• Bio-Bloom-lannoite

Bio-Bloom-lannoite

Nopeasti toimiva ja tehokas nestemäinen Bio-Bloom-lannoite sisältää tarpeelliset makroravinteet, joita kannabiskasvit tarvitsevat tuottaakseen paksuja, tahmeita ja aromaattisia budeja. Vie satosi uudelle tasolle tämän helppokäyttöisen ravinneseoksen avulla. Se ei ainoastaan mahdollista parempia tuloksia, vaan tehoaa myös nopeasti helpottaen ravinnepuutoksen oireita.
(3) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

Bio-Bloom-lannoite: nopeasti tehoavaa ravitsemusta

Bio-Bloom-lannoite vie satosi uudelle tasolle. Koostumus sisältää kaiken, mitä kasvisi tarvitsevat tuottaakseen suuria ja hartsisia budeja, mahdollistaen kaikkia lajikkeita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Genetiikka on erittäin tärkeässä osassa, mitä suurten satojen saavuttamiseen tulee, mutta loppujen lopuksi tulosten suuruus riippuu myös suurelta osin siitä, millaista ravintoa kasvisi saavat! Tämä nestemäinen lannoite sisältää runsaasti kaliumia ja fosforia – kahta makroravinnetta, jotka ovat tärkeässä osassa kukkien muodostumisessa, kehittymisessä ja kypsymisessä.

Tämä orgaaninen kasviravinneseos ei pelkästään varmista, että latvustosi täyttyvät painavista kukista, vaan auttaa välittömästi korjaamaan ravinnepuutoksia kukkimisen aikana. Ollessaan ionisia ravinteita sisältävä nestemäinen lannoite, se ei tarvitse lainkaan aikaa hajotakseen maaperässä. Sen sijaan se pääsee välittömästi siirtymään kasveihin tehden niistä vahvempia ja tuottoisampia.

Kuinka käyttää nestemäistä Bio-Bloom-lannoitetta

1. Ravista hyvin ennen käyttöä.
2. Lisää 1–2 ml vesilitraan.
3. Sekoita huolellisesti ennen annostelua.
4. Käytä juurien kasteluun tai lehtien sumutukseen.

Bio-Bloom: säilytys ja turvallisuus

Säilytä Bio-Bloom kuivassa ja pimeässä paikassa 5–35 °C:een lämpötilassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä syö, juo tai polta käytön aikana. Jos tuotetta vuotaa, puhdista vedellä. Älä päästä valumaan ympäristöön.


  Arvostelija F. W. Päivämäärä 18/Jul/2024 :

  Titteli : Bio Bloom
  Kommentti : Der Wahnsinn, ich habe in eine 500ml Sprühflasche 1ml des Düngers mit Wasser gemischt und die Pflanze in der Blütephase damit 2mal Täglich eingenebelt, so das ein leichter Wasserfilm auf der Pflanze entstand. Fazit: Blütenexplosion!

  Arvostelija C. H. Päivämäärä 09/Jul/2024 :

  Titteli : Frage
  Kommentti : Muss ich täglich gießen mit dem bio bloom?

  Arvostelija M. H. Päivämäärä 16/May/2024 :

  Titteli : Bio bloom
  Kommentti : This is well worth the money and can’t wait to see what they can do big bottles too 250ml looking forward to big plump flowers thanks RQS for everything you do the best company for me 🌟🌟🌟🌟🌟👍✊


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias