• Viljelyseinä
 • Viljelyseinä
 • Viljelyseinä
 • Viljelyseinä
 • Viljelyseinä
 • Viljelyseinä

Viljelyseinä

Jos viljelytila on vähissä tai sitä ei ole ollenkaan, voit käyttää RQS viljelyseinää ja ottaa seinätilan hyötykäyttöön. Hyödynnä tilaa myös korkeussuunnassa ja kasvata kannabista, yrttejä, vadelmia tai muita satokasveja näissä ekologisissa pusseissa, joiden kastelu ja hoito on helppoa.
(4)
Kirjoita arvostelu
Valitse kapasiteetti
 • 4.5 L
 • 10 L
On sale!
Alennettu hinta!
€ 7.95

€ 7.95 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (4)

RQS Viljelyseinä: Kasvata Pystysuunnassa

Estääkö viljelytilan vähäisyys puutarhan laajentamisen? Etsitkö tapaa tehdä puutarhasta tai kasvatustilasta komeamman näköinen? Molempiin tarpeisiin käy sama ratkaisu, RQS viljelyseinä! Kasvattajien ajattelu pyörii usein vaakatasossa tarjolla olevan tilan ympärillä. Se on tietysti looginen lähtökohta, mutta pystysuunnassa olevan tilan hyödyntäminen avaa kirjaimellisesti uuden ulottuvuuden viljeltäväksi, ja on kaiken lisäksi erittäin tyylikäs lisä!

RQS viljelyseinä auttaa ottamaan kaiken irti käytettävissä olevasta tilasta ja muuttaa tylsät seinät elävän vihreiksi puutarhan osiksi. Viljelyseinän riippuvat pussit ovat tarpeeksi suuria kannabiksen, aromaattisten yrttien, maukkaiden marjojen ja monen muun pienemmissä ruukuissa viihtyvien kasvien kasvatukseen. Ne eivät auta ainoastaan lisäämään puutarhan kokonaistuottoa, vaan tekevät sen kestävällä tavalla ja 100 % kierrätetyistä pulloista valmistettuina myös ekologisesti.

RQS viljelyseinän hyödyt eivät kuitenkaan pääty tähän. Viljelyseinä on helppo kasteltava ja tarjoaa erinomaiset valumaominaisuudet, joka puolestaan takaa terveen ilmavuuden ehkäisten patogeenien ilmenemistä ja juurisolmuja. Nämä ominaisuudet yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka tuottaa terveitä, jämeriä ja tuottoisia kasveja. Ja jos päätät jollakin kaudella panostaa puutarhanhoitoon hieman vähemmän, tarjoaa viljelyseinä kätevää tilaa työkaluilla kasvien välittömässä läheisyydessä.

RQS viljelyseinä on saatavalla kahdessa koossa: 4,5 l ja 10 l. Sen kiinnittäminen onnistuu helposti pakkaukseen sisältyvien ruuvien ja prikkojen avulla.


  Arvostelija K. V. Päivämäärä 14/Mar/2024 :

  Titteli : Exactly as RQS stated
  Kommentti : sturdy and quality wall planters....I bought both the 1 gal and 2.6.... I like the 2.6 gallon honestly just for a little more space for herbs on the porch (basil).....perfectly sized for small grows

  Arvostelija J. C. Päivämäärä 01/Mar/2024 :

  Titteli : Excellent Product
  Kommentti : Product is great. Super Sturdy and definitely worth the price.

  Arvostelija G. P. Päivämäärä 07/Nov/2023 :

  Titteli : Pot
  Kommentti : I like these pots

  Arvostelija R. A. Päivämäärä 29/Aug/2022 :

  Titteli : Yaman
  Kommentti : Vraiment ce qu il me fallait ,parfait pour optimiser place dans petit espace ,je recommande fortement !!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias