• Kannabiksen hajun poistaja
 • Kannabiksen hajun poistaja
 • Kannabiksen hajun poistaja

Kannabiksen hajun neutralisoija

Oletko kyllästynyt peittämään budin hajua ilmanraikastimilla, hajunpoistoaineilla ja suitsukkeilla? Kannabiksen hajun neutralisoijamme ei vain naamioi hajuja – se eliminoi ne käyttäen Biodor Control -teknologiaa. Jokainen 33 g:n pakkaus sisältää satoja hajun neutralisoijia, jotka haihtuessaan vangitsevat ja eliminoivat hajumolekyylejä pitäen kodin ja takapihan puhtaan ja raikkaan tuoksuisena.
(2) Kirjoita arvostelu
Valitse tuoksu
 • Eucalyptus
 • Neutral
On sale!
Alennettu hinta!
€ 14.90

€ 14.90 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Kannabiksen hajun neutralisoija: simppeli tapa pitää koti ja takapiha raikkaina

Kaikkihan me rakastamme kunnon budin tuoksua. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisimme kotiemme dunkkaavan joka päivä kushilta ja skunkilta. Royal Queen Seedsin uudella Kannabiksen hajun neutralisoijalla voit pitää kotisi ja takapihasi raikkaan ja puhtaan tuoksuisina – huolimatta kuinka dänkkistä budisi on.

Biodor Control -teknologiaa hyödyntäen valmistetut Kannabiksen hajun neutralisoijat sisältävät kukin 33 grammaa tiivistä geeliä, joka on pullollaan hajuja neutralisoivia partikkeleita. Poista geeli pakkauksestaan ja aseta se hyvin ilmastoituun paikkaan. Partikkelit haihtuvat pikkuhiljaa ilmaan, jossa ne vangitsevat ja eliminoivat hajumolekyylejä rikkomalla niiden kemiallisia sidoksia. Kiitos tuotteen tiivistetyn pitoisuuden ja erityisen koostumuksen, kestää kukin 33 gramman hajunpoistaja jopa 5–8 viikkoa 50 m²:n tilassa.

Saatavilla kahdessa tuoksussa:
• Neutraali – ideaali puhtaalta ja raikkaalta tuoksuvaan kotiin.
• Eukalyptus – ripauksella tuoretta eukalyptusta tarjoamaan ekstrapuhtaalta tuntuvan raikkauden.

Kuinka käyttää RQS:n Kannabiksen hajun neutralisoijaa

1. Avaa pakkaus ja poista geeli. Pidä geeli kuitenkin sen suojavuorauksen sisällä.
2. Aseta geeli hyvin ilmastoituun paikkaan lähelle hajun lähdettä.
3. Vaihda uuteen 5–8 viikon välein.

UKK

Onko Kannabiksen hajun neutralisoija ilmanraikastin?

Ei. Kannabiksen hajun neutralisoijamme käyttävät Biodor Control -teknologiaa eliminoidakseen hajumolekyylejä ympäristöstä. Ne on erityisesti suunniteltu eliminoimaan kannabiksen ja tupakan hajuja ja jättämään jälkeen pehmeän ja miellyttävän tuoksun.

Mikä Biodor Control -teknologia on?

Biodor Control pohjautuu nestemäisten, myrkyttömistä luonnollisista ja synteettisistä öljyistä valmistettujen hajun neutraloijien käyttöön. Nämä öljyt on säilötty vaarattomiin polymeereihin, ja ne haihtuvat ilmaan pikkuhiljaa. Siellä ne vangitsevat ja eliminoivat hajumolekyylejä rikkomalla niiden kemiallisia sidoksia.


  Arvostelija M. R. Päivämäärä 13/Oct/2023 :

  Titteli : M
  Kommentti : Einfach nur genial.60 qm ohne Probleme "komplett " ohne irgendeinen Geruch! Sehr zu empfehlen.Man riecht nix mehr,weder Haustier,Kochen oder halt anderes... Top!

  Arvostelija D. G. Päivämäärä 04/Oct/2023 :

  Titteli : Nice Product!
  Kommentti : Finally it's over to exactly plan visits from friends and family at my house upfront👍 Due to this product, nobody will notice any smell any longer🥳 Will buy it again! Thanks for this "nice tool", RQS😉👍


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias