• Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible
 • Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible

Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible

Legendaarisen kannabiskirjailijan, Jorge Cervantesin Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hyvinvoivien kasvien kasvattamisesta ja palkitsevien satojen aikaansaamisesta. Teos sisältää joka vaiheen siemenestä sadonkorjuuseen. Cervantes käy läpi myös maaperän hyvinvoinnin, valaistuksen, kasvitaudit, vesiviljelyn ja jalostuksen.
(4) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 29.95 No Stock

€ 29.95 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (1)
 • Arvostelut (4)

Marijuana Horticulture: Kasvatustietouden Aarreaitta Käytössäsi

Oletko aloitteleva kasvattaja, joka kaipaa hyviä vinkkejä? Vai oletko kasvattanut kannabista jo useiden vuosien ajan ja haluat nyt laajentaa osaamisaluettasi? Olipa asia miten hyvänsä, vie englanninkielinen Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible kasvatusharrastuksesi uudelle tasolle. Sukella tähän teokseen kasvattaaksesi parempaa budia.

Marijuana Horticulture: päivitä kasvatustietouttasi

Opi kaikki, mitä sinun tulee tietää huippulaatuisen kannabiksen kasvattamisesta. Marijuana Horticulture ohjaa sinut prosessin kaikkien vaiheiden läpi. Jos olet visuaalinen oppija, voit olla varma siitä, että 1 120 värivalokuvaa tekevät sisällöstä helposti ymmärrettävän ja käytännössä toteutettavan. Tässä opuksessa käydään läpi siemenet, vegetatiivinen kasvu, kukkiminen, sadonkorjuu, kasvatus- ja kasvihuoneet, valaistus, kasvualusta, kastelu, ravinteet, vesiviljely, jalostus, kasvitaudit ja paljon muuta. Ehdoton kurssi, jonka avulla voit saavuttaa niin terveet kasvit ja suuret sadot kuin mahdollista – sekä sisällä että ulkona.

Jorge Cervantes: kirjailijasta

Jorge Cervantesin tausta on valokuvauksen, journalismin, kasvitieteen ja maisemoinnin aloilla, joten jo nuoresta iästä lähtien vaikutti lähes kohtalolta, että hän tulisi kirjoittamaan Marijuana Horticulturen. Myytyään puutarhayrityksensä investoidakseen aikansa kannabiksen kasvatukseen, tuli Cervantesista tämän alan ammattilainen. Hän kirjoitti aiheesta monia teoksia, jotka ovat toimineet inspiraationa lukemattomille kasvattajille ja tarjonneet tärkeää tietoa koko kannabisyhteisölle. Näihin lukeutuvat The Cannabis Encyclopedia ja Marijuana Grow Basics. Cervantesin vuosikymmenet kirjoittajana ja kasvattajana ovat kuitenkin kulminoituneet teokseen Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible. Julkaisun laadusta kertoo se, että Yhdysvaltojen yliopistojen kannabiskurssit käyttävät tätä oppikirjana.


  Arvostelija G. P. Päivämäärä 07/Nov/2023 :

  Titteli : Book
  Kommentti : Nice

  Arvostelija D. P. Päivämäärä 02/Oct/2023 :

  Titteli : So Good!!!
  Kommentti : Its the best book you can own to fix any issues! Jorge really wrote it so well in the "i" or "me" way.. you feel that instant connection when you read it. It's a bit outdated but still the holy grail and worth every penny!

  Arvostelija L. W. Päivämäärä 19/Apr/2023 :

  Titteli : First Bible
  Kommentti : Best book I ever bought!!! Thanks RQS

  Arvostelija T. B. Päivämäärä 21/Oct/2022 :

  Titteli : Miss T. Rious
  Kommentti : Nice big heavy book, which goes into a lot of detail on a lot of subjects. Loads of pics to make it easier for the beginner grower. I would have loved an extra chapter on Automatics!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Keneltä Daniel Fauster | 2022-07-31 13:30:10

Hallo,Gibt es das Buch auch in Deutsch?

Royal Queen Seeds Team

The book is only in English.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias