• How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2

How to Grow Cannabis Indoors 2.0

Aiotko kasvattaa ensimmäistä kertaa budia sisällä? Vai oletko kenties kokenut viljelijä, joka haluaa välttää yleiset ongelmat ja nostaa tuoton seuraavalle tasolle? Oli tilanteesi mikä tahansa, How to Grow Cannabis Indoors 2.0 auttaa sinua tulemaan parhaaksi mahdolliseksi kasvattajaksi. Tämän kirjan avulla opit kasvattamaan terveimpiä kasveja ja saamaan erinomaisia satoja, joka ainoa kerta.
Valitse language
 • Deutsch
 • English
 • Italiano
On sale!
Alennettu hinta!
€ 24.95

€ 24.95 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

How to Grow Cannabis Indoors 2.0: Kaikki mitä sinun tulee tietää sisäkasvatuksesta

How to Grow Cannabis Indoors 2.0 ansaitsee paikkansa jokaisen kasvattajan kirjahyllyssä. Se kattaa kaikki yksityiskohdat, joita tarvitaan kannabiksen menestyksekkääseen kasvattamiseen sisätiloissa siemenistä sadonkorjuuseen, valaistuksesta ja ravinteista kasteluun ja ilmanvaihtoon. Kirja auttaa hiomaan sisätiloissa tapahtuvan viljelyn taidon mestaritasolle.

How to Grow Cannabis Indoors 2.0: Astu sisäviljelyn kiehtovaan maailmaan

Kannabiksen kasvattaminen sisätiloissa antaa viljelijöille paljon enemmän kontrollia ympäristömuuttujien suhteen ja vähentää tuholaisten ja kasvitautien mahdollisuuksia. Jotta tätä ympäristöä voidaan hyödyntää täysin, on kuitenkin kehitettävä vankka käsitys parhaista genetiikoista, laitteista, ruokinta-aikatauluista, lämpötilasta ja kosteudesta sekä muista tekijöistä.

How to Grow Cannabis Indoors 2.0 antaa sinulle perusteelliset tiedot kaikista sisäkasvatuksen osa-alueista. José aloittaa kirjan tarjoamalla yksityiskohtaisen kuvan itse kannabiskasvista. Sen jälkeen hän syventyy teknisiin yksityiskohtiin siitä, miten pystyttää kasvatustila omien tarpeidesi mukaan. Sivuja selatessasi törmäät perusteellisiin tietoihin valaistuksesta, kastelusta, ilmanvaihdosta ja erityyppisistä kasvatusjärjestelmistä. Kirjan loppuun mennessä tiedät tarkalleen, miten kasvatat lajikkeen siemenestä sadonkorjuuseen ja miten ratkaista mahdolliset ongelmat, joita saatat kohdata matkan varrella.

How to Grow Cannabis Indoors 2.0: Mestaritason kasvatusta neljän seinän sisällä

Tämä luotettava kirja poistaa yhtälöstä kaikki arvailut. Saatavilla on tietysti tuhansia blogeja, joissa käsitellään sisätiloissa tapahtuvaa kasvatusta. Luotettavan ja tarkan kirjan pitäminen käden ulottuvilla voi kuitenkin auttaa sinua ratkaisemaan ongelmatilanteita niiden ilmaantuessa ja samalla auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä kannabiskasvista ja kasvatusprosesseista. Olitpa sitten aloittelija, joka haluaa aloittaa ruohonviljelyn sisätiloissa, tai veteraanikasvattaja, joka haluaa korjata mahdolliset ongelmat ja parantaa ammattitaitoaan, tämä kirja on suorastaan pakkohankinta.

Mr. José: Tietoa kirjoittajasta

Mr. José on kannabiksen sisäkasvatuksen auktoriteetti, ja hän on kasvattanut kukkaa jo 90-luvun alusta lähtien. Hän asuu Tšekissä, jossa hän työskentelee kirjailijana ja kasvattajana kokeellisessa kannabiskasvattamossa. Kasvatettuaan ja kirjoitettuaan kannabiksesta vuosikymmenien ajan José ei ole vain sisäistänyt täydellisesti sisätiloissa tapahtuvan viljelyn taidetta, vaan hän on myös ratkaissut koodin, jolla hän osaa kertoa selkeästi, miten kasvattamisesta voidaan tehdä helpompaa ja antoisampaa sekä aloittelijoille että veteraaneille.

  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias