• Bio Kukitusbuusteripakkaus
 • Bio Kukitusbuusteripakkaus

Bio Kukitusbuusteripakkaus

Jättääkö kukintojesi ulkomuoto toivomisen varaa sadonkorjuun koittaessa? Odotitko massiivisista satoa pulleita budeja, mutta lopputulos oli laiha niin kukintojen kuin kokonaisuudenkin osalta? RQS Bio kukitusbuusteri ratkaisee nämä ongelmat ja vähän päälle! Hyödynnä tämän kolmiosaisen setin vitamiinit, makroravinteet ja hivenaineet suuremman, maukkaamman ja tahmeamman lopputuloksen takaamiseksi.
(2) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Osta ja voita 15 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Bio Kukitusbuusteri: Suurempien, Maukkaampien Ja Hartsisempien Budien Vuoksi

Bio kukitusbuusteri nostaa satosi uudelle tasolle. Tämän lisän myötä odotetavissa on enemmän hartsia, kokoa ja makua. Vegaaninen tuote koostuu kolmesta stimuloivasta tuotteesta nestemäisessä muodossa (3 x 75 ml).

Paksummat budit

Kannabiksen ravinteiden tarve vaihtelee kukinnon eri vaiheissa, ja Thicker Flowers -valmiste vastaa täydellisesti tähän tarpeeseen. 100-prosenttisesti vegaanisista lähteistä peräisin oleva fosfori ja kalium edistävät kukintaa ja kannabinoidien tuotantoa. Fosfori vahvistaa juurisysteemiä ja kukkien kehitystä, kalsium taas kasvattaa vastustuskykyä patogeeneille ja tuottaa suurempia kukintoja.

Aloita ravinneliuoksen käyttö 12/12-valojakson alkaessa tai kukintojen alkaessa kehittyä. Ole varovainen, jos käytät myös lepakonguanoa ja Easy Bloomia, sillä kaikkien kolmen yhdistäminen voi johtaa toksisuuteen. Lisää tuotetta jokaisella kastelukerralla aloittaen 0,1 ml annoksella litraa kohti ja nosta annosta 0,1 ml per viikko. Viikolla 7 pudota annostusta 0,5 ml litraa kohti ja jatka annoksen pudottamista 0,1 ml sadonkorjuuseen asti.

Bigger Flowers

Bigger Flowers -tuote sisältää entsyymejä, vitamiineja ja kasvustimulaattoreita, jotka ovat tärkeitä optimaalisen budinkehityksen kannalta. Humushapon ja fulvohapon sisältämät hivenaineet edistävät kukkimisprosessia ja nostavat sato-odotuksia merkittävästi.

Tämä tuote sopii käytettäväksi kaikkien RQS-tuotteiden kanssa. Käytä tuotetta koko elinkaaren ajan. Kasvukautena lisää 0,5 ml per litra jokaisella kastelulla aina toisella kukitusviikolle asti. Käytä kolmannella viikolla 0,8 ml annostuksia ja siitä eteenpäin aina huuhteluun asti 1 ml per litra.

Sweeter Flowers

Sweeter Flowers -tuotteemme on sekoitus aminohappoja ja kalsiumia, ja sen on suunnattu terpeenituotannon buustaamiseen. Tuotteen käyttö parantaa lopputuotteen makua ja tuoksua!

Tämä tuote sopii käytettäväksi kaikkien RQS-ravinteiden ohella. Käytä tuotetta vain neljällä viimeisellä kukitusviikolla ennen huuhtelua. Lisää 0,4 ml per litra 5. viikolla, 0,7 ml per litra 6. viikolla, 0,8 ml per litra 7. viikolla ja 1 ml 8. viikolla.

Säilytä kaikkia kukitusbuustereita pimeässä ja viileässä (alle 10 °C). Pidä poissa lasten ja eläinten ulottuvilta. Ravista ennen käyttöä.


  Arvostelija P. N. Päivämäärä 28/Apr/2022 :

  Titteli : Pascal Niro
  Kommentti : excellant produit le résultat est formidable


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS