään ilmankiertoa ja valon tunkeutumista lehvästöön.
Watermelon Growing Report: Week 7
Watermelon Growing Report: Week 7

Viikko 8

Melkein perillä! Watermelon Auton kasvatuspäiväkirjan tässä osassa käsittelen viimeistä ravinteiden annostelua ennen huuhteluvaiheeseen siirtymistä. Lue, mitä tein antaakseni kasvilleni viimeisen pienen sysäyksen kohti maaliviivaa.

 • Valaistus: Jep, arvasit oikein - jatkoin lamppujeni käyttämistä 20 tuntia päivässä.
 • Ravinteet: Viikon toisena päivänä annoin yksinkertaisesti 2 l puhdasta vettä, jonka pH oli säädetty 6,3:een. 5. päivänä lisäsin 2 litraan vettä seuraavat aineet:

8 ml Biobizz Bio·Heaven
8 ml Biobizz Acti·Vera
6 ml Biobizz Alg·A·Mic
2 ml Biobizz Top·Max
6 ml Biobizz Bio·Bloom
6 ml Biobizz Bio·Grow

 • Ympäristöolot: Keskilämpötila oli 25,5 °C ja suhteellinen ilmankosteus 36 %.
 • Kasvien tila: Kasvi näytti paljon paremmalta harkitun lehtien poiston jälkeen. Huomasin, että kukinnot alkoivat saada kauniin tummanvioletin sävyn, mikä on merkki antosyaanin tuotannosta.
Watermelon Growing Report: Week 8
Watermelon Growing Report: Week 8

Viikot 9–11

Asiat muuttuivat hyvin yksinkertaisiksi tästä eteenpäin. Lopetin kasvini ruokintaohjelman huuhtelemalla sitä sadonkorjuuseen johtavien kolmen viikon ajan. Teorian mukaan tämä tekniikka pakottaa kasvit käyttämään sen rakenteisiin sitoutuneet ravinnevarastot, mikä johtaa pehmeämpään ja maukkaampaan savuun.

 • Valaistus: Jatkoin lamppujen käyttämistä 20 tuntia päivässä kasvin elinkaaren loppuun asti.
 • Ravinteet: Kasvit saivat vain vanhaa kunnon vettä sadonkorjuuseen asti. Annostelin 2 l jäljellä olevien viikkojen päivinä 2. ja 5.
 • Ympäristöolot: Keskilämpötila oli 25 °C ja ilmankosteus 38 %.
 • Kasvien tila: Kuten odotettua, kasvini muuttui nopeasti rehevästä ja vihreästä keltaiseksi ja oranssiksi huuhteluprosessin aikana. Vaikka tämä olisi ollut huolenaihe aikaisemmissa vaiheissa, tässä kohtaa se yksinkertaisesti osoitti, että huuhtelu toimi! Tässä vaiheessa budit näyttivät turvonneilta ja olivat täynnä trikomeja. Oli viimeinkin aika korjata sato!
Watermelon Growing Report: Week 9
Watermelon Growing Report: Week 9

Watermelon Auto kasvatuspäiväkirja: sadonkorjuu (viikko 12)

Vain 10 viikkoa taimivaiheen jälkeen minulla oli kypsä Watermelon Auto valmiina sadonkorjuuseen! Aloittaakseni prosessin, leikkasin kasvini tyvestä ja ripustin sen ylösalaisin kasvatusteltan yläosaan. Pidin tuulettimeni käynnissä, mutta sammutin lamput. Kahden viikon kuivumisen jälkeen leikkasin kukkani ja arvioin sadon, joka painoi 56 grammaa. Sen jälkeen ladoin nuput kypsytyspurkkiin vielä kuukaudeksi niiden maun jalostamiseksi.

Watermelon Auton genetiikka

Oletko siis utelias Watermelon Auton kasvattamisesta? En voi syyttää sinua! Tämä Royal Queen Seedsin luoma visuaalisesti upea lajike polveutuu vanhemmista Tropicanna Cookies ja Lemon OG lajikkeista, ja se tuottaa upeita violetinvihreitä kukkia, joissa on 20 % THC-pitoisuus ja roppakaupalla hedelmäisiä terpeenejä.

Watermelon Growing Report: Harvest
Watermelon Growing Report: Harvest

Watermelon Auton kasvuominaisuudet

Watermelon Auto kasvaa erinomaisesti käytännössä missä tahansa, kunhan se vain saa riittävästi valoa ja ravinteita. Sisäkasvit kasvavat 80-110 cm:n pituisiksi, joten ne sopivat pieniin kasvatustelttoihin ja ylimääräisiin kaappeihin. Valmistaudu saamaan satoa jopa 500 g/m² jo kahdeksan viikon kuluttua siementen itämisestä. Ulkona voit seurata, kuinka kasvit saavuttavat huippunsa 120 cm:n korkeudessa ja tuottavat 50-90 g/kasvi.

Watermelon Auton vaikutukset ja maku

Tämä lajike tuottaa nopeasti vaikuttavan ja pitkäkestoisen kehollisen pilven, joka saa silmät punoittamaan ja mielen rauhoittumaan. Muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun olet ottanut hitin, huomaat voimakkaan vesimelonin maun vierivän kielellesi. Pian sen jälkeen tunnet, kuinka lihaksesi alkavat rentoutua ja ruokahalusi kasvaa.

Watermelon Auto
Tropicanna Cookies x Lemon OG
450 - 500 gr/m2
80 - 110 cm
6 - 7 viikkoa
THC: 20%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
50 - 90 gr
100 - 120 cm
8-9 itämisen jälkeen
Rauhoittava

Osta Watermelon Auto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias