• Eco-tulitikut

Eco-tulitikut

Polta vihreämmin. Royal Queen Seeds jatkaa siirtymää kohti ympäristöystävällisempiä toimintatapoja ja tuotteita. Uusin tulokas tällä rintamalla ovat ekologiset ja 100 % biohajoavat ++tulitikut, joiden rasia valmistetaan kierrätetystä pahvista. Sytkärit hajoavat, hukkuvat ja päätyvät ympäristöä pilaamaan, mutta nämä tulitikut rasioineen päätyvät hajotessaan osaksi luonnon kiertokulkua.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Osta ja voita 0 pistettä
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Eco-tulitikut: Ympäristöystävällinen Sytytystapa

Miksi et sytyttäisi jointteja ja bongihittejä RQS Eco-tulitikuilla? Sytyttimet toimivat hyvin, mutta päätyvät kadotessaan luontoon tai viimeistään elinkaarensa päätteeksi kaatopaikoille muun hitaasti hajoavan muovin jatkoksi.

Suuntaamme yrityksenä kohti ekologisesti kestävämpää toimintamallia ja osana tätä prosessia haluamme tehdä Eco-tulitikuistamme suosituimman tavan sytyttää piiput ja jointit! Nämä tulitikut ovat 100 % biohajoavia, ekologisesti kestäviä ja valmistettu täällä kotoisassa Euroopassa.

Eco-tulitikut valmistetaan puun sijaan kierrätyspahvista ja tuote läpikäy tiukat laaduntarkkailun prosessit.

Jokainen pakkaus sisältää 14 pahvista tulitikkua, UV-lakatun viimeistelyn ja klassisen raapaisupinnan. Pakkauksen koko on vain 40 x 55 x 5 millimetriä, eli se sujahtaa vaivatta pienempäänkin taskuun, ja mahtuvatpa nämä niin halutessasi jopa lompakkoosi.

Tutustu kaikkiin ilmaistarjouksiimme!

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk