• RQS Mikroskooppi Älypuhelimiin

RQS Mikroskooppi Älypuhelimiin

Kiinnitä RQS älypuhelinmikroskooppi iOS- tai Android-puhelimeesi ja tutki kasvisi kaikkia yksityiskohtia lähietäisyydeltä. Perehdy hyönteisiin ja arvioi niiden riskit tai hyödyt, seuraa trikomien kehittymistä tarkan sadonkorjuuhetken määrittämiseksi tai räjäytä polttelukaveriesi tajunta kristallinkirkkailla lähikuvilla sadostasi.
Osta ja voita 26 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

RQS Mikroskooppi Älypuhelimiin: Näe Kannabis Uudessa Valossa

RQS mikroskooppi älypuhelimeen mahdollistaa kasvien yksityiskohtaisen tutkimisen. Taskukokoinen laite kulkee kätevästi mukana minne vain. Laite on vain 5,5 cm pitkä, 2,3 cm leveä ja 1,2 cm korkea, eikä painoakaan ole kuin vaivaiset 11 grammaa! Tämä laite pyytää vähän ja antaa paljon.

100-kertainen zoomi mahdollistaa kasviesi tarkastelun ja kokemisen täysin ennennäkemättömällä tarkkuudella. Napsauta laite kiinni älypuhelimen kameraan ja aloita upeiden makrovalokuvien ja -videoiden tallentaminen. Puutarhastasi tulee löytymään aina hyönteisiä, kasvatitpa sitten sisällä tai ulkona, mutta tämän tuotteen avulla voit tutustua niihin tarkemmin. Opit nopeasti erottamaan sankarit pahiksista – ja tämä taito auttaa jatkossa suojaamaan sadon paremmin ja optimoimaan tuoton.

RQS älypuhelinmikroskooppi mahdollistaa myös täydellisen sadonkorjuuhetken valinnan. Tarkkaile trikromien väriä päivittäin ja näet niiden tummenevan hiljalleen raa’an läpikuultavasta maidonvalkoisiin ja tummiin, niiden terpeeni- ja kannabinoidipitoisuuksien kasvaessa hiljalleen kohti maksimia.

Laite on varustettu kuudella linssin ympärille asennetulla LED-valolla, eli tämä värkki ei pimeää pelkää. Valon ansiosta varhaisen aamun tarkastushetket puutarhassa tai metsän siimeksessä piilopaikassa onnistuvat ilman ongelmia.

Mikroskoopin materiaali on kestävää alumiinia. Laite sopii käytettäväksi lähes minkä tahansa älypuhelimena kanssa yhteensopivuusprosentin ollessa arviolta 98 % markkinoilla olevista laitteista, sisältäen valtavan määrän erilaisia iOS- ja Android-puhelimia.

RQS Mikroskooppi Älypuhelimiin data sheet
Growing: Tools
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Login

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias