• Propolix Fungisidi

Propolix Fungisidi

Käytä mehiläisten kittivahaan perustuvaa ja vitamiineilla vahvistettua Propolix fungisidiä kasviesi luonnonmukaiseksi suojaksi. Tuotteen avulla pidät härmän ja punahomeiden tapaiset patogeenit kurissa. Kastele tuotteella juuria tai suihkuta sitä lehdille.
On sale! Alennettu hinta!
€ 10.00 No stock

€ 10.00 Verollinen hinta (-0%)

Osta ja voita 10 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Propolix Fungisidi: Suojaa Kasvejasi Luonnonmukaisesti

Propolix fungisidiä tarjoaa kasvattajille luontaisen keinon taistella ikäviä sienipatogeenejä vastaan. Sienillä on tietysti tärkeä rooli mullan ja kasvinterveyden takaamisessa, mutta patogeenisienet voivat tehdä merkittävää vahinkoa kannabikselle ja pienentää satoa huomattavasti. Kittivaha on mehiläisten lahja puutarhureille, sillä sen sisältämät ainesosat voivat pysäyttää haitallisten sienten kasvun ja leviämisen alkuunsa.

Häädä haitalliset sienet Traben Propolix fungisidillä

Mehiläiset valmistajat tätä pihkaista sekoitusta kasveista keräämistään aineista. Kittivahan on nimensä mukaisesti vahamainen ja muovailtava, joten mehiläiset käyttävät sitä rakennusaineena pesässään ja sen vioittuneiden rakenteiden korjailussa. Kittivahalla on kuitenkin myös muita ominaisuuksia, sillä se suojaa pesää mahdollisesti tuhoisilta sienikasvustoilta.

Kittivaha sisältää valikoiman erilaisia antimikrobisia yhdisteitä, jotka auttavat nujertamaan haitalliset sienet ja bakteerit. Useat eri homelajit voivat iskeä kyntensä kannabiksen kukintoihin kukkimisen loppuvaiheissa, sillä tiheät ja kosteat budit tarjoavat täydelliset kasvuolosuhteet sienikasvustoille, mikäli ympäristöolosuhteet eroavat optimaalisista. Toisenlaiset patogeenit tähtäävät puolestaan kasvin juuristoon, jossa ne haittaavat kasvin veden- ja ravinteidenottoa.

Traben Propolix fungisidi on 100-prosenttisen luonnonmukainen sekoitus kittivahaa sekä A-, B-, C-, ja E-vitamiineja, joiden avulla kasvisi puolustautuvat mm. Alternarian, Botrytiksen, punahomeen ja härmän tapaisia sienipatogeenejä vastaan.

Miten käyttää Traben Propolix Fungisidiä

Traben Propolix fungisidiä voi käyttää kahdella tavalla. Lehvästöön sumutettaessa lisää 2–3 millilitraa yhteen vesilitraan. Kasteluveden seassa juuristoa käsiteltäessä oikea annostus puolestaan on 1–2 millilitraa vesilitraa kohti.

Jokainen pullo Traben Propolix Fungisidiä sisältää 30 ml.

    Nobody has posted a review yet


    You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias