• Royal CBG Automatic
  • Royal CBG Automatic

Royal CBG Automatic

Royal CBG Automaticin kannabinoidiprofiilia dominoi “äitikannabinoidi” kannabigeroli, mutta se sisältää myös tuhdin annoksen CBD:tä, ollen samalla lähes THC-vapaa. Nauti sen maadoittavasta, rauhoittavasta ja selväpäisestä vaikutuksesta. Polta näitä budeja aamulla mielen kirkastamiseksi tai nauti niitä illalla rentoutuksen ja rauhoittumisen merkeissä. Kokemusta sävyttää vieno vaniljan maku.
Siementen määrä:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 34.50

€ 34.50 Verollinen hinta (-0%)

Osta ja voita 35 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Royal CBG Automatic: Huima Annos Kannabigerolia

Royal CBG Automaticia voisi kuvata uudeksi virstanpylvääksi RQS siemenvalikoimassa, sillä lajikkeen CBG-pitoisuus on kirkkaasti korkein koko tarjonnassamme. Tämän uudehkon ja jännittävän kannabinoidin ohella profiilia täydentää tuhti annos CBD:tä, mutta THC:n määrä on niin alhainen, ettei sillä ole käytännössä merkitystä. Voit siis nauttia Royal CBG Automaticin budista ilman päihdyttävää pilveä.

Royal CBG Automaticin tausta

Näin erikoiseen profiiliin pääsemiseksi jalostajamestarimme valitsivat huolella risteytettävät lajikkeet, joiden ominaisuuksia lopputulokseen haluttiin. Goliat Auto tarjosi soppaan korkean CBG-pitoisuuden ja nopean ja luotettavan kasvun, jonka kylkeen risteytettiin tehokkaan autoflowerin genetiikkaa. Jalostustyön valmistuttua Royal CBG Automaticin perimästä noin 75 % tulee sativalta, 20 % indicalta ja loput 5 % ovat ruderalista.

Royal CBG Automaticin vaikutukset ja maku

Lajike sisältää 6–8 prosenttia CBG:tä, korkean CBD-pitoisuuden ja vain noin 0,09 % THC:tä. Profiilista johtuen Royal CBG Automaticin vaikutukset ovat kirkkaita ja selväpäisiä, eivätkä uhkaa toimintakykyä. Lajiketta voi poltella vaikka koko päivän olon rauhoittamiseksi, mielialan piristämiseksi tai fyysisten vaivojen suitsimiseksi.

CBG, CBD ja monipuolinen terpeenikokoelma synergiassa edistävät tyytyväistä oloa ja buustaavat luovuutta. Mainitsemisen arvoinen on myös lajikkeen makuprofiili, sillä vaniljaa ja multaisia vivahteita sisältävä elämys on autofloweriksi poikkeuksellisen makea.

Royal CBG Automaticin kasvattaminen

Nopeana ja kompaktina lajikkeena Royal CBG Automatic soveltuu erinomaisesti kasvattajille, jotka haluavat kasvattaa matalalla profiililla suuren kasvimäärän pienessä tilassa. Sisällä Royal CBG Automatic jää noin 80–90 sentin paikkeille, eli lajike istuu erinomaisesti myös pienempiin kasvatustelttoihin tai vaatekaapista muokattuun kasvatustilaan. Satoa sopii silti odottaa kiitettävästi, sillä neliömetriltä on mahdollista saada 350–450 grammaa budia vain 9–10 viikon kasvatuksen jälkeen.

Ulkona huippukorkeus asettuu metrin paikkeille, mutta alhaisen stressin kasvunmuokkausta käyttämällä tätä voi pudottaa alaspäin. Lajike sietää hyvin erilaisia ilmasto-oloja ja kukoistaa myös viileämmässä. Ulkona satoa sopii odottaa 30–50 grammaa per kasvi.

Royal CBG Automatic data sheet
Siementyyppi: CBG
THC: 0,09%
CBD: Korkea
Sato sisällä: 350 - 450 gr/m2
Sato ulkona: 30 - 50 g/plant
Korkeus sisällä: 80 - 90 cm
Korkeus ulkona: 80 - 100 cm
Kukkimisaika: 7 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Goliat Auto x high CBG Strain
Tyyppi : 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
Vaikutus: Selkeä
Ilmasto: Kylmä
Maku: Vanilja
CBG: 6 - 8%
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias