• Bio-Grow-lannoite

Bio-Grow-lannoite

Nestelmäinen Bio-Grow-lannoite vie tuloksesi uudelle tasolle. Sekoitus on luotu vapauttamaan kasviesi täysi suorituskyky sisältämällään täydellisellä NPK-tasapainollaan, entsyymeillään, aminohapoillaan ja orgaanisella aineksellaan, jotka optimoivat kasvien ja kasvualustan hyvinvoinnin. Tehosta kasvua ja lisää elämää multaasi valamalla pohjan menestyksekkäälle ja tuotteliaalle kukitusvaiheelle.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 10.50 No Stock

€ 10.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Bio-Grow-lannoite: huippusuorituskykyä kasveillesi

Vuosien tutkimus- ja kehitystyön seurauksena olemme viimeinkin julkaisseet räätälöidyn nestemäisen lannoitteemme, joka sisältää kaiken, mitä kannabiskasvisi tarvitsevat kukoistaakseen vegetatiivisen vaiheen läpi. Saanemme esitellä Bio-Grow'n.

Täydellisesti tasapainotetulla NPK-suhteellaan 3-3-3, tarjoaa tämä kasvilannoite optimaalisen sekoituksen typpeä, fosforia ja kaliumia, jota tarvitaan rehevän ja vehreän kasvun takaamiseksi. Kattava lisättyjen aminohappojen lista kannustaa kasvin kehitystä, kun taas 15 % orgaanista ainesta auttaa parantamaan maaperän fyysisiä, biologisia sekä kemiallisia ominaisuuksia. Entsymaattisten aktivaattoreiden paikalla olo auttaa edistämään hyödyllisten mikrobien kasvua, saaden aikaan ensiluokkaisen ja hedelmällisen elävän maaperän.

Kuinka käyttää nestemäistä Bio-Grow-lannoitetta

1. Ravista hyvin ennen käyttöä.
2. Lisää 1–2 ml vesilitraan.
3. Sekoita huolellisesti.
4. Käytä juurien kasteluun tai lehtien sumutukseen.

Bio-Grow: säilytys ja turvallisuus

Älä käytä yhdessä erittäin happamien tuotteiden kanssa. Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa 5–35 °C:een lämpötilassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä syö, juo tai polta käytön aikana. Jos tuotetta vuotaa, puhdista vedellä. Älä päästä valumaan ympäristöön.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias