Tervetuloa Royal Queen Seedsin Facebookiin

Mieleenpainuvat vihreät julkisivut ja uniikit sisätilat ovat Royal Queen Seedsin kauppojen tunnusmerkki ympäri maailmaa. RQS-kaupat ovat yhden pysähdyksen kannabiskauppapaikkoja. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat sinulle ensiluokkaisen kokemuksen kaikkiin kannabikseen liittyvissä asioissa kerta toisensa jälkeen.

Mikäli läheltäsi ei vielä löydy Royal Queen Seedsin virallista brändikauppaa tai haluat muuten tarkastaa mitä uutuuksia meillä on viritteillä, kehotamme sinua tutustumaan Facebook-sivustoomme.

Facebookin seinämme on vuorattu kuvilla toinen toistaan muhkeammista kukinnoista. Jokainen paksu budi on tyytyväisen asiakkaan suorittaman onnistuneen ostotapahtuman lopputulos. Kumppanuuskasvien käyttö, ravinnesuositukset, reseptit orgaanisen maaperän tekoon tai miten kääriä viileimmät jointit, kaiken tämän tiedon löydät sivuiltamme.

Perinteisen “kannabispornon” ohella Facebook-sivumme tarjoaa asiakkaillemme kanavan pyytää apua tai jakaa mielipiteitään ystävällisessä ympäristössä. Aivan kuten kauppojemme henkilökunta, myös sosiaalisen median tiimimme on täynnä osaavia kasvattajia ja asiantuntijoita, joiden avulla pienet ja isot pulmat ratkeavat kädenkäänteessä.

Facebook

LISÄTIETOA ROYAL QUEEN SEEDISTÄ

Täällä RQS:llä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman asiantuntijoidemme ympäri maailmaa poimimia lajikevaihtoehtoja. Satojen vuosien kasvatuskokemuksen omaavalta tiimiltä on lupa odottaa huippulaatua. Valikoimastamme löydät niin ajattomat klassikot, kuin myös uusimmat modernit hybridit. Korkean CBD:n lääkekannabis vai sohvalle jumittava indica? Korkealentoinen sativa vai huippumoderni autoflowering ihmekasvi? Ei väliä, sillä tarjontamme laatu riittää tyydyttämään paatuneimmankin harrastelijan vaatimukset.

Tiimimme auttaa sinua sovittamaan parhaalla mahdollisella tavalla henkilökohtaiset mieltymyksesi ja kasvutilasi rajoitteet. Valikoimamme koostuu omista eksklusiivisista RQS-brändätyistä siemenistä, mutta tarjolla on myös valikoituja nostoja myös muiden laatukasvattajien tarjonnasta. Mikäli et löydä toiveisiisi sopivaa siementä valikoimastamme, ei sitä luultavasti ole vielä jalostettukaan. Osaava henkilökuntamme antaa mielellään tarvittavat kasvatusvinkit juuri sinun tilanteeseesi sopien, jotta saat revittyä siemenistämme irti niiden kaiken potentiaalin. Asiakkaidemme on lupa odottaa henkilökohtaista palvelua modernin kannabiksen kasvatuksen ammattilaisilta.

Riippumatta asutko Pohjoisnavalla vai päiväntasaajalla, Royal Queen Seeds ratkoo kannabiksen kasvatukseen liittyvät pulmasi ja vastaa kysymyksiisi. RQS on synonyymi huippulaatuisille tuotteille ja korkean tason tietämykselle. Sinun ei tarvitse olla kasvattaja voidaksesi asioida kaupassamme, sillä valikoimamme kattaa myös muun kannabisaiheisen tavaran. Tarvitsipa sitten grinderiä, upeita t-paitoja tai asiaankuuluvaa käyttötavaraa palvelemme sinua mielellämme. RQS kuuluu kannabismarkkinan edelläkävijöihin. Käytä RQS-kauppahakua etsiäksesi lähimmän virallisen RQS-jälleenmyyjän. Nähdään Facebookissa!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias